28 maj...

En dag kvar till helg!!! =)
Har varit och kollat upp cykeln idag... Den jag sett ut finns inte att få tag i längre... =(
Dock fanns en annan hemma som jag testade och den var fan bra!!! Efter lite överläggande med pappan så har jag bestämt mig för att klämma den imorron!!! =)
Sen ska jag banne mig cykla hela helgen!!!

Ingen träning idag...
Världens bästa Ola fixade min onda rygg imorse och rättade till benlängden... Det skiljde 2 cm!!! Inte konstigt att jag haft ont!!! Men nu jädrar ska det bli bra!!!
Var ändå ut till Mohed för vi hade uppföljning på den mentala träningen som vi hade föreläsning om under vårt läger i våras... Mycket, mycket intressant! Och det ska bli kul att se hur det visar resultat!!!
Naturligtvis fick jag kivas lite med tränarn också... ;)
Vi har i alla fall trevligt på våra möten och det är väl ändå huvudsaken??!!

Somnade om imorse sen jag stängt av klockan... Drömde om en person som jag liksom inte riktigt kan släppa taget om... Den personen fick ett sms från mig idag, trodde INTE att jag skulle få nåt svar... MEN JAG FICK DET!!!
Jag blev så jäkla glad!!! Och jag är grymt glad för Din skull, jag vet nu att Du mår bra!!! Och vet du... MAN SKA ALDRIG SÄGA ALDRIG!!! Det är du ett livs levande bevis på!!! =)
Pst! Du kan kasta tandborsten om du vill...! ;P

Vi hade en intressant diskussion på jobbet idag, den kom även upp i bilen hem från träningen...
Den handlade om att vissa människor inte är rädda om de vänner man har som är snälla...
Alltför många utnyttjar sina snälla vänner, tyvärr...! Det borde alla tänka på!!!
Varför ska det inte vara på samma villkor???!!!

27 maj...

Onsdag igen och mitt i natten också - IGEN!!!
Inte undra på att jag är trött varje morgon, kommer ju aldrig i säng om kvällarna!!!
Nu har jag i alla fall en bra anledning till att vara uppe länge... Är nyss hemkommen från Ljusdal, har ju spelat match... Inte så mycket för min egen del, men ändå... Kroppen är uppe i varv så det är inte nån större idé att krypa till sängs än för det slutar ändå bara med 200 varv innan jag somnar...
Ljusdal var sig likt... Precis lika fint som jag minns det... Känns ändå som att det var nåt som saknades, precis som det var i Växbo... Men jag klarar mig!!! =)
Kom på också att det inte alls är ett år sen jag var där sist, var ju på World Cup i oktober juh... Det hade jag liksom glömt... =)
Hur gick matchen då?!
Jorå, vi vann med 2-1!!! Planen var skitdålig, bollen studsade åt alla möjliga håll och kanter och spelet blev helt oberäkneligt... Vi borde ha kunnat vässa till oss lite till och vunnit större, men Ljusdalstjejerna var bra!!! Det kommer helt klart att bli en skittuff seriematch om 1½ vecka!!! Men det gillar vi, det ska vara tufft!!! Det kräver mer av oss, både spelare och ledare och det är väl ändå utmaningen vi vill ha...???!!!
Själv spelade jag bara sista kvarten... Och det är svårt att komma in bara sådär, man har ju höga krav på sig själv att allt ska funka prickfritt direkt!!! Men jag tror inte jag gjorde bort mig, lr...?! Jag hann väl helt enkelt inte! =)

Jaha... Nu återstår väl bara att studsa i säng då ändå...
Go'natt!!!

Puh...!!!

Jag kan andas ut... Han lever!!! Även om jag tycker att  han inte är särskilt smart för tillfället...!!! =/
Men jag kan i alla fall fortsätta följa den här serien...

Har fixat käk till lunchlådan; fullkornslasagnette med bacon... Längtar redan till lunch imorron, har provsmakat och jag måste få säga att min matlagningskonst inte går av för hackor!!! ;P
Och jag kan mer än bara köttfärssås och omelett hörrni!!! =)

Dags att sova nu och ladda inför morrondan...
Ljusdal imorronkväll, smaka på den ni!!! Jag tycker det ska bli otroligt spännande!!! Undrar om det är sig likt däruppe också...???!!! Det är mer än ett år sen jag var där sist... ;P

26 maj...

