Lill-lörda

Ännu en vecka har vänt utför... Jädrar va tiden går fort!!
Har vilat från träning idag, tyckte d passa bra efter träning 2 dar irad å ni vet, JAG HAR TRÄNINGSVÄRK efter gårdagen!! :) Överkroppen fick sitt igår! Axlar, armar å rygg! Känner bakbenen komma nu åxå så imöre äre nog på sin plats med lite löpning! Kan göra gott d att springa bort lite skräp ur musklerna! :)
Idag har jag haft finbesök på jobbet åxå då mina fina Madde å Agnes kom med tåget!
Vi åt lunch på Rådhuskondis, å det vill jag varmt rekommendera! Jättegod mat å ett fint salladsbord att vräka på ifrån till förrätt! Jag åt bakad potatis med kycklingröra som va huuuur gott som helst!! :)
Ikväll har jag å en annan fining, M, varit på bandy. Täckbyxor, mössa å kängor - hela kitet alltså, äre bandy så äre! Å man blir kall oavsett väder å vind, så jag ångrar mig inte! :)
Jag har testat på hur d känns att stå i bortaklacken, å just idag gick d ju fantastiskt bra för d blev hemmaseger! ;P Ett riktigt härligt gäng d där! :)
Såg lite av Rosa Bandet-galan när vi kom hem.. Gripande å känslofyllt men fantastiskt att se hur mycket pengar som samlas in!! Jag har bidragit iår igen, gör det Du åxå! Tillsammans gör vi skillnad!
Nu ska jag knyta mig å ladda för morrondan! Tack å go'natt!

PT-gruppass 3/8

Är avklarat! Å precis som vanligt så äre knappt jag tar mig ut för trappan på Active... :)
Går inte att beskriva hur slut jag är, men hela kroppen skakar! En fantastisk känsla att ta ut sig så mycke!
Dagens pass kallas visst "112" å jag ville ringa efter första setet...! :D Äh, det bara känns så. Man klarar mycke mer än man tror, å man vill fan inte vika ner sig och "what doesn't kill you, makes you stronger" eller va säger ni tjejer?!
Vi är ett riktigt härligt gäng!! Vi kommer göra succé tror jag! Nästa säsong äre vi som är på TV3 som Småstadsdrottningar! ;)
 
Jag har för övrigt varit mä på TV3 redan ikväll, i Göta Kanal... Som mitt alterego Kikki alltså! ;P
 
Har haft en riktigt bra dag idag mä fast jag åt frukost så sent att jag missa fm-melliset... Ooops! :S
Frukost; a-fil m hallon och blandade frön, 1 kokt ägg
Lunch; kycklinggratäng m ris (rester idag mä, tidigare har jag lätt satt i mig hela dosan igår men nu dela jag den på 2!) och grönsaker
EM-mellis; kesella m hallon/blåbär & valnötter (enligt vissa såg det ut som en trafikolycka, men jag lovar att det va gott!)
Middag; Omelett m philadelphia tomat&pesto, rökt skinka, lök och grön paprika åsså mina favoriter finncrisp! 3 skivor slank ner, tyckte jag va värd d efter kvällens monsterpass! :)
Kvällsmål; a-fil å frön
 
Nu ska jag ta min trötta kropp till sängs och återhämta mig inför nya kommande utmaningar, med min kvällsläsning, Wellness... Jag gillar den! Mycke bra tips där!

Måndakväll

Å det känns så jävla bra! =) Har gjort mina intervaller, har filurat på lite mat å handlat därefter, ätit gomidda med min favoritkille som åxå tränat ikväll! <3 Skönt med lite vardagslyx emellanåt! Man ska unna sig det lite oftare!
Jag har haft en skitbra dag idag! Med mat å allt...
Frukost; a-fil med färska hallon & blandade frön å ett kokt 1 ägg
Fm-mellis; keso m 1/2 äpple & kanel
Lunch; rester från helgen - kycklinggratäng med ris & vitkålssallad
Em-mellis; mera keso & den andra 1/2 äpple
Middag; skinkcanneloni m tomatsås & vitkålssallad
Kvällis; knäckemacka m skinka

Räkningarna är betalda å jag flyter högt uppe på vågen, jag klarar mig väl även denna månad! ;)
Kan gå å sova nu med gott samvete!
Sov gott!!




