30 november...

Måndag...
Svart...
Regn och rusk...
Vad är det här för vinter...???!!!
Första advent och julskyltning igår, men det finns inte mycket till julkänsla...
Tur att stakarna, stjärnorna och tomtegardinerna här hemma gör att man har en skön myskänsla i kroppen i alla fall! Får väl hålla sig inne helt enkelt! =)
Har varit på pump med Andreas idag!!! Såå jäkla skönt!! Det är 3v sen jag var på pump senast... Gissar att jag kommer ha träningsvärk imorron, men det gillar jag!!!

Helgen var toppen!!!
Var till Hanna på tjejfest i lördags... Det var längesen sist! Superkul att träffa Annika, det var minsann inte igår vi festade tillsammans!!! =) Det var givetvis jättekul att träffa allihop, men vi har ju ett förflutet Annika och jag... =)

Fick på vinterdäcken igår också, men bara för att det från och med imorron är olagligt att inte ha dem på! För nån snö verkar vi inte få se... =(
Hann även med en 2timmars fotbollsträning, med inslag av lite ben och bålstyrka trots att inte GH var där... Och storcoachen kan minsann det där med att locka fram träningsvärk han också... Benböj, utfall och plankan var inte lätt idag ska jag säga!!! Men det som inte dödar, det härdar så vi biter ihop och kör på!!!
Efter träningen igår åkte Jossan och jag till Aspendos för lite käk, jag tog en pizza... Tyckte jag var värd den faktiskt!
Sen hem till soffan i horisontellt läge... Skulle se Troja, men inte ens Akilles kunde hålla mig vaken... Förstår inte, det måste vara nåt allvarligt!! Såg kanske en halvtimme och sen sov jag... =(

Inget särskilt att se på tv nu heller så jag tror jag kryper ner istället, kan ju hända att jag är pigg imorron då...
Go'natt!!!

28 november...

Wohooo vilken kväll det blev igår! Precis som jag trodde! Synd på bandyn bara... =( Det blev ju stryk med 6-4... Jag som inte alls gillar Bollnäs... Men vilken fest!! 3 600 personer på läktarn!!! Läckert!!!
Det blev ju Statt och Perssons Pack efter matchen, där var inte så mycket folk som jag förväntat mig men det räckte om jag säger så...! ;)
Har en termostat som jag måste kolla... Jag extraknäcker ju som rörmokarlärling vet ni, men verkar som att det bara är på distans för jag har inte sett min arbetsplats än även om jag var närmare än nånsin igår... ;P

Nu laddas det om för nya festligheter... Frågan är bara vad som händer och sker, för Malin var hängig igår efter den där jävla svinsprutan... Har inte hört nåt ifrån henne idag, men jag hoppas hon är på benen!

På återhörande!

Ronan-feber...

Åh, jag blev sjuk känner jag... Denna är det absolut BÄSTA JAG VET!!! Rysningar över hela kroppen...!!! Såå mycket känslor!!! Framförallt GLÄDJE!!!

27 november...

ÄNTLIGEN FREEDAAA!!! =D
Superfredag!!! Och vilken dag det varit!!! =)
Det vankas ju bandy och festligheter ikväll... Hälsingederby i Bollnäs, Jossan kör och jag dricker - bra deal där tycker jag!!! ;) Sen Perssons Pack på Statt... Och jag känner på mig och har känt på mig hela veckan att det kommer bli en toppenkväll!!! Jag hoppas i alla fall, fast om man har för stora förväntningar så blir man oftast besviken men mina förväntningar är inte FÖR stora bara stora... ;)
Flera som hört av sig i alla fall och varit intresserade av att haka på, men i slutänden får vi väl se... Är kanske lite svårt att komma ifrån för endel...

Det blev en favorit i repris till lunch också... Sofie och jag, buffé på CFL... Italiensk denna gången... Men jäklar va trevligt det är där!!! Som min moster sa; 90% män är matgäster en fredag så nu vet vi var vi ska hålla oss runt lunchtid på fredagar! =)
Sofie får mig att må så jäkla bra, hon ger mig massor av energi!!! Hon är underbar!!! ♥

Var på bolaget innan jag åkte hem också, kände att jag behövde fylla på lite... Och där var ett bekant ansikte, shit!!! =O
Var nästan svimfärdig där ett tag, men det gick bra... ;P Hoppas vi ses ikväll!!! Min känsla säger att vi kommer göra det och inte bara du och jag utan jag och flera...!!! =D

Är inne på min 2a... Börja med Falcon och nu Stella, de kommer vara mina vänner ikväll!!!
Ha en trevlig kväll hörrni!!! Och ni som ska se Idol, lova att rösta på Erik!!! Om inte ni själva vill så kan ni väl skicka en röst från mig i alla fall är ni snälla...!!!

26 november...