Tisdag...
Ingen träning... =(
Tycker inte om när fotbollsträningarna byter dagar... Särskilt när de sabbar min pump!!! =(
Har varit på 18-årskalas på Vreten, Bettan ni vet är ju krogredo hon också nu!!! =P
Så det är bara att hålla undan grabbar, det blir livsfarligt nu det lovar jag!!!
Och jisses så mycket gott mamman hade snott ihop, det var både matpajer med sallad och massor med gott fikabröd... Jag kan helt ärligt erkänna att jag höll INTE igen idag!!! Först en bit av både skink- och köttfärspajen, sen en kanelbulle på det, en muffins och både cheesecake och tårta!!! Figuren då tänker ni... Den skiter vi i idag!!!

Sitter här och funderar på vad jag ska slänga ihop i matlåda... Måste skärpa mig med det för mina pengar går till Systembolaget och diverse uteluncher... Skulle vilja spara mera och då är ju egna matlådor perfekt!!!
Och om vi ska klämma in det här med att tänka på figuren ändå så är de ju bra för den, då vet man ju precis vad som innehålls... Funderar på det här med LCHF, tror att det skulle smaka fågel med mindre kolhydrater för min del... Jag tror ju att jag kan äta hur mycket som helst bara för att jag tränar så mycket, men uppenbarligen så funkar det inte så... Kanske att jag inte behöver överkonsumera fett istället, men öka proteinet... Tycker det verkar intressant det här så jag ska nog ge det en chans!!! Något måste hända för jag trivs inte riktigt bra...

Är lite spänd inför kvällens Brothers & Sisters nu... Överlever Robert...???!!! =S

25 maj...

Måndag och lön igen och en uppdatering kanske skulle vara på sin plats...! =)
Var ska jag då börja... Vi kör såhär;
Onsdag; LEDIG!!! Skulle städa så stort... Blev INGENTING av det!!! Kände mig inte i form så jag tog det bara lugnt, eller tog det lugnt... Tvättmaskinen gick för fullt hela dan och jag tränade i alla fall fotboll på kvällen!!! =)
En ganska soft dag i alla fall!!!

Torsdag; OCKSÅ LEDIG!!! Skulle även ta itu med städet den dan... Men, nej... Började väl så smått plocka ihop all tvätt, fixade lite lunch och sen väntade ju ett fotbollsderby som dessvärre gick helt åt fel håll! =(
Förlorade visserligen bara med 1-0, men det vissa matcher gör bara mer ont än andra!
Hade för avsikt att dränka mina sorger med gravöl... Åkte hem efter matchen, hängde mina svettiga kläder och packade en ölkasse och for till Söderala... Tänkte att jag skulle få mig en bit mat också... ;P
Hade mina aningar om att det kanske inte var nån hemma och man ska ALLTID gå på magkänslan, så jag fick ta min kasse åka till E-center och köpa min egen mat och sen hem och dricka mitt gravöl i min ensamhet... =(
Säkert finns det nån som säger nu att; det är inte bra för henne att bo ensam, hon dricker nog mycket... Men skit i det ni, för det gör jag inte!!!

Fredag; FORTFARANDE LEEEDIIG!!! =D
Och faktiskt så fixade jag städningen!!! =)
Putsade fönster, dammade, bytte sängkläder och sofföverdrag och sen när jag skulle hänga upp mina gardiner så såg jag att de hade fläckar av rödvin på sig... =/ Så det blev en tur till E-center för att köpa Vanish och sen hem till mor för tvätthjälp!!! (Gardinerna är fortfarande kvar där...)
Åkte på banken också för plånboken gapade tom, så jag satte in mina småpengar jag sparat ihop... 1 000 kronor fick jag så helgen var räddad!!! =D
På kvällen vankades fest hos Rosa... En mycket trevlig tillställning med ost & kex och gott att dricka!!! Sen gjorde vi stan osäker... =)
Och jag säger som jag brukar säga; inte utan att man undrar hur en del folk är ihopskruvade...???!!! Jag blir fortfarande förvånad!!!
Kvällen avslutades då helt oväntat... Självaste Ronan Keating dök upp framför mig där utanför när jag som bäst satt och skrev ett sms, som en blixt från klar himmel... Shit, vilken beauty!!! ;P
Men lika fort som han dök upp, så försvann han... Vilket ju har sin förklaring förstod jag dan efter, men det pratar vi inte mera om!!! Trevligt att ses i alla fall!!! ;)

