Ont skall med ont förgås

Jag blir förbannad så jag knappt vet vad jag ska ta mig till när jag får höra hur illa man kan behandla andra människor... Vad är det som driver en till det och vad får man ut utav det? Å den stora frågan är; HUR FAN KAN MAN SE DEN MAN BEHANDLAT ILLA I ÖGONEN SEN?!
Å bara därför så hade jag idag gärna velat göra såhär mot dessa ynkryggar som ljuger och trycker ner andra för att framhäva sig själv!
Bara för att det skulle kännas förjävla skönt efteråt!
 
Träningsvärk efter gårdagens pass, jo jag tackar! Arslet å låren främst! Men det är bra, det ska tajtas till!
Å som den sanna hårding jag är så körde jag pumppasset enligt plan ikväll, trots träningsvärk! :) Å banne mig känns d inte mycke bättre nu! Ont skall med ont förgås och förhoppningsvis så är inte andra dan värst imöre!
Medan jag ändå va på gymet och de hade PT-kväll med erbjudande om vägning på tanitavåg, där man ser fett% bl a, så passade jag på... Läsningen va mindre kul, men en spark i arslet i rätt riktning! En nystart! Det va inte lika illa som före Formtoppen iaf såg jag vid jämförelse å det är i alla fall positivt! Nu äre bara å köra på härifrån! -14,6kg stod det på kvittot, så det är bara att kavla upp ärmarna å börja då...! :D
 
Till sist vill jag bara säga; J O H A N  O L S S O N ! ! ! <3
 
 

Ombyte förnöjer

Å som vi brukar säga så ska man ju prova allt minst en gång! :)
Idag föll lotten på att testa leka mä den här polarn! Vettefan om vi fortfarande är vänner imöre alltså, för den va BRUTAL!!
40minuter långt va passet, å redan efter uppvärmningen så spruta svetten om mig å jag va slut å ville bara ge upp! MEN...
DET ÄR KLART JAG INTE GJORDE! Så jävlarannamma va fettet brann! :)
Jag skakar fortfarande fast passet är över sen flera timmar tillbaka! Men det va kul, såå jäkla kul så jag tänker göra't igen! Detta tror jag på! Om inte detta shapar upp kroppen, då vet inte jag va som ska göra det! En redig genomkörare det lovar jag! Fick ringa färdtjänst för hemfärd efteråt! :) Å den berömda Activetrappan va knappt manövrerbar, jag ville nästan åka ledstång för att ta mig ner säkert!
Träningsvärk är ett faktum, den är redan här... Så det ska bli ett sant nöje att se om jag tar mig ur sängen ens imöre! Har ett pumppass inbokat, men vi får väl se hur det blir med det! ;)
 
Så ska vi ta det här med skidåkning åxå...
Det är inte ens roligt längre! VM menar jag, inget annat...
Det kan verkligen inte va kul för alla andra än de där röda tomtarna från grannlandet i väst, hur kan de va så jävla överlägsna?! Alltså Charlottes besvikelse efter loppet idag... Jag lider verkligen med henne! Hon åker som en furie själv juh å räcker inte till, får stryk mä en halvminut... Å Yvette... Jag har alltid gillat henne, men vilka jävla korkade frågor hon ställer nuförtin! :(
Hur orkar man ändå ställa frågan; HUR KÄNNS DET? Efter att Charlotte sagt att jag vill helst inte vara här, men jag måste väl svara på frågorna ändå så jag har det gjort...
Önskar att hon svarat; ja, hur fan tror du själv att det känns?!
 

Vårkänslor

Solsken, ljusare och längre dagar åsså fågelkvitter = vårkänslor!
Sen ett vackert leende som tack för hjälpen, det får mitt hjärta att klappa lite hårdare!!
Lägg därtill ett par tulpanbuketter! =)
Livet är underbart! <3
Läste i PT-Li's blogg om en dam på snart 85 år som precis börjat träna.. Hon ser hur välmående och full i bus ut som helst! Tänk att få va så pigg och vital vid samma ålder! =) Det ska bli mitt mål!
Fast först ska jag jobba på målet att bli lika fräsch som Lena Ph!!
VILKEN FENOMENAL KVINNA!!
Ni missade väl inte hennes tv-show i fredas?! Jag satt klistrad! Jag beundrar hennes kropp, hennes musik och framförallt hennes person! Hon vet precis var hon har sig själv och det är verkligen en styrka!