Och det är 1dag kvar till helg!!!
Stakar och stjärnor är på plats, gardiner strukna och upphängda... Jag har brottat på soffan nya överdraget och nu är det såå fint här!!! =)
Har hunnit med lite fika också, det har blivit nåt av min nya grej! Det är ju grymt mysigt!!! Framförallt när man har trevligt sällskap!!

Som sagt, en dag kvar till helg nu...
Och imorron är det superfredag!!! Känns som att det kan bli hur bra som helst!!! =D
Kan bli after work också innan matchen, men vi får se... ;P

Jaha, ska jag ta itu med disken innan sängen kanske...?! Förmodligen inte, den får vänta tills imorron! Jag är ganska trött så jag säger go'natt här och nu...!


Kan inte låta bli att le åt en trevlig konversation idag... Jag gillar't!!! ;)

25 november...

Halva veckan har gått!!! =)
Lönen sitter på kontot och jag har börjat nalla av den... Det är precis som det ska! ;)
Var till DollarStore och köpte nya julgardiner till sovrummet, de hade så roliga med tomtar på så jag slog till! Köpte även en liten present till lilla mamma, givetvis får ju pappa också ta del av den... Bara för att de är som de är!!! OBYTBARA!!!
Mamman är i Stockholm så jag har hjälpt henne handla lite specialgrejer som inte finns kvar när hon kommer hem... Visst är jag duktig!? =)

Har tränat fotboll idag igen... 4 av 4 nu! Härligt va?! Ombyte förnöjer, synd bara att jag missat 4 av 4 pumppass istället... =( Men jag kommer tillbaka, redan på måndag tror jag minsann! ;P
Köpte risgrynsgröt som jag åt efter träningen med KANEL och socker, och kanel är jättegott till gröt men inte tacos Madde - jag lovar, du behöver inte testa själv...!!! =D

Åh, jag måste åka till Skärså på julmarknad i helgen... Har sett såå fina grejer som skulle vara perfekta julklappar!!! Annars kanske det fixar sig ändå... Men det måste vara supermysigt med julmarknad därute, särskilt om det är bra väder... Men hur stor är den chansen?! =/

Vi verkar bli fler än 4 tjejer på fredag också... Skitkul, verkligen!!! Ska kolla läget lite med biljetter och så imorron... Jag är helt inställd på att det kommer bli KANON!!! =D

Imorron kommer jag byta gardiner och ta fram stakar och stjärnor... Det ska bli såå mysigt! Om tiden räcker till så blir det lite fika också!!! Det gillar jag!!! =)
Men nu är det go'natt!!!

24 november...

Exakt 1 månad kvar till julafton!
Och exakt 1 dag kvar till lön!!! =)
Den kommer välbehövligt och den var fin som snus!!! Fick specen idag... =) Fan, borde ha traktamente varje månad så det biter lite...!

Ullis har faktiskt gjort endel hushållsarbete idag...
Tvättat ett par maskiner...
Bytt sängkläder...
Knäskurat toaletten...
Diskat...
Lagat mat och ätit... Har en matlåda till imorron också!
Dammsugit...
Ni ser, jag kan om jag vill!!! =D
Och nu kan jag ta emot besök igen utan att behöva skämmas!
Känns skönt att inte ha allt stök kvar till torsdag heller, det räcker med att byta gardiner och plocka fram stakar och stjärnor då...

Har bedrivit en kampanj på Facebook idag om ett äventyr på fredag...
Bandy på Sävstaås först; Bollnäs-Broberg...
Sen Perssons Pack på Statt här... Känns som att det skulle kunna bli en superfredag!!! =D
Jag är i alla fall tokladdad!!! Vet att jag är tidigt ute, men det gäller att hela tiden ha saker att se fram emot!!! =)
Så, om du är sugen att hänga med hör av dig!!! Vi är i alla fall 4 tjejer som är helt klara nu, men ju fler desto bättre - både killar och tjejer naturligtvis!!!

Nu väntar Brothers & Sisters, sen sovtajm!!!

 

23 november...

Måndag, som vanligt segt som sirap...
Exakt hur trött som helst imorse... Fattar inte varför det är så svårt att vara pigg?! Och den ständiga frågan; varför är sängen alltid som allra skönast när det är dags att stiga upp...???!!!

Har tränat fotboll ikväll och jäklar va roligt det är!!! =)
Tror det kommer bli hur bra som helst, bara vi blir vänner på riktigt bollen och jag... Måste hålla i mina egenträningslöpningar också!

Glömde ju berätta att jag var extremt kulturell i lördags också...
Vi gjorde ett besök vid den gamla backhopparbacken på Baggberget i Söderala! Fattar ni?! Backhoppning i lilla Söderala!!! Hur läckert är inte det?! =)
Det finns inte mycket kvar av själva hoppbacken förutom några betongfundament och lite träbråte... Men det har funnits där!!! =)

Orkar inte göra nån matlåda nu heller... Jag vet!!! Jag är det lataste som går i ett par skor just nu, men det skiter jag i! Finns ju andra saker som är mycket roligare! =)

Strax dags för sängen...