Lördag; Match i Mohed, jag skulle jobba i kiosken... Inte 100 fräsch, men jag fixade det tillsammans med Lotta...! Hon är grym!!! =)
Matchen ska vi inte prata om, för den är lagd till handlingarna... En riktig plattmatch!!! (0-7!)
Lagfest hos Carro på kvällen och våra tillställningar går aldrig fel!!! =D
Den här festen innehöll som vanligt en kortlek, en hel massa snack och garv både högt och lågt, dans i soffan och ett aerobicspass... Så alla fick nog som de önskade!!! =)
En superkul kväll i alla fall!!! Vi gör det igen, SNART!!!
Fortsatte galenskapen på stadens hotell, vilket också var trevligt även den här kvällen!!! Massor med folk, TREVLIGT FOLK!!! Nästan så jag trevlas ihjäl!!! =)

Söndag; Inte alltför pigg då heller, men inte lika bakis i alla fall som på lördan... Hanna och jag åt brunch på Aspendos, hon lekte duktig och käkade pasta och jag klämde en pizza!!! GOTT!!!
Sen fortsatte dagen med en fotbollsmatch i Växbo... ;P
Jag kände att jag ville se så att byn stod kvar, var ju ändå ett år sen jag var där sist... Byn var kvar, men det kändes som att nåt saknades... =)

Måndag; Är ju idag... Helt sjukt trött imorse, trots att jag varit ledig i flera dagar... Undrar om festandet sätter sina spår...?! ;)
Men vi fixade väl jobbet som vanligt ändå, utan problem!
En fotbollsträning har jag också hunnit med ikväll... Rätt tungt, men det kan bara bli bättre!
Nu väntar DM-match på onsdag i Ljusdal, så det är bäst ni håller dörrar och fönster stängda där uppe för när jag är på planen, (om jag får spela vill säga) då hörs det!!! =D
Hmmm... Tandborsten min då...?! ;P
Äh, jag struntar i den... Vill inte störa!!!

Tack för idag och go'natt!!!

Paniiik i lägret!!!

Shit!!!
Robert och Kitty ska ju adoptera ett barn... Deras surrogatmamma ligger i värkar, Robert måste jobba... Barnet föds, det är en pojke... Samtidigt så rasar Robert ihop i ett parkeringshus...!!! =O
Överlever han...???!!! =S
Jag vet inte om jag kan vänta till nästa tisdag, innan jag får veta!!!

(Det här handlar alltså om kvällens Brothers & Sisters-avsnitt... Töntigt, jag vet! Men ändå, det blev ju panik i mitt läger...)

19 maj...

OCH JAG ÄR LÅÅÅNGLEEDIG!!! =D
Ska bli så jäkla skönt och som jag är värd det!!! ;)

Tvättmaskinen går för fullt redan nu... Kommer fortsätta under morrondan, det är ju en hel del som skall tvättas...
Ska byta ut vintergarderoben mot sommargarderoben...
Sommargardiner ska upp och sommarsoffan ska fram...
Ni märker att jag har lite att göra imorron!!! =)
Men först ska jag sova tills jag vaknar utvilad!!!
En promenad då är inte helt fel, jobbar på det! Behöver framförallt lite frukostbröd så lite handling på det också...
Sen fotbollsträning på kvällen, MYCKET VIKTIG match på torsdag igen!!!