Ännu en helg

Går mot sitt slut...
En helg som varit hur mysig som helst.
Först träning på fredaseftermiddan, direkt efter jobbet. Det blev ett Easylinepass och en Formtoppencirkel som avslutning tillsammans med fröken W, vi va lite lagom möra å mascaran hade runnit ner på kinderna som vanligt! ;)
Mysfrukost till Tjejvasan på lördasmorron... Nästa år ska jag visst stå på startlinjen sägs det här! Bäst att lyda order! ;) Jag är garanterad full service så vad är det att fundera på?! :D
Har konstaterat idag att jag hittills den här vintern har lyckats få ihop drygt 7mil!! Wooohooo!!! Det är mer än vad mina skidor åkt innan iår, sen jag köpte dem för 15 år sen! Jag har en bra bit kvar tills jag är redo för en 3milare rakt av, men jag är på god väg! Igår blev det snudd på 1mil för mig på Hällmyra. Som vanligt kör ju M dubbelt så mycke som mig... Men det gör inge! D är bara så jäkla jäsigt att få åka iväg å träna med honom... <3
Tur att det inte är slut på vintern än så kanske jag hinner få ihop några mil till! :)
Middasbjudning i Östanbo igårkväll. Åh va mysigt de har familjen K! :)
En jättetrevlig kväll med fantastisk mat! Hur ska man kunna matcha den vid en returbjudning?!
 
Idag hare bara varit soffhäng... Så jäkla skönt att inte göra nånting!
Eller ja, vi har ju studsat uppåner i soffan i takt med att sprintstafetterna gick...
Fy faan va skönt att NORGE stupade och missade finalen!! Haaha! Va sa du nu Petter Northug?! :D Undrar om hans partner är värd nåt i hans ögon längre...
 
Tror det snart är kväller här...
Vi har påbörjat uppladdningen för Vasaloppet nästa söndag! :)

Latmasken

Tog mig igår...
Jag backade på skidåkning...
Däremot tror jag att jag smått räddade vårt hem från förfall istället... Det behövs ju åxå skötas om emellanåt! Så efter lite kärlek och omsorg så ler nu Nian igen. :)
M däremot, han drog iväg med sin målmedvetenhet! Trots att nyckeln till takboxen med skidorna i va kvar hemma när han kom till Hällmyra så vände han åter hem, hämtade nyckeln (jag har i fullt humör stannat hemma, det lovar jag) och lite lätt körde av 1,5 mil på en timme! :)
Tänk om det va så enkelt! Jag tycker att jag är duktig som har kommit till att 7km känns lätt, han bränner av det dubbla utan bekymmer! UNDERBART! Innan vintern är över hoppas jag ha nått samma känsla! :)
 
Nu har hungern tagit mig...
Har ingen direkt matplan för lunchen, men det löser sig säkert inom den närmsta halvtimmen...
Och latmasken har jag vräkt för träningsväskan är med och efter jobbet ska jag köra ett sjuhelvetes jävla pass! Intervaller eller styrka, eller kanske både ock?! Och vilken version? 1.0, 2.0 eller 3.0? Världsliga problem, som jag tror även de löser sig innan klockan är slagen! ;)
 
 
 

Jag erkänner

Jag bokade av igårkväll... Dagens morronpass.
Ibland har jag en övertro på mig själv, tur att jag har nån som säger stopp ibland! ;)
Träningsvärken är ett faktum å jag har nog inte kunnat varken steppa lr pumpa imorse!
Men det är förjävvla skönt när träningen tar! :)
Jag laddar för skidåkning ikväll istället! Om jag får följa med... Annars smyger jag dit själv! ;P
 
Va glad jag är för alla fina människor runt omkring mig!
Det är så härligt att träffa er och höra alla fina ord! Det är så skönt och jag uppskattar det oerhört mycket!
TACK!! <3

Jag kör på




Medan jag ändå har ångan uppe å det flyter så tränar jag på! :)
Ikväll blev det bodypump mä snygg-Jossan! :)
Ett superroligt pass mä bra musik å jag fläska på mä vikter så imöre kan jag väl inte röra mig!! :)
Härliga tider!
Är bokad på Easyline 07:00 imörebitti så det är väl dags att krypa till kojs här på Nian!