22 november...

Har haft en supermysig helg!!! ♥
Varför måste tiden gå så jäkla fort?! Det känns som att man inte alls hinner utnyttja tiden...
Lilla Agnes... Vilken gobit hon är!! Undrar vad som rör sig i hennes lilla huvud? Lite blyg i början, men det går över rätt så fort och sen är det full fart! Vi har lekt och busat mest hela tiden... Nu dröjer det ett tag igen innan vi ses... Det blir väl jul nästa gång, tror knappast vi ses nåt före... =(
Antar att hon pratar för fullt då också, hon bara bubblar av läten nu och är inte tyst en sekund! Hatar att vi bor så långt ifrån varann!!!

Julmarknaden gick riktigt bra! Mycket folk från första stund och en fågel viskade att överskottet var bra, det gillar vi!!! =)

Fick en förfrågan från Sofie i eftermiddags om vi skulle gå på bandy... Jag hade inte tänkt det för vädret var inget vidare, regn och regn mest hela tiden... Men jag hakade på!! Fick se en seger idag också!!! =D
Och det är ju riktigt roligt med bandy, dessutom får man ju träffa lite trevligt folk!!! Det är ju också en bonus!

Hade tänkt titta på Bridget Jones också, men jag somnade efter sporten kl 20:00... Vaknade till lite och bytte kanal till filmen kl 21:00 och sen såg jag lite av slutet bara... Verkar pigg...?! Inget bättre att vara hemma på helgerna, det är lika bra att partaja på! Man blir ju inte piggare av att bara vara hemma heller...
Nu fanns det ju en mycket bra anledning för mig att stanna hemma just den här helgen, när familjen var på besök! Och säkerligen så finns både krogen och gästerna kvar nästa helg... ;)

Go'natt!!!

20 november...

Äntligen fredag och helg!! =)
Levern jublar över en lugn sådan... ;)

Jag somnade skönt efter lite om och men igår, men har inte märkt av nåt besök i alla fall...

Idag har jag ätit lunch med bästaste Sofie ♥, hon är bara underbar!!!
Vi åt tacobuffé på CFL som var grym (smakade som tacos brukar göra och inte kanel) och sen blev det chokladpudding med grädde till efterrätt... SMASKENS!!! =)
Det är ju hur trevligt som helst att äta lunch där på fredagar för det är tokmycket folk!! Tummen upp för det och mera fredagsluncher ute åt folket!!! =D

Finfrämmandet är på väg, fick ett mms tidigare...
Har packat i ordning lite för helgen, för naturligtvis flyttar ju jag också in hos mor & far... ;)
Nu blir det ett besök på bolaget bara så åker jag sen, ska köpa ett par öl så jag har till maten så helt vitt blir det inte... =)

Kanske att jag kommer få träffa på en av mina gamla bästisar i helgen också...
Vi har chattat här några kvällar och pratat massor av gamla minnen, det är såå himla kul!!!
Tråkigt att man kommer ifrån varann, men det blir ju lätt så här i livet...
Våra minnesdiskussioner började omkring den här låten... Som spelades hejvilt på vår skolresa i 6:an efter att vi lyckats snacka oss till att få låna en kassettbandspelare... Vi pratar inte om hur längesen det är, men jag säger såhär att det var inte igår! ;)


Trevlig helg!!!

Pssst... Kom ihåg JULMARKNAD, IDROTTSGÅRDEN MOHED LÖRDAG 21/11 11-16... ;)

19 november...

En sketen dag kvar till helg!
Det har varit en låång vecka...
Kan det bero på att vi får finfrämmande imorron månne...?! =)
Lillasyster med familjen kommer hem!!! Det ska bli såå mysigt!!! ♥
På lördag har vi julmarknad i Mohed också, 11-16... Kom gärna förbi och kika eller i alla fall ta en fika!! =)

Träningsvärken har faktiskt inte varit av värsta sorten... Inatt var den grym, det har gjort riktigt ont i benen!
Jag behövde inte hoppa ifrån sovrumsfönstret ner i bilen imorse i alla fall, det gick bra att gå i trappan! Men att sitta på min kontorsstol på jobbet var rätt så jobbigt direkt imorse, domnade nästan bort i rumpa och baklår... Verkar jävligt bra tränad?! Vad har benböj och utfall gett på pumpen då?! Verkar finnas hur mycket muskler som helst i ett par bakben i alla fall...
Tänkte att jag skulle jogga bort den lilla träningsvärken som fanns kvar på eftermiddan... Så det blev en runda på precis 1h och nästan 9km, får jag vara rätt nöjd med eftersom jag tog det ganska lugnt!
Skulle städa efter duschen, men jag struntade i den igen för jag kom på att mamma hade namnsdag... Åkte dit och fikade istället, mycket bättre! =)

