ENERGIKICK!!! =D

Om det är nån som undrar så gick vi till semifinal i cupen förra helgen och åkte ut där... Över det hela så gjorde vi en bra turnering!
Relaxen i tisdags igen med laget, det är såå jäkla mysigt! Lyx på högsta nivå! Ska införa det varje vecka i mitt liv hädanefter!!! =)
Fick träffa bästa Emelie♥ också, vi blev kvar till sist hon och jag... Det var länge sen sist! Vi ska ses igen på lördag då hon ska snygga till mig lite, frans och bryn på schemat! =)

Men åter till energikicken...
Vi har åkt skidor ikväll!!! ÄNTLIGEN!!! Som jag tjatat om denna skidåkning men aldrig blivit av... Men ikväll så slog vi till! =)
Elin, Julia, Sofie och jag... Mitt i en skidtävling!!! =) Vi deltog inte i själva tävlingen men körde in ett varsitt poäng till Söderala AIK...
Jag har varit nervös hela dan! Trodde jag skulle va skitdålig... Men jag är faktiskt stolt över mig själv nu!! Det gick riktigt bra! Jag ramlade inte en enda gång!!! =D
Det höll på skita sig rejält, för mina pjäxor är spårlöst försvunna... =/ De finns inte här hemma, de finns inte hemma hos mor & far... =( Så jag hoppas att den som har dem har användning för dem!!!
Va mycket folk det var på plats, vi var i Norrala... Har aldrig sett den där banan förr så det var riktigt spännande!!! Efteråt så känns det helt fantastiskt, jag har hur mycket energi som helst känns det som!!! Verkligen skitkul så det här ska också införas i mitt liv i fortsättningen! Fattar inte hur jag ska hinna med allt, men det löser sig säkert!!! =)
Fick se ett par skidåkarkändisar också... Herr och fru Östlund från Segersta ni vet... LÄCKERT!! =)
Åsså blev det ju en korv och lite fika också, riktigt mysigt!!!
Tack för ikväll tjejer!!! ♥




Tror minsann min parkering snöat över... =/

Vi är röda, vi är svarta och vi kommer från Mohed...

Tidig morron imorse... Alarmet gick igång nästan en hel timme tidigare än när jag ska till jobbet... =)
Studsade upp ur sängen och gjorde mig iordning för cupspel... Kokade den där havregrynsgröten och se, den gick i!! Utan problem!! =) Och va bra den var, vi vann de två första matcherna! Jag spelade båda... Tredje matchen stod jag på sidan, Västerås stod för motsåndet och var ett nummer för stora för oss... Det skiljer två divisioner mellan oss och DET MÄRKTES!!! De var verkligen bra!
Vi blev tvåa i gruppen och imorron väntas kval till semifinal... Två matcher och de jävlarannamma ska vi vinna!!!
Semi sen och vi ska banne mig till final också!!!

Stannade till på Statoil när vi kom hem... Bara blev tvungen att köpa en skiva... Ni förstår vilken... Just det, Donkeyboy!!! Ska nog köra igenom den ett varv till innan jag lägger mig... =)
Lägga mig ska jag strax göra, kan nog behövas för att ladda batterierna ordentligt inför morrondan!!!




Fick ett knytnävsslag i magen också när jag satt på läktarn där i Bollnäs...
Det kom in en person som vi pratat om i en timme eller så...
Trodde inte jag skulle reagera så, men ack vad jag bedrog mig...!

En bro, ett berg, en gul/svart färg...

De räckte inte riktigt till idag Brobergspojkarna... =(
Det började så jäkla bra, det har kunnat varit hemmaledning med 3-0 efter 5 minuter om marginalerna varit på de gul/svarta pojkarnas sida... Men nu ville ödet annat, det blev förlust... 2-6 tror jag det hann bli innan domaren blåste av matchen...
Bara att ladda om inför ny batalj på söndag!!! Kan det månne vara mig det beror på?! Det går ju bra när jag inte är där... =/
Jag håller mig ifrån Hällåsen på söndag då, surt med tanke på att det är gratis entré och allt... ;)

Lite lessen och deppig var jag allt när jag kom hem, men som tur var så var ju mina favoriter Donkeyboy med på Skavlan... Och naturligtvis så framförde de den bästa låten jag vet just nu... Ambitions... ÅÅÅH, SÅÅ GRYMT BRA!!! Jag bara älskar den där låten!!! Det går inte att vara lessen länge efter att ha hört och sett den, jag kan inte sluta sjunga och dansa till den!!!
Ni får den här...



Själv ska jag gå och lägga mig och ladda för cup, ska upp före tuppen imorron...
Och jag ska koka gröt - Havregrynsgröt, som jag inte ens gillar... Men jag ska ge den ett ärligt försök!!!



Är Du i Sibirien på riktigt??!! Såg dig inte på bandyn... Du brukar ju vara där...!