Gårdagen

Ni vet att jag brukar kalla tisdagar för RÖVHÖLSDAGAR, men faktum är att det där svängt lite... Just nu är måndan drygast å värst!
Igår hade jag bestämt mig för att morronträna och passet va bokat, men det finns ju inget som hindrar mig från att boka av på måndakvällen... Har hänt fler än en gång förr, men nu gjorde jag inte det! :)
Så 07:00 stod jag uppställd vid min stepbräda å väntade på grönt ljus! Fan va roligt det är!!
30 minuter av skyhög puls och stänkande svett i Easyline! Sen är man ju som en ny människa!
Å va roligt det är att träffa alla kända ansikten... Speciellt roligt igår när jag får höra att DET SYNS att Formtoppen gett resultat! "Du ser så himla fräsch ut" satt fint där runt 07:30... ;)
För tillfället så känner jag mig inte alls fräsch, kroppen är inte alls lika fast och fin som strax före jul... Men ge mig ett par veckor av regelbunden träning så ska ni få se på fan! :)
 
Så på den inslagna banan så gick M & jag lös på Hällmyra igårkväll åxå... Det va bestämt sen tidigare, han kör ju sina pass och planerar dem innan och jag försöker hänga på när det passar och lusten infinner sig!
Ja, tro nu inte att jag hänger på i hans tempo! För det finns inte en chans, han susa förbi som en oljad blixt igår åxå! Så jävla läckert!! :)
Men vi gör iaf sällskap på väg dit och hem...
Jag fick ihop 7km igår, hade varit läckert att åka längre men...
Jag vet!! Det finns alltid ursäkter! Å igår vare vädret och föret som inte va helt ok... Snö och blåst med spår som va nästintill obefintliga på vissa ställen, å bakhalt! Och det kanske är bra för mig att det inte blev längre så jag fortsätter hålla mig frisk! Sen äre ju mycke trevligare att åka i dagsljus! Så jag får hoppas på ett långpass i helgen!
 
Å på tal om M så va han överlycklig igår!
Han hade nått sitt mål med god marginal!
Jag är stolt! Och glad å hans vägnar! <3
Så nu kan vi ladda på allt vi har för 3 mars, det ska bli OTROLIGT roligt att få följa Vasaloppet på plats!!

Måndamorron

 
Å jag, vi är inte bästa vänner... Urk!
Jag har velat slagit den på käften imorse när klockan ringde å istället legat kvar i sängen...
Det känns som att det va jag som åkte de där 52km på skidor igår! :)
Men d vare inte! För på mitt visitkort igår stod; chaufför, vätskelangare, väskbärare och påhejare!
Å det gick bra! Jävligt bra!
Edmondo-Jögga kämpade på bland motionärerna på 17km slingan med sina nya skidor och gjorde sina bästa km-tider nånsin...
Åsså världens bästa M som gör pulver av alla omkring! :) Han dansade fram på sina proffsbehandlade skidor på lite drygt 3 timmar, vet inte om han eller jag va mest nöjd efteråt egentligen... Han har ju ett mål och han gör verkligen va han kan för att nå det! Min uppgift är att backa upp honom allt jag kan! Å jag gör fan det åxå! Han säger så iaf! :)
Nu håller vi tummarna framåt onsdag så får vi se om han har lyckats!
 
Jag blir sjukt sugen på att åka skidor jag med när jag ser alla! Igår i Högbo stod över 700 pers på startlinjen!! Om jag bara varit lite mera förberedd, några fler långa pass i kroppen hade behövts, då har jag åxå stått där!!
Inte för 52km, men 17km hade vart lagom! Tydligen ska vi tillbaka nästa år, å då ska jag åxå va mä! :D
Även om det är väldigt trevligt vid sidan av spåren åxå, alla är så glada och sociala! Himla trevvligt folk de där skidåkningsfolket!! :)
Högbo Bruk va för övrigt ett väldigt mysigt ställe, jag tänker nog inte vänta ända till nästa vinter innan jag återvänder... Finns ju annat att göra där än att åka skidor! :)
 
Kolla va läckert! Massor av folk och en härlig vinterdag!
 

State of drama

Va väl kvällens behållning lr va säger ni?! :)
Jag gilla dem skarpt iaf!