Nu blir det sängen här... Va lite sugen på en chat, men jag hejdade mig... Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har en grej men jag vet inte... Hmm, måste kolla läget lite bättre först! ;)

Måste berätta först att jag haft herrbesök inatt... Rätt märkligt för Eva och jag pratade om det på telefon igår... Och sen händer det igen inatt, det var länge sen sist... Den här gången såg jag så tydligt, en lång kille i en grön träningsoverallsjacka med polokrage liksom... Har inte en aning om vem det är...
Det är bra konstigt för jag ser så jäkla tydligt att det står nån i mitt sovrum och jag tittar flera gånger, men när jag sätter mig upp i sängen så är han spårlöst borta... Lite läskigt måste jag säga! Undrar vem han är?! Jag ville ju att det skulle va nån jag känner som typ farfar eller mormor... Men detta var inte farfar, jag tror inte han var så lång... Pappa är ju en avbild av honom och han är ju inte särskilt lång...
Jag hoppas verkligen att jag kan somna nu... Vill inte ligga vaken och vara skakis!

Go'natt!

18 november...

Onsdag och halva veckan har gått igen! =)
Har drabbats av latmasken eller nåt annat, orkar inte göra nån nytta alls efter jobbet så det blev ingen matlåda idag heller... Har ätit Dansk Skomakarlåda som var nåt så grymt gott! Äter som en hel karl och tror att jag inte behöver äta nåt mera på hela dan sen, men när klockan är halv 5 så är jag hungrig som en varg igen... =/
Det blev en macka, kan ju som bekant inte äta nåt mera när jag ska träna... Jag hade problem med den ändå, fast det gick 2timmar mellan intaget och träningen... =/
Mackor är ju skitbra! De sätter sig ju inte alls som en ring runt magen... =(
Säsongens andra fotbollsträning idag... Fystränarn GH skulle komma på besök, han fick 30 min uppvärmning + sista kvarten av träningen... Och just den där sista kvarten, den tog den!!! Har kört utfall på pumpen huur länge som helst åsså kör vi 3x15 steg kanske och benen krampar... =/ Shit, imorron får nog jag hoppa från sovrumsfönstret ner i bilen... Jag kommer inte klara trappan! Jag har redan träningsvärk, hur fan ska det då kännas imorron?!!! =S
Nån som har en såndär handikapplyft att låna ut, jag kommer med största sannolikhet att behöva en sån när jag ska på toa imorron... =)
Men det gör ingenting!!! Det ska ju kännas att man tränat, annars är det väl ingen idé???!!! =D
Det värsta är att det här skulle vara lugnt... Hur blir det sen när vi kör för fullt då?! En positiv grej är ju att vi i alla fall måste vara jävligt fit framemot vårkanten... DET SER JAG FRAM EMOT!!! ;)

Fotboll på tv nu... Sverige-Italien... Ingen jättebra match, men kul att han satsar på lite nya och hungriga spelare!!! Och älsklingen gör sin debut som assisterande förbundskapten också! Har inte sett honom nåt än... Dåligt!!! =(
Och för er som undrar så har jag min Sverigetröja på mig... Men jag skippade trosorna... Ja, jag har ju trosor på mig men andra än Sverigetrosorna... ;)

17 november...

Hade ju ingen matlåda tills idag heller, (min mat blev ju förstörd i lördags om ni minns...) börjar bli tomt på kontot också nu när jag måste köpa mat varje dag... ;)
Idag blev det paltbröd med vitsås och fläsk!!! Gissa om det var gott!!! =D

Har avklarat en löprunda på drygt 4km i regnet, men jag gillar det!
Sen fika på Wayne's med den nya fb-gruppen! Mycket bra initiativ och fika är ett trevligt sätt att umgås! Eller hur Sofie?! ;P

Ska väl bli lite tv här nu...
Det blir sent ikväll, men det gör inget! =)



Finns det nån därute som är synsk och kan se och berätta för mig var fan jag gjort av min kam...?! Hittar den inte, den är spårlöst försvunnen... Hade den igår morse, men nu är den som bortblåst... Vad är det som händer här...?! =/

16 november...

Så har halva den här skitmånaden gått! Såå skönt!!! =)
Alltså det blir ju inte ljust på dagarna, inte undra på man är konstant trött...
Idag har det varit flera plusgrader och dimma, det är inte kul!! Det får gärna komma lite snö!!!
Tur det är bara en helg till innan advent, då blir det ju lite mysigare inomhus i alla fall! =)

Nån jävel hade sabbat min tacoköttfärs i lördags också... Den var kryddad med både kanel, dill och fan vet allt... Ingen god kombo i allafall så jag blev utan matlåda idag... Tack så mycket, den som gjorde det! Nu får jag svälta... Du kanske tycker att jag inte behöver äta...?! Jag som har lite pengar på kontot ändå, med mer än en vecka till lön... Nu blev jag ju tvungen att ta lite till lunch idag... För jag har ätit ändå serru, även om DU inte tycker jag behöver!!!
Hämnden är ljuv!!! ;)

Första fotbollsträningen för säsongen 2009/2010 genomfördes på Flygstaden ikväll... Jädrar va kul det är!! =)
Nu är vi igång igen!!!