Har varit och kollat in en fotbollsmatch ikväll också... Tror inte jag kan vara utan fotboll!!!
Hade tänkt gjort en löprunda, men jag fortsätter vara fet så Julia och jag åkte till Bergvik istället... =D
Det är ju så himla trevligt att vara på fotboll, massor med underbara människor att surra med hela tiden... Och jag gillar ju att surra!!! ;)

Nehej, nu ska jag förbereda lite inför morrondagen innan det blir dags för Brothers & Sisters...
Go'natt!!!

Första hemmamatchen...

För säsongen är spelad...
2-2 mot Bollnäs... Känns si sådär... =/
Vet att det ALLTID är tufft mot Bollnäs, de är tuffa de där tjejerna alltså... De tog ledningen med 1-0 och vi kvitterade och tog sen ledningen, men orkade tyvärr inte hålla 2-1 utan de fick göra 2-2... =(
Vi gjorde som helhet en bra match och ett grymt jobb!!! En pinne ikväll är bara början, nu kör vi vidare mot nya mål!!! För ni vet; SUPERGIRLS JUST FLY...! ;P

En arbetsdag kvar också till långledigt!!! Ska bli grymt skönt!!! Jag ska fixa till lite sommarfint här hemma på onsdag har jag tänkt, sen får vi se vad det blir av resterande ledighet... Fotbollsmatch på torsdag igen i alla fall och nån fest ska väl också hinnas med är det tänkt...! ;P

Och helgen som gick var helt underbar som jag skrev tidigare... Agnes är ju bara för härlig!!! =)
Shit vad jag saknar er redan!!! ♥
Mamman och jag åkte ner strax efter lunch på fredagen... Vi hämtade upp Madde och Agnes för att åka och handla lite mat för helgen... Gjorde staden Södertälje på lördagen, sen 31-årskalas på söndagen innan vi tillslut kunde slita oss och åka hemöver igen...
Så tråkigt att tiden går så himla fort!!! =(
Man hinner knappt ta tillvara på tillfället innan det är över...

Nu väntar sängen och en god natts sömn... Imorron när jag vaknar vill jag INTE vara stel...! Antar att det är en önskan som inte kommer gå i uppfyllelse, men om man vill tillräckligt mycket så kanske det blir så tillslut ändå...?! ;)

18 maj...

Måndag och tillbaka på jobbet efter en helt underbar helg i Nykvarn! ♥
Tror jag måste flytta närmare, vi ses alltför sällan!
Konstgräsplan fanns ju i närheten också så vad finns att fundera på egentligen...?! ;)

Ville bara vända när jag kom in här på kontoret imorse...
Ännu en ruta krossad... Glas över hela köket... =(
Vad är det för jävla idioter som går lösa??!!! Hur orkar man hålla på jävlas hela tiden?!
Nån som har en kontorslokal på nåt trevligare ställe för uthyrning kanske...???!!! Här orkar man fan inte vara kvar längre!!!

15 maj...

Nu säger jag tack för idag och gör helg!!! =)
Mamman och jag styr kosan söderut till lillasysters residens... Rackarns va mysigt!!! ♥
Och jag ska bara njuta och mysa hela helgen!!! Födelsedagskalas på söndag också, hoppas på nån god tårta!!! ;)

Håller tummarna för tjejerna också som förhoppningsvis bärgar hem första trepoängaren från Hudik ikväll!!!
"Supergirls, just fly!!!"





Till sist skickar jag en grattishälsning norrut!!! ;P
Hoppas du har det bra kompis, vore trevligt att höra ifrån dig nån gång...

14 maj...

Torsdag!!!
Halvdag imorron, sen är det helg!!! =D
Åker till Nykvarn...! ♥
Shit, va jag längtar!!!

Kursen i Stockholm gick otroligt bra...
Många av mina kurskompisar jobbade med nån form av bokföring/redovisning redan medan jag var helt novis och jag tycker jag klarade mig rätt bra!!! Det känns så i alla fall!!!
Lyxigt att vara i Globen också... ;P
Kurslokalerna finns i området, ett stenkast från den där stora, runda och vita byggnaden... Hotellet är i anslutning till den och restaurangen I DEN!!! =P Asläckert att sitta där och äta och se ner på arenan!!! Mera lyx åt folket!!!