Har gjort 7km i skidspåret idag å... D e la gött!! Å så jäkla roligt! Fast d va bakhalt så in i helvete, men jag kämpa på! Å d gick bra mycke lättare idag än i torsdaskväll då jag efter bara 3,7km tvingades kasta in handduken å ge mig... Jag åkte hem å duscha, gjorde en gammal Formtoppencirkel från tidernas begynnelse å drog på mig träningsvärk från hell medan M fortsatte åka! Jag är grymt imponerad av hans målmedvetenhet och engagemang! När han bestämt sig så går han in helhjärtat, annars äre lika bra att låta bli! Han är helt fantastisk!! <3
Imorron ska vi på skidtävling igen! Å jag ska heja så jag blir blå!! =)


Till M

Jag hoppas du ff läser...
Du är den finaste jag mött!
Det är inte svårt att va lycklig med dig! <3
Och jag vet finns ingen bättre känsla än att göra dig glad, det värmer oerhört att du uppskattar de små sakerna som jag gör!
Tack för att du finns och för att jag får dela mitt liv med dig! Jag är jätteglad för det!
JAG ÄLSKAR DIG! <3

Före och efter

Häromdan hade jag ett mail i min inbox från PT-Malin... En upplysning om att det gått 8 veckor sen Formtoppen tog slut... För mig har det ju varit 8 veckor med förkylning från och till, med endast några enstaka sporadiska försök till träning och inte en tillstymmelse till korrekt mattänk... Mailet innehöll även ett erbjudande om ny invägning och en bild... Bilden va en före- och efterbild från de 8 Formtoppenveckorna vi körde... Å jag måste säga att det va intressant, MYCKET INTRESSANT att se! :)
Vilken skillnad! 6,1 kg och 25 cm låter rätt mycket... Men se själva hur det ser ut!!
Jag blir förstummad! Mest över hur jag såg ut från början... :/ Inte undra på att jag fick höra att det bara va kött kvar!! :)
Tänk om det på 3x8 såna här veckor skulle gå att tappa lika mycket...! Wooow! Fatta! 18kg!! 75cm skulle ju va en omöjlighet, men 18kg vore ju fränt!
Jag ska jobba på't!
Jag har börjat ikväll... Har smygit igång med en halvtimmes Easylinepass, å det kändes bra! RIKTIGT, RIKTIGT BRA!!
Hjälp mig hålla tummarna nu för att jag lyckas hålla mig ifrån bakslag! Jag skulle bli överlycklig om jag utan besvär kunde få fortsätta min resa mot toppform!!
 
Så den som funderar på detta med PT... Till er vill jag bara säga KÖR!! Jag lovar att det är värt varenda krona, vartenda öre! För som ni ser ger det resultat! Både kroppsligt å själsligt, för har man en kropp som känns bra och man är nöjd med så mår även själen bra! Tro mig! Jag är ett livs levande exempel!
Och jag vill varmt rekommendera de två änglar som drillade oss i höstas! Malin och Li är fantastiska!!
Kolla in deras hemsidor/bloggar för tips, tricks och inspiration!
 
 

Resumé

 Hemma å tebax på brottsplatsen igen...
Har haft en helt underbar vecka i Lofsdalen! Stort TACK till ALLA INBLANDADE! <3
Dygnet har bara 24 timmar, men under de här dagarna så har jag lärt mig att det verkligen går att utnyttja varenda liten minut eller till och med sekund av dem! :)
Vi har åkt skidor både längsmä å utförs... Vi har bowlat... Vi har åkt skoter... Vi har grillat hamburgare å kolbullar i den stjärnklaraste vinterkväll jag nånsin skådat! (Eventuellt den kallaste åxå) Vi har ätit våfflor högt uppe på fjället... Jag hoppas ni är avundsjuka, för det ska ni va! Det va precis lika toppen som det låter! :D
Jag kommer bjuda på en bildkavalkad längre ner...
För egen del så blev det trots förkylningsskit ett par skidpass på fjället! 16,5+8km = nästan 2,5 mil totalt!! En piss i havet för vissa, men helt jävla fantastiskt å lagom för mig! Jag är skitnöjd och stolt! :) Det kommer att bli bra det här! Och utan att ljuga kan jag säga att den där 8km rundan kändes lätt, inte alls nån match! Å då har man kommit rätt långt! :) Jämför med en löptur på 8km, det känns ju mycket tyngre!
     