Snö, snö och åter snö...

Vi har verkligen hur mycket som helst av den varan här!
Och jag kan inte annat än tycka att det faktiskt är jäsigt ändå, även om jag emellanåt grälar över att man plogar/skottar dåligt, tjatigt att sopa bilen flera gånger om dagen o s v...
Jag kan faktiskt inte minnas att det varit så här mycket snö sen jag var liten och bodde på Anneberg...
Då jag och min bästis Johanna sa till våra föräldrar att vi skulle åka till Lennart...
De kliade sig i huvudet och funderade vem tusan är den där Lennart??!! =)
Och jag undrar nu såhär drygt 25 år (!) senare, hur fan kunde vi komma på just namnet Lennart???!!! =D
Om jag nu ska avslöja hemligheten om denne Lennart så var det ingen person... Vi gjorde en pulkabacke ner i skogen bakom våra hus och där vi slutligen stannade i våra pulkor, eller vad vi nu åkte på, gjorde vi som en inhägnad av granris med en öppning så vi kunde åka rakt in där... Vi åkte hem till Lennart!!! =)
Idag har det där granriset vuxit upp och blivit till rätt stora granar, ganska läckert!!!

Jag jäser också ganska mycket på att det är fredag imorron och BANDY!!! =)
Resten av helgen är vikt åt fotboll, det är cupdags igen... Den här gången i Bollnäs Ishall... Ska bli skitkul och vi ska minsann ta revansch för förra helgen!!! Hoppas ni är taggade nu tjejer!!!

Hade tänkt köra ett combpass på Active idag, men jag hoppade det... Jag laddar för helgens övningar!!!



Grått i Sibirien idag ser jag... ;)

Gul färg, BROBERG!!!

Träningen gick jävligt bra idag! Det känns om möjligt tusen gånger bättre än förra veckans båda träningar sammanslagna...
Nu jävlar tjejer behåller vi den här känslan till helgen och revanscherar oss!!! Vi laddar REDUJÄLT som Sofie skulle sagt så blir det här skitbra!!! =)
Det sved lite att ha träning idag när bandyns elitserie drog igång efter VM-uppehållet...
Ville VÄLDIGT gärna åka till Edsbyn och se matchen mot Broberg, har ju aldrig varit i Byns bandykyrka förr så det har ju varit perfekt att slå två flugor i en smäll liksom...
Men, fotboll är ju hur roligt som helst och jag älskar mitt lag så vad gör man inte?! Man offrar sig för laget helt enkelt! Åker på träning, håller käften och gör det man ska! =) Skiter helt och hållet i att det är bandy... Men under nedvarvningen kom rapporten... BROBERG LEDER MED 6-3!!!! Jihooooo!!! =D
Slutresultatet blev 8-4... Såå jäkla bra!!! På fredag kan INGENTING hålla mig borta från Hällåsen, då ska jag vara där!!! =)




Annars så tycker jag det verkar vara väldigt dålig täckning i Sibirien... Kallt och jävligt dessutom...
Men kärlek värmer hörde jag så jag kanske ska packa ner mig i en kartong och skicka mig dit, precis som den där tjejen i reklamen för medicinen mot halsbränna gör...
Du tycker nog jag är som en halsbränna...??!!! ;)

Gröt, svett och klistervalla...

En dokumentär som Svenska landslaget i längdskidor... Jag har precis sett den på SVTPlay, missade den igår så jag tog igen det idag... =)
Grymt bra!!! Vilka människor!!! Om man hade ett uns av deras inställning så skulle man komma jävligt långt!!! De är verkligen fantastiska! Anders Södergren är underbar, han har alltid ett leende på läpparna!!!
Se dokumentären om ni inte redan gjort det, den finns på SVTPlay till den 3 mars...
http://svtplay.se/v/1865311/dokumentarfilm/grot__svett_och_klistervalla?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1865311/sb,p115254,1,f,-1

Har ikväll tillbringat nästan 3 timmar med tjejerna och tränarna i laget i relaxen på Hällåsen... Hur jäsigt som helst!! Ångbastu, bubbelpool och vanlig bastu! Sånt borde man unna sig oftare, lyx om jag får säga det själv och mera sånt åt folket!!! =)

Eftersom jag visste detta och inte spelat nåt i helgen så tog jag mig en rejäl dos träning igår...
1 timme pump... 20 minuter på cykel efteråt, alla löpbanden var upptagna och jag hade ju bestämt mig för löpning... Men efter min cykling så fanns det löpband lediga och därför hoppade jag upp och körde 30 minuter löpning också... =)
Träningsvärk idag?! Frågar ni nu... Jo, jag tackar jag... Det har jag så gissa om den där relaxen satt extra fint...!!!??? =)

Och nu, en god natts sömn!!!

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0