Har gjort en fotbollsträning ikväll... Den inleddes med ett litet spelarmöte där vi hade bra och givande diskussioner om både ditten och datten... Resultatet visar sig på söndag, då det ska redovisas till våra ledare!!! Nu är ni darriga va...?! ;)

Annars verkar jag plötsligt ha funnit min livsuppgift också... Ska nog säga upp mig från jobbet och starta egen firma! Vet inte riktigt vad jag ska kalla den, men det handlar om relationer i alla fall... Jag verkar på nåt underligt sätt plötsligt kunna bidra till att dåliga sådana reder upp sig... Medlar-Margots kanske...?! =D

Min gode vän Anders har nån gång sagt att; music bring the feelings on... Han är såå klok och har så jävla rätt!!!
Här kommer en låt som Julia spelade för oss i omklädningsrummet i söndags, jag nöter den om och om igen... (Julia är min musikleverantör... Hon har tipsat mig om många bra låtar så det här är bara en i raden!!!)
HUR SOM HELST SÅ ÄR DEN HELT ENKELT BARA
G   R   Y   M   !   !   !

11 maj...

Måndag... Ny vecka, nya möjligheter...! ;) Haha!!!

Matchen igår var ingen höjdare... Vi förlorade med 2-0... =(
Emelie gjorde en KANONMATCH I MÅLET, det var matchen stora behållning!!! =)
Ber om ursäkt för min egna dåliga insats, vet att jag kan mycket bättre... =/
Magen mår piss så nu blir det A-fil några dagar framöver... Klev av matchen igår också efter 10 minuter av andra halvlek, med frossa och värk i magen... =(

Har pumpat idag i alla fall...
Andreas nya pass är skitkul och såå jäkla tufft!!!
Bröstlåten är grymt bra så då kör jag tills jag nästan kräks...
Har hittat den på datorn nu åxå så nu kan jag nöta sönder den själv!!! =)

Borde sovit för länge sen...
Ska ju upp med dubbeltuppen imorron... Tåget går 06:25 mot Stockholm...
Ska på redovisningskurs i 2 dagar, på GLOBEN!!! =D

Här får ni låten också!!!
Ge mig Kate Ryans kropp... Är vi inte lite lika så säg...?! ;P
TACKAR!!!

10 maj...

Söndag och SERIEPREMIÄR!!! =)
Fan, va nice!!! Jag är tokladdad och det ska bli såå jäkla kul!!!

TUSEN TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL IGÅR!!! =)
30-årsfest med quizz och dans hela kvällen lång... Känns i tassarna idag vill jag lova!!!
Och Malin... STACKARE!!! FÖRLÅT!!! =(
Jag halkade på klackarna i trappen när jag skulle hänga med henne ut och röka... Hon gick före mig och på nåt jäkla konstigt vis så har jag kört klacken rakt i hennes fot!!! =S
Siv kom efter och frågade om jag blödde... Och det gjorde jag inte, men det var fullt med blod i trappan och då såg vi Malins fot... Hon tömde blod ur skon!!! Slutade med sjukhusbesök inatt och 5 stygn för henne... =/
Jag lovar att ALDRIG mer ha klackisar!!!





Har en grej som jag måste ut med...
Det är känsligt, jag vet... Kan inte rå för hur jag känner...
Men det finns en kille... Han är upptagen... Jag kan inte sluta tänka på honom...
Önskar att jag bara kunde radera ut mina känslor, men hur gör man det???!!!
Jag är ju helt chanslös och det är inget att ödsla nån energi på, men så jäkla svårt att släppa taget...

9 maj...

Och lördan är redan i full gång!!! =)
Har varit och fixat ögonen hos Emelie... Skitbra blev det!!! Duktig du är gumman!!! =)
Ögonbrynen är lite mörka, men det vänjer vi oss vid snart nog! Efter duschen sen så har nog färgöverflödet försvunnit och då känns de bleka igen... =)
Har även hunnit med ett besök på stan... Två sorters leggings till ikväll är införskaffade, kunde inte riktigt bestämma mig så jag tog tre och betalade för 2 och kan välja och vraka som jag vill... ;)
Besökte bolaget också... Det blir vitt vin ikväll! Känns bra, för då går det att ta det lugnt!