Vecka 3

Tro inte att jag försvunnit, har bara inte haft tid. Det är mycke nu... :)
Helgen har tillbringats i vinterparadiset Sälen, med bästa tänkbara sällskap. Åh, va jag gillar't!! <3
Har fått en riktigt härlig försmak på vintern med klarblå himmel, strålande sol och minusgraderna som biter i kinderna! Jag gillar ju vintern och ser fram emot den med glädje! :)
Vi fick den med oss hem också för det snöar här idag, VRÄKER NER just nu! :)
Jag vet att min favvo M inte gillar detta, men jag ska nog övertyga honom! Är en bit på väg, men har lite kvar... ;)
 
Jag skäms och ber om ursäkt till mina kumpaner i Formtoppen... :/
Jag har slarvat i helgen! En hel massa skräp har slinke ner, hämningslöst... Förjävligt, jag vet! Men jag lovar att skärpa till mig! Ska lägga i min allra högsta växel nu med maten, det är min akilleshäl. Träningen har jag inga problem med alls, och inte frukost och mellanmål heller. Men helt plötsligt har jag ingen som helst aning om vad jag ska äta till lunch och middag. :S Jag krånglar till det fullständigt, jag menar hur svårt kan det vara?
Jag vet ju precis hur jag ska gå tillväga, men jag kan inte komma på några råvaror... Hjärnan är avstängd!
Kyckling är gott och man kan äta det både på längden och tvären, men inte jämt! Sallad är också gott, men det går ju heller inte att leva på... Vill ju ha varm mat å nu näre är kallt ute!
Får allt ta å sluta att fundera så mycke och istället köra på med fulla spjäll! Snälla Malin ska fixa lite recept nu så jag får en spark i arslet!
Vecka 3 drar igång nu så nu jävlar måste det till ett krafttag! Längtar till imorron, då vi kör hästpass del 3/8! :P Fläsket ska BRINNA!!
Ikväll har jag intervaller på agendan och jag ska även springa en längre sträcka efteråt! JAG LOVAR! 
För det är klart att jag ska bestraffas för mina synder i helgen!
 

2/8

Ja mina vänner... Del 2 av 8, 1/4 eller 25% av Formtoppenpassen är avklarade!! Det går FÖR FORT!!
Detta är himla roligt alltså! Li & Malin är så söta och JÄVLIGA! På ett bra och peppande sätt alltså! ;)  De får oss till att göra va fan som helst! Å det är väl precis så det ska va om det ska bli nåt resultat! =)
Det va inte den lättaste saken i världen att ta sig ner i trappan på Active! Å hur det ska bli imorron, ja det kan man ju bara tänka sig! =)
Träningsvärken är konstant numer, den lättar lite åsså kör man ett nytt pass så är den ett faktum igen! =) Härliga tider!!
Vi körde intervaller idag mä, varenda muskel skrek mot slutet... Men det är förjävvla skönt å! EFTERÅT! När man duschat å fått i sig lite mat! Den känslan äre inte mycke som slår! =)
 
Dagens käk då;
Frukost: naturell yoghurt m bär, müsli, lite blandade frön och 1 kokt ägg och kaffe.
FM-mellis: keso m ½ äpple
Lunch: Kyckling m ris, stekta grönsaker och sallad
EM-mellis: keso med den andra ½ av äpplet
Middag: tonfisksallad m pasta
Å d kan tänkas bli nåt mer nu å innan d är kväller! Mat är ju livet! ;)
 
 

Uppladdning pågår!!

Snart dax...



Vecka 2

Månda igen, å vecka 2 i Formtoppen!
Jag har en jävulsk träningsvärk idag, har tagit mig fram genom att skrida strax ovanför golvet likt en rakbent ande! Kära värld!! Hur ska jag kunna köra PT-passet imorron?! =/
Hoppas verkligen att den gett mä sig tills dess!!

Kommer antagligen att kackla som en kyckling efter de här veckorna... Ägg å kyckling är nån form av favoriter... =) Så d blev kyckling till lunch idag, med ris å lite grönsaker... Till middag, hemgjord potatismos å stekt torskfilé... Mmm, mmm, mmm!