Har testat Facebookchatten idag också... En av mina skolkompisar och jag har surrat lite minnen... Det är såå jäkla kul, nu måste vi se till att träffas!! Vi har ju hur mycket som helst att prata om!!! =)

Hade tänkt att jag skulle städa efter helgens bravader, men jag tog bara disken och soporna ikväll... Pallade inte mera... Alltså man tror ju att killar grisar ner, men det vette fan om inte tjejer är värre...! ;P

Go'natt!!!


Fick höra en hemlis idag... Nånting som jag känt på mig på nåt vis... Shit, va jag blir glad för din skull!!! =)

15 november...

Vilken helg!!!
Grymt rolig!!! =D
Vilka vänner jag har! Å vad glad jag är för er, allihop!!! ♥
Lagfest igår, vi var inte många men vi hade kul! Kul att vi fick lite manligt sällskap också, tufft att dyka upp här som ensam kille! =)
Rätt mycket folk på krogen, jag blev sen dit som vanligt så jag hann inte med så mycket... Men det som hanns med var MYCKET TREVLIGT!!! Fullt upp ett tag, eller hur Sofie?! ;)

Har varit på upptakt i Mohed idag...
Imorron drar vi igång fotbollssäsongen 2009/2010, erkänner att jag längtat lite... =)

Go'natt!

Det finns folk...

Åsså finns det folk...
Vissa berör mer än andra...
Och så är det bara!
TACK FÖR IKVÄLL!!! ♥

Ett fylleinlägg igen, men ni vet ju att från fyllisar och barn får man veta sanningen... Jag menar vartenda ord jag skriver!!!

14 november...

Shit, vilken kväll igår!!! =)
Himla trevligt alltså att träffa människor som man inte sett på länge...
Tänk va idrott är bra, sammanför människor liksom! =)
Det blev hemmaseger igår precis som jag önskade, hela 7-3!!! =D
Det gjorde ni bra grabbar!!!

Krogen var sisådär, hoppas på en bättre kväll ikväll... =P
Laddar för lagfest, vi har ju upptakt imorron så det får bli en liten kickoff ikväll... ;P
Tråkigt väder... Regnar så det skvalar på taket och är grått... =(
Annat i Sälen, 2dm nysnö... Skulle jag inte säga nejtack till!

Tror jag ska ta en promis i regnet nu... Kanske piggar upp lite! Vi hade roligt igår, aporna och jag... Det känns!!! =)

13 november...

Fredag den 13:e...
Men det är väl som vilken annan fredag som helst... Jag har inte märkt nåt otursrelaterat, än iaf är väl bäst att tillägga...
Dock vaknade jag 06:43 imorse och var pigg!!! =O Vet inte när det hände senast... Hann till och med bädda sängen innan jag åkte till jobbet, det tror jag aldrig har hänt...

Sitter här med mina nyfunna vänner... Vi träffades första gången igår, de fick flytta direkt in i mitt kylskåp... De verkar ha varit rätt ensamma idag, för jag har hört dem ropa efter sällskap åtminstone sen lunch... Men nu är jag hemma så vi kan umgås en stund! =) Ni kan se dem nedan, visst är de härliga?! ;)


Laddar för bandy... Hälsingederby idag... Byn kommer hit och jag hoppas på hemmavinst!!! Kom igen nu Gurt!!! =D
Har grundat med grekisk buffé till lunch och fyller nu på med lite vin... Ska vidare till O'Learys på After Work och där slinker det nog ner nån bärs... Har inget dricka till matchen... =( Men smyger kanske med nån öl... ;P
Sen blir det en favorit i repris från förra fredan, fest här efter matchen och sen krogen...! Känns som att det kommer bli en bra kväll det här!!! =)

Ha en trevlig en, det tänker i alla fall jag!!!

12 november...

Toorsdaaa!! =)
Har väl inte hänt så mycket idag...
Julkorv med hemlagat potatismos till lunch idag igen...
Pepparkakor till kaffet... ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat! =)

47 minuter löpning efter jobbet... Här är min runda... Om man kan lita på mätverktyget så är den ju nästan 8km... Jag är skitnöjd!!! Det här känns grymt bra! Hoppas detta håller i sig ett tag nu så jag kan fortsätta ett par gånger i veckan... Vore väl fan om inte fettet skulle brännas då!!! =)

Det blir tvn för hela slanten nu, inte mycket att se men...
Har tvätt i torktumlaren, annars skulle jag nog gått och lagt mig! =)

11 november...