Väntar med spänning på tjejernas match i eftermiddag!!!

Nu ska jag packa träningsväskan och bege mig mot Active igen... Först ska fettet vägas och sen fortsätter arbetet med att få bort det... Vi ska pumpa!!! Och jäklar om det blir fullt...!!!





Killar, jag tänker på er i er sorg... ♥
Jag vet hur det känns att mista sin mormor sådär hastigt...
Era tack-sms igår värmer mycket, jag vet att jag betyder mycket för er fast det finns de som säger att jag inte gjort mitt bästa för er!!! Ni vet var jag finns!!!
Shit, va livet är bräckligt... Hon var hur pigg som helst förra söndagen, för att bara ett par dagar senare vara borta... ='(

8 maj...

Äntligen fredag och helg!!!
Åke har namnsdag, så stort grattis till alla Åkar därute!!! ;P
Såå jäkla skönt med fredagkväll efter historiens längsta och mest dryga vecka tror jag... Vet inte varför, men trögt har det varit...!

Grekisk buffé på CFL till lunch... Ingen chans till hångel ikväll tänkte jag så jag åt extra mycket tzatziki...! =)
Satan i gatan va gott det var!!!
Och nåt hångel blev det inte heller, så jag kunde gott unna mig den där vitlöksröran!!!

Handling av mat efter jobbet...
6,5 km löpning på det... ;)
Kändes som att buffén åkte hiss då, men fan, va det känns bra nu!!! Nöjd liksom!!!
Fotboll i Norrala sen, trevligt värre!!! Och ja, jag är verkligen ÖVERALLT!!! Men det får omgivningen stå ut med! =)

Har bokat in mig hos Emelie kl 09:15 imorron bitti... Ska fixa brynen å få lite färg på både dem och fransarna... Jösses va fin jag ska bli!!! =)
Sitter här med slingor i håret nu också...
Active har öppethus i helgen... Man får prova på lite olika träningar och göra lite hälsotester, så det blir lite tester imorron... Ska bli intressant att göra en sån där kroppsvägning då man får se hur mycket fettet man bär på väger!!! =D
Sen lite blodprover också kanske, vi får se... Ett pumppass ska också hinnas med innan det är dags för...; FOTBOLL igen!!! ;P
Först Moheds hemmapremiär i div 2 och sen Ljusne-Bergviks herrar...
Och efter det är det bara att åka hem för tillsnyggning inför kvällens festligheter!!! =)
Kommer dock att bli en lugn tillställning för mig, har ju min seriepremiär på söndag att tänka på och den är GRYMT VIKTIG!!!

Nu väntar sköljning av håret, hoppas att det blir bra!!!



Skulle vilja veta va felet är ändå...?!
Känns inte så bra tycker jag...

7 maj...

Vaknade av solen i ögonen imorse igen...
Sen försvinner den under dan och det blir skitkallt!
Och världsrekord i kyla förstås bara för att vi tränar... Regn, blåst och hagel så man skulle kunna tro att det är höst istället för vår... =(
Men vi biter ihop och kör på!!! Tror att det stärker oss i längden!!! =)
Träningen var skitkul, det gick rätt bra och jag känner mig pigg i kroppen!!! TACKAR!!! =D
Hoppas känslan sitter i till söndag bara... Grymt spelsugen nu!!!
Hade tänkt att jag skulle promenera en sväng före träningen, men jag ställde in och tog istället itu med lite disk och dammsugning... Tyckte det behövdes!!!

En dag till bara nu så är det helg sen!!!
Känns konstigt att sitta hemma ensam ikväll, förra torsdan var det bra nog till drag här!!! =D Trevligt!!!
Imorron blir det, ja just det... FOTBOLL!!! =) I Norrala... Måste ju passa på när tillfälle bjuds!!! ;P
Lördag blir det också... FOTBOLL!!! =)
Först Mohed och sen kanske också Ljusne, vi får se hur det känns och om tiden medger...
Hade även tänkt hinna med ett pumppass där mitt på dan... ;P
Och sen söndag är det ju äntligen SERIEPREMIÄR!!!
Ni märker, mitt liv är fyllt av fotboll!!! Det gillar vi!!!

