Go'kväll!

Har tvättat klart! Fan, va d va skönt å ha d mesta gjort medan jag va på jobbet! Ska jag nog fortsätta med! :)
Har varit på fotbollsträning ikväll... Gjorde löptestet som de andra gjorde för 1v sen... Gick bra tycker jag! Jag är nöjd! Faktum är att det känns verkligen i kroppen att den vilat från alkohol i ett par veckor... Trodde inte det, men det är fanimej så! Nästan så jag känner att det är värt att fortsätta det här vita livet ett tag framöver...

Ska snart göra kväller här, har lite packning att slutföra först...
Tar d sista imöre som vanligt, kan ju inte förstöra ett vinnande koncept! :)
Bilen beräknas gå mot Sälen omkring 8-tiden imöre, har ju min morronpromis å gröt att fixa först!
Så om det är nån som har lust att hänga mä så vet ni var jag finns!!!

Får lov att önska en trevlig Valborg!



Å jag ler... :)

God morgon!

Även om solen inte skiner idag så är det en skön morgon!
Det är grått, regnet hänger i luften men det hindrade inte mig från att vakna före klockan och ta min dagliga promenad... Dessutom slängde jag in en maskin tvätt innan jag gick! :) Och lagom till jag kom hem tillbaka så va ju den klar och jag kunde slänga in en till! Jag har alltså tvättat två maskiner nu på morron plus att jag slängde in en tredje innan jag åkte till jobbet! :) Det känns så skönt! Då är det inte mycket kvar till kvällen!

Promenaderna är ju som balsam för själen! De rensar hjärnan från allt som ligger där och snurrar. Med lite musik i öronen också så är en promenad nästan detsamma som en terapisession, gratis dessutom!
Inte för att jag går omkring och mår dåligt, det ska ni inte tro! Det är snarare tvärtom, jag mår hur bra som helst! Även om jag vet att det finns människor därute som vill försöka ändra på det, men se det går inte! Jag är stark och säker i mig själv och jag vet var jag står! Tänker inte ändra på mig det minsta!
Och ni som känner mig vet att jag är lugn och har en ängels tålamod, därför stressar jag inte upp mig i onödan! Jag lägger inte ner min energi på sånt som jag inte har nånting tillbaka utav, finns så mycket annat som vill ha min uppmärksamhet och jag väljer att lägga min energi där istället!
Livet är för kort för att slösas bort på onödiga saker, tänk på det!

Musik va det ja... Den här går för runt både hemma och på mina promenader... Får lixom aldrig nog!!!



If it's worth having it's worth fighting for...

 

Uppdatering...

Nya livet funkar skitbra!!!
Inledde 3e veckan igår och jag har promenerat före jobbet alla dagar utom 2 förra veckan då jag va i Stockholm på jobb... Det ger faktiskt resultat på vågen också, skitkul verkligen!!! -2,5 kg på 2v... Jag är dessutom pigg fortfarande, vaknar före klockan nästan varje dag och senast 06:15 är jag på väg...
Det är rätt intressant att va ute den där tiden för man ser staden vakna... :) Före halv 7 händer nästan ingenting, men sen börjar Söderhamnarna röra på sig minsann! Det är lite som i leken Maffioso, jag är sheriffen som kollar läget och ser staden vakna. Förhoppningsvis har inte Maffioso varit i farten under natten och dödat någon, så att doktorn måstat gjort en utryckning för att hela den mördade... ;) Haha! Rolig lek, brukar bli heta diskussioner i bussen till och från våra bortamatcher... Jag brukar aldrig va med å leka, för jag är ju rädd å göra bort mig... Är skitdålig på att tänka taktiskt... Men i min egen lek vågar jag vara med, för då är det bara jag som deltar... De andra vet inte ens att de är med!! :)
Ibland ser man lite kändisar åxå, även om inte alla ser mig så är det ändå alltid lika trevligt! Idag var en RIKTIGT BRA dag!!! :)
Samtidigt måste jag be om ursäkt till alla som jag själv inte ser... :/ Jag är såå jäkla fokuserad, å det är väl bra på sitt sätt...! :)