Alltså 11/11... Får man önska sig nåt då??!! ;P
Det är onsdag - IGEN!!! Full fart mot helgen!!! =)

Har pumpat ikväll... Det blev ju ingen favorit i repris-tågresa så jag behövde inte boka av träningen idag... ;)
Körde på rätt bra, vågade lägga på lite mera faktiskt så imorron kommer träningsvärken som ett brev på posten! Egentligen är den redan här efter gårdagens löpning... Bra tränad?! =/
Imorron ska jag göra om det!!! Löpningen alltså...
Efter träningen var Eva och Malin hit på lite fika... Äppelpaj bjöds det på och jag tror den gick hem! =)
Surrades en hel massa också... Alltid lika trevligt tjejer! Vi gört igen!!

I brevlådan igår låg en katalog från H&M... Det gillar jag!! Hittade en rätt läcker klänning som skulle passa till nyår... Såg den på nätet i förra veckan också... Men när jag knappade in artikelnumret så fick jag till svar att den var SLUT i den färgen jag ville ha... HUR FAN KAN DEN VA SLUT NÄR KATALOGEN KNAPPT KOMMIT UT???!!! Gör mig lite lätt irriterad!!! =(
Tur att de kompenserar med ögongodis i den där katalogen... ;)
Det finns de som tycker att jag är kräsen bara för att endast det bästa är gott nog för mig...
Och han här skulle väl duga...???!!! Han är väl god nog för mig va??!! Och jag skulle ALDRIG säga nej tack om han fråga om vi skulle ses...!!! ;P


Sista delen av True Blood var idag... Nu får vi vänta ända tills 24 februari innan säsong 2 kommer... =(
Hur ska det gå???!!! Jag kommer få vampyrabstinens...

10 november...

Blev värsta glad och överraskad imorse... Fattar inte hur jag kunde missa den stora nyheten igår...???!!!
MARCUS ALLBÄCK ASSISTERANDE FÖRBUNDSKAPTEN I SVENSKA LANDSLAGET!!! =D
Fy fan va kul för han OCH mig för all del! =) Jag kommer sitta ännu mera klistrad framför tvn nu när det vankas match!!! Tror att det kommer bli skitbra, även om det bara är för en match nu... Hoppas det blir fortsättning!!!

Tisdan har rullat på precis som alla andra tisdagar...
Jobb... Handla lite... Hittade skitmysiga jul-ljusstakar på Dollar Store, svarta med 3 tomtar med luvorna nerdragna för ögonen... Tror de kommer passa perfekt här i jul! =)

Kom hem... Skalade potatis och förberedde för potatismos... Bytte kläder och drog ut på en löprunda... 54 minuter var jag ute!!! (Har mätt upp rundan nu på Iform.se och den mätte drygt 8,5 km...) Jag är grymt glad och stolt för det, jag har ju trots allt nästan 80kg att släpa runt på så jag tycker allt att jag var duktig! Tilläggas bör att jag knappt var trött när jag kom hem... Visst, det känns i kroppen... Rumpan, baklåren och ryggen var rätt trötta men jag var knappt anfådd!!! Känns hur bra som helst!!! =D

Kokade potatisen och slängde mig i duschen... Sen gjorde jag potatismos och värmde en julkorv... Fy tusan va det var gott!! Å va väl värd det jag var!!! =D
Har en äppelpaj i ugnen nu, Mallan kommer ju på fika efter träningen imöre... Det ska skvallras igen!!! ;P

Nu blir det tv innan det är dags att sova...
Säsongsstart på Brothers & Sisters ikväll...
På tal om det... Undrar hur det är med True Blood imorron?! Förra veckan hade det tydligen gått 12veckor sedan starten och flera program va det inte i första säsongen... =/

9 november...

Och måndan är nästan över för min del... Skönt! En dag närmare helg! =P
Fredag blir det favorit i repris... BANDY och fest!!! Derby dessutom, Byn kommer ju på besök... Det är ju som upplagt för succé!!! =D
Har kört ett pumppass ikväll, hade tänkt dra en repa på löpbandet också och skita i fotbollsgalan på tv. Den skulle ju antagligen bara handla om Zlatan ändå och han gillar ju inte jag... Men det blev ingen löpning, alla banden var upptagna och det kändes på tok för jobbigt att byta kläder för att köra en runda ute... Säkerligen skulle jag dessutom blivit jävligt kall och förkyld på kuppen så det var inte värt det... ;)
Kollade fotbollsgalan istället  och det blev ju inte så mycket Zlatan förutom guldbollen då... Bara att gratulera!
Destomera Caroline Seger och hon verkade ju vara en glad och trevlig prick...! =/
Blir man sådär när man är en duktig fotbollsspelare, då ska jag aldrig bli bra!!! ;)
Kvällens rysningar stod först Henke Larsson för... Shit, vilken kille! Och vilka minnen till alla dessa bilder!!! Ståpäls över hela kroppen verkligen!!! Det finns bara en av han!!!
Sen när Klas Ingesson klev upp på scenen så var det dags för en omgång rysningar till... Oj, oj, oj... Vilken kille han också!!! En underbar människa!!! Nära gråten där när Pontus Kåmark visade känslor i närbild också... Hualigen!!! Jag måste få säga som Klas själv gjorde; att det gäller att leva idag, inte imorron eller senare utan verkligen ta tillvara på nuet!!! Man vet aldrig när det är för sent...
Fick ju också se världens bästa Marcus Allbäck!!! ♥

Nu har det blivit dags för sängen här...
Over and out...