Söndakväll

TACK SOM FAN FÖR IGÅR!! Va roligt det va, precis som det ska på en fotbollsavslutning! :)
Å det har känts idag vill jag lova! Fyy faan! Aldrig mer känns det som! :/
Jag klev ur sängen kl 14, trodde huvudet skulle sprängas i molekyler... Uhh!
Nu skare dröja länge till nästa fest!
 
Imöre går vi in i vecka 2 i Formtoppen...
Vecka 1 har gått bra, men det kan bli bättre... Det där med maten är inte helt 100 än...
Träningen har funkat klockrent iaf! Jag har världens träningsvärk idag igen å gruvar mig för morrondan... Jag får nog hoppa från sovrumsfönstret, för trappan kommer bli ett helvete! :)
 
Har varit å kikat på L:s dansträning idag... Åh va duktiga de är!! Helt otroligt! Så himla kul att de dem dansa och leka! :)
 
Ska inte bli många knop till gjorda här ikväll, nästan så att jag ska bädda ner mig fast klockan bara är barnet än!

Lörda

Ny frilla, ny färg å stor förändring sen i torsdas... Ombyte förnöjer sägs det juh! Jag är nöjd! :)
Så det där med blont yrväder i min presentation är för tillfället inte sanningsenligt! Yrväder, jorå men blond, näe!
När jag träffade det lilla blonda yrvädret igår så tyckte hon att jag inte såg ut som jag längre, men jag tror jag fick godkänt ändå! :) Har fått mycke bra feedback annars iaf!! Kul! TACK allihop!! :)
 
Svärföräldrarna bjöd på finmiddag på restaurang igår och jag satte i mig en hel plankstek! Shiiit va gott det va! :)
Och festligheter väntar ju alldeles runt hörnet nu så därför fick jag för mig att göra ett monsterpass på gymet i förmiddags! :)
Jag hade ju mitt styrkepass från Formtoppen att genomföra och hade sen tidigare bokat ett Easylinepass. Tänkte först boka av Easyline, men med planksteken och kvällens avslutning i baktanke så bestämde jag mig för att ändå köra det som "uppvärmning"... MEN!! Jag lovar er, här och nu! Att JAG ALDRIG MER KOMMER GÖRA DET!! Helvete va slut jag blev!! Fler än en gång vare millimeter ifrån en kräka på mattan där på slutet! :)
Men det är ju skönt å, att ta ut sig sådär... Men nån måtta på slutheten får det va!
 
Gjorde stan efteråt, måste ju ha nå nya kläder till kvällen såklart!
Men varför i hela helvete har de satt in förstoringsglas i speglarna i provhytten?! Man ser väl ändå...?!!
Fyfan! D är aldrig kul att kliva in i en såndär... Inte nu iaf, men om 8v kanske jag inte vill göra annat än spegla mig i provhytter!! Det är min förhoppning iaf! ;))
 
Nu, powernap...
Ha en fortsatt bra lörda!

Lite välförtjänt vila

Körde morronpasset kl 07:00 imorse, Easyline, å det va tungt idag... Känns skönt nu med lite vila, den är välförtjänt lr hur? Ingen träning ikväll och fritt imorron åxå, sen lutar det åt ett styrkepass på lördaförmiddag innan det är dags för årets stora händelse - F O T B O L L S A V S L U T N I N G - går ej att beskriva MÅSTE UPPLEVAS!! :D
 
Gjorde en smaskig sallad till middag och stekte kycklingfiléer till, kryddade med Santa Marias Chicken & Steak, himla gott! Och till det en sås på gräddfil/kesella/mango chutney... Tips från coachen! :)
 
Har varit till frissan idag åxå. ÄNTLIGEN!! Va på tok för längesen sist! :/
Det började med beslutsångest, lyckades tillslut bestämma mig och innan det va klart så hade vi ändrat oss! :) Resultatet blev bra och förändring blev det allt!! :D
 
Fredag temöran igen, det är la gött!!
 