Har blitt en match till också... Spelade med vårt tjejgäng från Mohed i helgen, de va med i Seriestartscupen i Bergvik och tappade lite spelare till söndan så vi va 5 från damlaget som fick hoppa in... Tyvärr blev det förlust mot Wallvik i kvartsfinalen, men vi gjorde ändå en kanonmatch! Framtiden i Mohed ser ljus ut, jag kan lägga av med gott samvete... ;)

Stockholmsresan va jättebra på många sätt! Det känns riktigt bra, fast jag tvekat och velat fram och tillbaka så känns det ändå helt ok så nu kör vi!!! :)
 Har fått lite insikt i hur mina nya arbetsuppgifter kommer att se ut, det är grymt bra att byta miljö emellanåt, skönt att komma hem sen... Jag hann med ett besök i Nykvarn, vilket va helt underbart!!! ♥ Shit, va jag saknar er!!! Särskilt nu...

Kväller på Repslagargatan nu... Ska upp med dubbeltuppen imorron igen, se staden vakna... Om jag lovar att hålla koll på er jag möter så kan väl ni också lova att hålla lite koll... ;) Ni kan ju köra på mig annars!!!


Genomskinligt...



Can you meet me halfway, right at the borderline that's where I'm gonna wait for you...
Jag gillar denna låten...!!! ♥

Vååår!!!

Har hur mycket som helst som bara bubblar inom mig och vill ut... Men jag tänker inte ta det här, jag behåller det för mig själv... Sorry, fans! =/ 

Har varit en vecka i underbara Sälen med mor & far, som balsam för själen! =)
Massor av god mat, gott å dricka och fjällväder - sol, moln, blåst, regn och snö... Alla sorter alltså!
En härlig vecka som gav lite fräknar och solbränna och gott om energi!!!

Har hunnit jobba en vecka efter semesterresan åxå...
Började mitt nya liv - IGEN - förra måndan... Den här gången har jag lyckats ganska bra i alla fall! Morronpromenader varje dag, stiger upp en timme tidigare än annars, äter gröt till frukost innan jobbet, har tränat i nån form varje kväll utom fredag och lördag... Omställningen har gjort -1,6 kg på vågen redan v 1... Känns bra och peppande till att fortsätta! Imorse blev det 55 minuter promenad och det blir en ikväll åxå med tjejerna, då blire nog rundan som tar ca 1,5 h...

Helgen har varit lugn... I fredags blev det grill med mina favoriter hemma hos Elin & Henkan, kul att Jocke & Felix åxå ville va mä! Skulle va mycket intressant att höra Felix kommentar till den kvällen, stackarn somna på soffan helt slut!!! =)
I lördags var det tvätt & städ på schemat och även bilen fick en omgång både invändigt och utvändigt så nu behöver jag inte skämmas! =)
På kvällen stundade fest på favorithaket "Helvetet" på Västra Tullgatan... Alla trivs där! Å jag gillar värden! =)
För första gången sen vi började hänga där drack jag vatten hela kvällen för vi skulle ju spela match dan efter, det gick ju bra det med! Körde ett gäng till Olles å sen åkte jag hem... Så om ni va på Olles i lördags och nåt inte stämde så beror det nog på att jag inte va där!!! ;)

Match igår som sagt... Min första för året... Gick bra, jag är nöjd med min premiär! Blev jävligt trött dock, men det är väl inte mer än rätt! =) Blev förlust tyvärr, men vi bröt ihop direkt och kommer igen det lovar jag! =)
Kvällen avslutades med brudarna på McDonalds i Hudik, vi surrade så förbannat så våra bordsgrannar va tvungna att byta bord... ;)
Ju fler man kan reta desto bättre!!! =)

Ny vecka, nya utmaningar...
Tre dagars jobb i Stockholm väntar fr o m imorron... Det ska bli kul!!! Få se om jag hinner med nåt besök i Nykvarn också... Jag hoppas det för det va länge sen sist!

Back to work!!!




Man ska ju aldrig sluta förvånas...
Vad är DU för en människa egentligen...???!!! =/

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0