8 november...

Söndag... Och Fars dag... Han fick sin present igår redan, för han åkte till fjälls idag... Gissa om jag är avis!!! Vill också åka dit... Slippa det här gråa, mörka och trista och få se lite snö istället!!! 2dm var det i Sälen när de kom upp i eftermiddags... HÄRLIGT!!!

Helgen är slut... Inte många knop har gjorts på Repslagaregatan... Mest slappat i tv-soffan både igår och idag! Igår lyckades jag i alla fall ta itu med lite disk, dammsugning och golvtorkning... Montering och påklädning av fotpall och påklädning av fåtölj, fint blev det dessutom! =)
Vad som åstadkommits idag är en potatisgratäng med köttfärstäcke. Gott!

Förkylningen verkar hålla sitt tag om mig också, den vill inte släppa riktigt... Känns inte alls bra på morron när jag vaknar, men blir mycket bättre mot kvällen... Märkligt!

Fredagen bjöd på bandy, ingen höjdarmatch men ändå seger för Brobergarna så nu måste jag väl fortsätta supporta på plats om det ska bli några poäng... ;)
Vi drog en "after match-fest" här hemma och sen vidare ner till Muskan... En trevlig kväll med trevligt folk! Vi gör om det igen!!!
Nyfikenheten har inte stillats direkt... Istället är förvirringen stor, vad är det som rör sig där innanför pannbenet egentligen...?! Undrar om jag nånsin kommer få nåt svar på den frågan...? Det var nära juh, men sen svischar det till bara så är tillfället som bortblåst! Och svaren lyser med sin frånvaro...

Igår var det bara lugnt, Dansbandskampen och en grymt bra film efteråt "Desperate hours" - se den om ni inte gjort det!
Somnade strax efter 1 och sov till 10 imorse... Shit! Men jag hade inte sovit färdigt då för jag somnade om och vaknade halv 12... Hmm...
Sen har jag legat i tv-soffan precis hela dan förutom då jag lagade mat... Det har varit stora reprisdagen idag... Har sett både Idol, Körslaget, Biggest loser, lite av Mammas pojkar, Bonde söker fru, Top Model och till sist säsongsavslutningen på Ensam mamma söker... =)
Nu ville jag se uppföljningen på mammorna på tv3-play, men det verkar vara överfullt på tv3:s hemsida för jag får ingen kontakt... =(

Jag får väl gå och sova istället...

JAG ÄR KÄR!!!

Ha överseende med reklamen i början, men sen...!!!

Shit, vilken låt!!! Åh, Erik!!! Vilken kille!!! ♥
Jag ryser över hela kroppen och gråter... SJUUKT BRA!!!

4 november...

Och vips så var det redan onsdag igen... Jag är på benen också, än har den inte tagit mig riktigt... Förkylningen! =) Jag känner mig faktiskt lite bättre idag till och med, det gillas!
Det har varit en helt vanlig onsdag också... Jobbat, handlat lite, tränat och sett på onsdags-tv; Grey's och True Blood... =P
Åsså har det kommit lite snö också, blandat med regn så det är inget som syns... =(
Skulle verkligen behövas lite snö nu, för idag har det inte varit ljust på hela dan... Så jävla tråkigt!!!
Tur att det finns sånt som lyser upp tillvaron ändå... En ny bild på Agnes till exempel... =) Det var fotografering på dagis idag...
Ett annat exempel är Tina Turners "The best" på radion... Den spelas fan varje dag nu! Och jag bara njuter och ler när jag hör den och framförallt så minns jag den där måndagkvällen i somras hemma hos Emelie... Efter första och enda segern i division 2, mot Team Hudik... Vilken jävla fest!!! Jag kommer aldrig glömma den måndan!!! =D Och jag tror att det är fler som är med mig där, eller hur?!
Åsså sen kvällens träning - pump med Mia, det var längesen nu!!! Skitbra pass idag också, roligt med lite variation!!! =)
Det gäller att ta tillvara de här tillfällena för att må bra, och det gör jag!!! =)
Nu blir det sängen för mig, tack och go'natt!
Ps. Ryktet säger att jag missat Dig idag med... Jävlars...! Tror minsann jag ska flytta in där! ;)


Så här fin va hon idag, inför fotograferingen... Go'gumman!!! ♥

3 november...