6 maj...

Och kallt som bara helvete ute!!!
Fryser idag också!!!
Sitter inlindad i fleecepläden igen, för nåt bad blir det ju inte... Bastu då?! ;)
Har sett en GRYMT bra fotbollsmatch i Mohed ikväll!!! Synd som faan att vi inte får utdelning på alla våra chanser... Men, vi har tålamod och kommer igen... Det lossnar snart!!!
Jag är såå stolt över att vara en del av Moheds SK!!! *tummen upp*
Längtar till söndag och seriepremiär!!!

Gjorde stan efter jobbet...
Införskaffade festkläder till lördag... =)
Det blev den där stora t-shirten som jag nämnt tidigare, en tight svart klänning/linne att ha under (tröjan är rätt urringad) samt ett par svarta pumps... ;P
Och som pricken över i:et... En läppglans i nästan samma färg som tröjan!!! =P
Ska köpa ett par 3/4 leggings också utifall... Kanske inte behöver några, men jag ska ha ett par att testa med i alla fall!!!
Bilder kommer såsmåningom...

Mätte upp löprundan från igår på iform.se, den var 7km...!!! Det kan nästan inte vara möjligt, men är det rätt så är jag grymt nöjd!!!

Nu återstår bara sängen...
Torsdag redan igen imorron, full fart mot helgen!!! Tjohoooo!!!


Är det bra eller...?!

5 maj...

Var på jobbet 07:40 imorse... När hände det sist?! =)
Ändå snoozade jag flera gånger, men när jag väl kommer upp blir det fart!
Lunch på Furan... Kycklingsallad, va annars?! Klämde mig en godispåse på Hemköp också som jag sen hade näven konstant i ett tag...
Gjorde en snabbkoll inne på RandigaRutan också... Behöver nåt till helgens 30-årsfest... Nåt i orange har jag bestämt för det är ju min turfärg...! ;P
Hittade en korallfärgad stor t-shirt som jag ska prova, imorron kanske... Till det blir det i så fall ett långt linne och leggings, tror jag skulle kunna passa mig!

Fick tvångstankar efter godispåsen så jag tvingade ut mig själv på en löprunda efter jobbet... Dilemmat var Forsbacka runt eller Hällmyra 5:an...
Det blev ingetdera... Men i alla fall ca 40 minuters löpning lite här och där, ryggjäveln är slut så jag tvingades stanna till ett par gånger...=(
Borde blivit i alla fall drygt 6km... Och det där med tvångstankar behöver ni inte ta så hårt, jag hade bestämt mig för löpning före godispåsen...! =)

Har varit och kikat på lite fotboll nu, i Bergvik... Tur att jag började med korven för tyvärr tvingade skitvädret hem oss i förtid, regn och kallt som bara den...
Hoppas ni vände tjejer!!! =)
Ett bubbelbadkar inställt på 41 grader vore att önska nu, men eftersom jag inte har nåt själv och ingen har erbjudit mig nåt bad så får jag väl hålla tillgodo med fleecepläden och krypa ner i soffan... ;) Det blir mera fotboll, för det är Champions League har jag förstått... ;)
Och sen blir det ju Brothers & Sisters också, det enda som är bra med tisdagar!!!





Har du hämtat dig, Eva?!
Inte jag... ;)

4 maj...

Vi lägger ännu en måndag till handlingarna...
Snart är maj slut också... =/
Dra i nödbromsen nån, för det går för fort nu!!! Vi hinner ju inte njuta!!!
Kallt, regnigt och ruggigt idag... Man blir bortskämd fort med värmen... Är helt klart på himlen nu så jag hoppas det blir fint imorron igen!!! =)
Vill gärna behålla mitt glada humör ett tag till!!!
Trots att det händer grejer som skulle kunna dra ner det, men jag kan inte göra annat än garva!!! Högt och länge!!!
Inte utan att man undrar va fan som händer...?! TACKAR säger jag!!! Borde tagit betalt...