 
Ikväll gör jag ett återbesök på Active... En smygstart med en halvtimmes Easyline skare bli! Om inte min hals blir sämre... Jag hatar att säga det här, men jag är fan inte helt kry än! Nu har jag snart gått igenom allt i en förkylning fast uppdelat i omgångar... Det får gärna lov att räcka nu! :(
Igår tvärslocknade jag i soffan när M & L gjorde kväller... Innan klockan va halv 9 sov jag som en stock, ändå va jag halvdöd imorse när alarmet ringde... Vore ju trevligt att få känna sig pigg en morron!
 

Trött men lycklig!

Efter 16,49 km (enligt Endomondo) längdskidåkning med svärfar! :)
Vilken otroligt härlig tripp fastän snön piskade i ansiktet! Envisa har alltså varit här idag mä!
Hon va ju här igår åxå då jag tog en promenad hem från skidbacken, 6km bra precis, varav mer än den sista halvan rakt jävla uppför! Vågade inte åka skidor igår för förkylningen har fortfarande inte släppt helt, men vette tusan om inte skidåkning har varit lättare än den där promenaden! :)
Blev kanske något överdrivet idag, men när svärfar sa nu åker vi där, där och där så svarade jag bara ja, ja och ja! Å tillslut hade vi fått ihop 1timme å 50 minuter... Tiden går fort när man har roligt! :)
Mötte en finnjävel i fel riktining mitt uppe på fjället, jag i värsta utförslöpan, hade bra fart under laggen å karljäveln kliver inte ur spåret! Jag måste träna på att byta spår för det är jag helt värdelös på! Så jag gjorde en snöängel däruppe! Förhoppningsvis har den snöat igen nu! :D
Va på vippen att ge upp ett tag åxå, trodde aldrig jag skulle komma hem! Men ibland äre JÄVLIGT BRA å va envis! Jag klara ju't, även om vägen till toppform verkar va förbannat lång och motig nu! Jag hoppas verkligen att jag slipper bakslag!
 
Envisheten har ett ansikte, å såhär ser hon ut! :)

Lofsdalen

Tänkte testa på hur d är här nu en vecka framöver...
ALLVARLIGT!! =)
Jag skulle vilja va ledig, heeeela vintern! Å bara turnera runt i den svenska fjällvärlden! För det är läckert, JÄVLIGT LÄCKERT!!
Vilka vyer! Man blir stum...
Å va det skiljer sig i terräng å miljö de olika fjällen emellan! Detta är lite annat än de jag är van därborta i Dalarna... De är "snällare" på nåt sätt, fjällen här är mycket mera råa och dramatiska men såå jävla coola!!
Utan att ropa hej än så känner jag mig piggare, skulle så gärna vilja dra på mig skidorna imöre å hänga mä svärfar på en tur... Om vi tare jääävligt lugnt då... Hoppas å håller tummarna blå!!
Kolla här! Vem blir inte sugen på en tur här med den här utsikten?!



Ny kompis

Tummen upp för Otrivin Menthol! Jääävlarr va rent d blir! Tillåmä ögona rinner efter ett sprut så nu vore d väl själva fan om den här skiten inte skulle vika hädan! Vitaminbombar lamä åxå!

Har firat svärmors födelsedag idag, trevligt kalas med mycke go'fika! =)
Presentinköpet på Siabutiken ledde till merköp! Jösses va mycke fint de har!! Måste tebax å det snaraste för lampinköp! =)

Packning för inför fjällvecka pågår, å till strykningen så kollade jag mello... Å ja, rätt låtar gick vidare... Kvällens höjdpunkt va ändå min favvo Lena Ph! =) Hon är såå jävla läcker! Nå grymt snygg å vilken kropp hon har! Hennes självinsikt är underbar å den skulle fler ha! En grym fjälla!

Ett par Otrivinsprut, en Ipren å skönhetssömn på d här nuh, bilen rullar tidigt temöran! =) Go'natt!

YEEEES!!

Nu har man takbox ålå!! =D
Förjävvla läckert!

Förbannat!

Jag har bokat av ännu ett träningspass... =(
Snart blir jag väl avstängd från internetbokningen på Active! FAN ÅXÅ!
1h monsterline hade ju varit så jäkla kul före Formtoppen-middan ikväll... Vetnte om jag ens fixar den.
Jag är tokförkyld! Lika fort som hostan kom försvann den och istället är det där gröna tillbaka... =(
Doft och smak existerar inte längre! Får nåt fel snart, varför äre såhär?!

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0