Har kunnat betala hur mycket som helst för att få ligga kvar i sängen imorse... Shit, va trött jag var! Även fast jag somnade i skaplig tid igår, som en stock dessutom!!!
Märks att det är nåt i kroppen som inte stämmer... Har haft nys-os här ikväll så imorron är den väl här som ett brev på posten, förkylningen... =/
Valde mellan att laga mat och sova middag efter jobbet... Vinnaren blev den senare, jag sov till Glamour i soffan...
Har varit på ett möte i Mohed också, gällande vår årliga julmarknad... Det står inte på förrän vi är där, 21 november boka in det datumet i almanackan!! Kom och kika eller i alla fall ta en fika!!! =) Fyndigt där! ;)

Nu ska det bli soffan igen, det är ju Brothers & Sisters-tisdag... =)
Antar att jag kommer vara halvdöd imorron igen, för det blir ju sent... Men å andra sidan spelar det ingen roll, jag är trött hur mycket jag än sover...
Har fått rådet att öka dosen på min AloeVera-dryck till 0,5 dl.. Hua! Hur ska det gå?! Kommer väl sluta med att jag kräks, får ju svälja flera gånger... =/ Men det kan det vara värt!

Fick en bild på Agnes idag, gofisen på väg hem från dagis..
Den piggade upp bra nog!!! Usch, va jag saknar er!! ♥ Ni bor alldeles för långt borta! =(



2 november...

Vips så var oktober slut och vi har gått in i november...
Tror fan det här är årets tråkigaste månad... Bara mörkt och tråkigt innan snön kommer... =/
Jahapp, det är måndag igen också... En "långhelg" har passerat, var ju ledig i fredags också...
Mamman och jag drog ju till Valbo/Gävle...

Torsdagkvällen först bjöd ju på tjejkväll på stan... Eva och jag gled runt lite där och nästan direkt när vi kom dit så bestämde vi oss för att fika! =)
Jossan slöt upp med oss så hon hängde också med, det här med fika har blivit min nya grej! Det är ju skitmysigt! =)
Eva handlade sin galautstyrsel och jag kom hem med en ny rougeborste! Slog på stort där! =)
Åkte hem till mor & far och sov för vi skulle ju åka tidigt på fredan... Kvart över 6 slog jag upp ögonen och var pigg!!! När fan hände det senast??!! Vi åt frukost och jäste lite, fan jag skulle vilja flytta hem igen! Det är oslagbart därhemma!!! ♥
Vi kom i alla fall iväg strax före 9 och parkerade vid Ikea före 10, då visade det sig att de serverade frukost där fram till de öppnar kl 10 så... VI FIKADE!!! =)
Jag fick mig en ny soffa, en ny fåtölj och en ny fotpall... Mamman betalade fåtöljen... ;P *Gillar som fan*
Egentligen så är det bara nya överdrag till soffa och fåtölj, men ändå... ;)
Lite värmeljus (2fp vanliga + 2fp lite större för att vara exakt...), kaffekoppar, servetter, grogglas åkte också ner i kassen...
Sen gick vi ett varv på Köpis också, men därifrån gick vi tomhänta sånärsom på en låda bärs! =)
Vi drog vidare mot Gävle och CityGross... Handlade lite käk där innan vi åkte hem... Vi som trodde vi skulle va klara på typ en timme eller nåt blev borta typ hela dan! Vi var hemma tillbaka vid halv 4... =)
Drog hem då för att snygga till mig inför kvällens "brannkålsdans"... Jossan, Magnus och Eva kom hit lite innan på uppvärmning med ost & kex... Måste säga det var en trevlig kväll! Grymt kul att träffa folk som man inte sett på flera år! Blev så jäkla glad!!! =)
När festen var slut så hade ju inte krogen stängt än så Muskan fick ett Ullisbesök innan jag gick hem... Rätt mycket folk där också... Varmt och dimmigt! =) Träffade på ett och annat känt ansikte...
Jag är grymt glad att jag var i sån form att jag minns hela kvällen!!!
Dessutom var jag ju rätt pigg på lördan också!
Mamma och jag gick till kyrkan på ljuständning och vi är rörande överens om att det är otroligt rofyllt att gå i kyrkan så jag ska nog börja med det! Dessutom får man ju syndernas förlåtelse så sen kan man ju bara börja om med busandet!! ;P
Stannade hos mor & far över lördagnatt också... Säger ju att det är oslagbart!!! ♥ Särskilt när man inte mår riktigt bra, har nån förkylning som ligger och väntar på att bryta ut känns det som... Dessutom blir man aldrig för gammal för det heller!!! =)
Har fått god mat och blivit väl omhändertagen!!!

Jobb som vanligt idag igen... Har pumpat ikväll också, vågade mig inte på nån löpning med tanke på den här förkylningen men jag körde på rätt bra med vikterna i alla fall...
Kroppen verkar ladda upp för sjukdom för jag är vrålhungrig och äter som en häst...
Nu är det bäst att jag lägger mig, vila är ju också bra har jag hört, annars måste jag väl ha nåt mer att äta snart... =)

Go'natt!!!

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0