Hemma igen...

image4

... efter en supertrevlig vistelse i Gävle!! God mat och gott dricka ;) En kul utekväll på Heartbreak med inslag av gamla bekanta! Vi måste göra om'et nåt tag!!! :D
Är rätt sliten nu, tur att det blir två extra dagar att ta igen sig på... Men iofs så blire väl inte så mycket till återhämtning imårn då nya äventyr väntar...! ;)
Nu ska jag iaf vila lite!

Tjingeling!

Äntligen fredag!!!

image3

En skööön långhelg ligger framför mig! Härligt med fyra dagars ledighet! Ikväll blire bara lugnt, imorron spelar vi träningsmatch mot Norrham i Hamrånge, sen bär det av till Gävle för en hotellvistelse och förhoppningsvis lite god mat och dryck samt en trevlig krogkväll...!!! =) Ska bli riktigt roligt att se nåt annat än våra krogar här i Söderhamn, vidga vyerna lite som vi brukar säga... Hoppas på några hallon åxå...! ;)

Tjingeling!

Förbjuden frukt...

image3


... finns på ett träd inte allför långt härifrån! Tyvärr är det ingen fallfrukt som man bara kan ta utav, utan det är av allra finaste sort högst upp i trädet... Se men inte röra är det som gäller, för jag vet att man inte får palla på andras tomter. Det har mamma och pappa sagt... ;) Men jag är onekligen sugen efter alla aptitretare, det ser ju så gott ut!!! Blir jag bjuden så tvekar jag inte att smaka...

Tjingeling!

Krossad, men på väg tillbaka!

image1
Måste skaffa mig en blogg för att få skriva av mig min ilska! Har varit grymt ledsen men nu känns det som att allt har övergått i ilska. Det kanske är bra, för det borde betyda att mina känslor för Dig är på väg bort...!

Om vi ska ta historien från början så träffade jag en kille, som är sju år yngre än mig, i slutet av maj förra året... Helt ärligt kan jag säga att till en början så kändes det bara som att det var en rolig grej, men ju längre tiden gick så fick jag mer och mer känslor... Vi träffades inte så mycket utöver helgerna då vi träffades på krogen och sen oftast hamnade hemma hos mig, men även ibland hemma hos honom... Och det är inte lite vi har träffats heller, vi har nog träffats nästan varje helg sånär som på kanske 10 helger på 10 månader... Men då kan vi ha träffats i veckan istället...
Han säger nu att han sagt från början att det aldrig kommer bli han och jag, men varför har han då velat träffa mig så mycket som vi gjort??! Dessutom har han aldrig sagt de orden till mig, utan bara till andra hela tiden... Jag har fått höra från hans kompisar att han är en player och att han bara kommer till mig för att ha sex. När jag tagit upp det med honom så blev han förbannad och sa att det inte alls var så! Men nu när jag vet bättre så är det ju precis så det är! Jag blir så arg och besviken, mest på mig själv, för att jag gick på allt och inte lyssnade på vad hans vänner sa... Jag har även sagt till honom att det hela tiden känns som att han letar efter någonting bättre, men det har han också nekat till. Men vad händer?! Jo, nu har han ju en flickvän på riktigt sedan två månader tillbaka... Här står jag kär upp över öronen och känner mig grundlurad! Han har hela tiden sagt att han tycker om mig, men verkar det så??!
Näe, det är bara att ta nya tag! Men hur skall jag våga lita på nån efter det här??! Dessutom så har jag ju hur mycket känslor som helst kvar för denna kille, men som jag sa så är jag inte lika ledsen längre utan mest arg och jag gör i alla fall ALLT jag kan för att få dessa känslor att försvinna! För hur ska jag kunna lita på honom igen??!

Nästa gång jag skriver så hoppas jag att det hänt något riktigt roligt och att jag inte är lika bitter... Solen skiner ju och våren är riktigt nära! Borde ju ha vårkänslor istället!!! =)
Tjingeling!

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0