 
 
 

Löpintervaller

För att få veckan att gå ihop så fick det bli ett löpintervallpass ikväll, det blev dock lite förseningar i schemat så det där med maten blev lite halvdant idag... =/ Det börjar bra! NOOT!! Jag förberedde mig jättebra på jobbet, men sen gick det inte riktigt som jag tänkt mig... Men jag lovar att skärpa till mig!!
Det va inga lätta intervaller direkt å svårt att få till dem på löpbandet så till nästa vecka måste jag be om lite hjälp och instruktioner... Kanske blev det 9st, eller kanske blev det 11st... Inte lätt att hålla reda på antalet när man är trött så man kan spy! :) Inte heller lätt att minnas vilken tid man ska starta och stoppa intervallen när man får styra farten själv! Å ju tröttare man blir, desto svårare blir det ju att hålla fokus å komma ihåg alla detaljer!! :)

Vilken match det blev igår då!! Vem i hela friden kunde tro att SVÄÄRJEE skulle vända underläget 4-0?! FANTASTISKT!! Å Mikael Lustig is my man!! :P

Såg ni Felix Baumgartners fritt fall från 39 mil rätt upp i rymden i lördags? Jag hade ju inte fattat att det va nu som det skulle ske, men har sett ett klipp idag... Jag kollar om och om igen... Åh, shit vilken grej!! Woooow!! Jag ryser när jag ser det! :)


Besök hos frissan temöran äntligen!!
Frågan är; vitt, svart, rött, brunt, grått, blått, grönt lr lila...? :)
Får nog ta å sova på den saken!
06:15 ringer klockan, då äre upp å hoppa igen! Ett nytt easylinepass som väntar! :)

1/8

Ja, idag inleddes FORMTOPPEN och del 1 av 8 är avklarad! :)
Å direkt kan jag säga att DETTA ÄR INGET FÖR VEKLINGAR!!! Shiiiit vilket pass vi gjorde!! Bränner inte detta bort fettet, då vet inte jag vad som ska göra det!!
Vad säger ni om tabathaintervaller med bl a idioten, utfall, burpees och skottkärra?! Smaka på dem!
Efter dessa ett 15 minuters crossfitpass med andra hästövningar såsom boxhopp, armhävningar, situps och min paradgren hopprep!! :) 
Som avslutning körde vi ett gäng styrkeövningar åxå, lite avslappning sådär... ;)
Ärligt talat, jag tror fan detta va det tuffaste jag nånsin kört!! Å det här är bara början... Phhuuu!!! ;P
 
Har pluggat kostupplägget hela dan, jag tror på det här! Kommer bli tokbra!!
Med oss hem fick vi idag träningsupplägget åxå, förutom detta gemensamma pass med våra fina PT:ar så ska vi klämma in ett intervallpass, ett styrkepass och ett valfritt gruppass på 1h... MINST!! :D All träning utöver är ju bonus!
 
Till middag fick det bli en omelett samt en avocado med röra gjord på gräddfil, majonäs och kräftstjärtar... MUMS!! Jag älskar såna olika röror, förjävvla gött!! :P
 
Nu äre HEJJA SVÄÄÄÄRJE som gäller!!!
Hörs häj!
 

Igång!!

Sådär! Nu är allt förberett å vi kan dra igång! :)
Jag är fotograferad, invägd, mina mått är inskrivna och jag är testad - både konditionsmässigt och styrkemässigt. Å det gick bra!! Riktigt bra! :)
Å nu kan det bara bli bättre!!
Har fått ett kostupplägg också så nu äre bara att sätta igång med äggkokningen! ;) Skämt å sido, det här kommer bli super!! Längtar redan tills imorron då vi ses igen och kör igång på allvar!

Ullis - R E L O A D E D

Mina vänner!
Idag laddar vi om bloggen! :)
Det ska komma hända lite roliga grejer som är värda att skriva om så häng med på resan!!
Det kommer bli en intressant och otroligt spännande fortsättning på hösten och jag hoppas på att resultatet blir lika bra som mina förhoppningar är! Som nån sa till mig i förra veckan; "sällan du lyckas med nåt som du företar dig...!" Det kändes ju jävligt gött att höra!! :D
Så, sätt er ner. Luta er tillbaka och njut. För nu kör vi!! :)

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0