Tog en promenad efter jobbet på ungefär en timme... Skönt att det slutade regna så jag kunde genomföra den!!!
Hem och bytte kläder bara, sen till Mohed för 2 timmars fotbollsträning... Gick skitbra och var grymt kul!!!
Borde ha ätit nåt nu, men jag struntar i det... Ska sova istället!

Fick en ny bild på Agnes idag...
Shit, va hon växer!!! 10 månader redan imorron!!!
Saknar er som tusan!!! ♥


Nytt besöksrekord idag!!! Tjohoooo, va glad jag blir!!! =D

Söndagkväll, bra sent...

Shit, vilken helg!!!
Har haft såå jäkla kul!!!
Vårt team är oslagbart!!! =)
Torsdag var det ju fest med grillning och grejer... Trevligt värre!!! Lite folk på krogen, men ändå helt ok...
Innefattade en walk of shame på fredag morron... ;P Hahaha!!! Ibland kan man ju fundera va man håller på med, men va fan!!! Lever ju bara en gång så varför inte passa på att göra det ordentligt???!!!
Hann bli en promenad till den dan... Träning på Hällåsen i nya konstgräshallen, kunde inte hålla mig därifrån! =)
Varmt, jobbigt och bakis... Ingen bra kombination, men det funkade ändå!
Grillning hos Tranbergs sen... Underbart!!! ♥ Och naturligtvis en hel del som snackades igenom också!!! Nån som är förvånad...?! ;P

Lördag...
Kanonväder och bikiniläge på balkongen ett par timmar!!!
Fotboll och fest sen... Kan det bli bättre en lördag?!
Älskar att fotbollssäsongen har dragit igång!!! Nästa helg kommer mitt lag igång också, ÄNTLIGEN!!!
Partajet då...?! Helt lyckat som vanligt!!! Lekar och ölspel så klart... Och trevligt!!!
Lite undrande över vissa beteenden, men inget som jag grubblar mycket på... Lite överdrivet inlägg inatt kanske, men ni vet ju att med alkohol så spär man lätt på!!! =)
Mesta upprördheten berodde nog på att min plan sket sig!!! =D Hahaha!!! Gillar ju att ligga steget före, men nu fick jag spö!

Söndag...
Krattning av anläggningen i Mohed...
Fotboll... Lite mat... Mera fotboll... Och mera mat... Film hos Hanna & Nicklas... ♥
TUSEN, TUSEN TACK TILL ALLA SOM VARIT MED FÖR EN HELT UNDERBAR LÅNGHELG!!! Vi gör det igen, snart!!! =)

Solen och värmen gör mig så jävla gott!!!
Humöret är verkligen på topp!!!
Känner själv att jag är helt jävla galen, men det bjuder jag på!!! =)
Köper ni det ni andra årsarbetare...?! ;P

Eh...

Söderhamn...
Va äre egentligen för skit...???!!!!
Egentligen borde jag inte ens sitta här och skriva, men jag kan fan inte låta bli!!!
Onykter är jag, det erkänner jag LÄTT!!!
OCH FÖRBANNAD!!! För man behandlar inte Ullis hur som helst!!!! Egentligen har det ingen betydelse att jag är onykter, för jag har reagerat lika nykter...
Ena dagen passar det hur BRA som helst, säger inte mera, för att nästa dag ignorera mig helt och hållet...
Jag köper inte det!!! Håll då truten från första stund!!!
DU kan skatta dig lycklig att jag inte har ditt nummer, för du har fått känna på Ullis mindre bra sida direkt, jag lovar!!!
Trevligt att vakna upp nån annanstans än hemma en morron och nästa dag stiger personen man tillbringat natten hos hemma hos en själv på fest och låtsas om som att man inte känner varann...
Är min reaktion konstig eller...?!
Det finns lite mer att prata om också egentligen...
Egentligen så kändes det nog som att det var en engångsföreteelse från både DIN och min sida... Men man kan ändå bete sig vuxet... Och man säger inte vad som helst heller, vare sig man är nykter eller ej...?!

Önskar jag vore nån annanstans än här just nu...
Men det är ju också bara en helt vanligt önskan...!

GE MIG DENNA LÅTEN!!! FÅR HELT ENKELT BARA INTE NOG!!!

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0