Morronmänniska, njae...

Jag är ju inte riktigt en sån...  Det tar ett bra tag innan jag kommer igång och har lyckats väcka kroppen... Idag har jag skrämt igång den med 25 min stentuffa intervaller! =) Flåsmässigt har jag kunnat trycka på ännu mera, men mina jävla timmerstockar till ben funkar ju inte! Det går inte, jag tar tväärslut! Roligt ändå att känna att flåset är förbättrat avsevärt! Att köra en vanlig lite längre löpning i ett å samma tempo borde ju gå som ena dans nu! =)
3 varv med den där härliga cirkeln fick avsluta åxå, underbart med GRODHOPP sådär vid 8-snåret på morron å knäna knarrar som nån gammal ladugårdsdörr! =D Men jag gjorde dem!!!
 
Fredag idag åxå! Fan, va veckorna går fort...
När vi började prata om Formtoppen så kändes 8 veckor jättelångt borta! Nu äre bara lite drygt 1 kvar... ;( #krokodiltårar#
Storcheferna fråga mig lite idag hur jag tyckte det hade gått o s v... Å de höll med om att det syns att vi tycker det är kul! De far där och tjuvkikar på oss alltså! ;)
Jag skippade träningen igår och tjuvstartade adventsmyset hemma på Nian... Det blev såå himla fint!
Nedre plan är nästan klart, saknas gardiner i köket bara... Övre plan får vi fixa i helgen, jag har ju lovat L att vi skulle göra det och att inte hålla det löftet vore ju en stor besvikelse... Kunde dock inte hålla mig helt där heller, ett sällskap på 8 godingar har redan fått flytta in i hennes rum... Jag tror hon kommer gilla dem! Om inte, så flyttar jag in dem i stora sovrummet för M å jag gillar dem! =)
Ute vräker snön ner, de som vet kallar det för snökanon å det är förjävla coolt!! Jag älsker't!! =)
Hoppas tågen går som de ska bara så vi får hem vår finaste M välbehållen och i tid! <3   

# 7

Av Formtoppens gruppass är avklarat... Känns sådär att det bara är ett gemensamt pass kvar... =/ Tråkigt att inte längre ha detta att se fram emot... Då återgår tisdagarna med ens till att bli RÖVHÖLSDAGAR!
Som vanligt så va ju dagens pass en riktig munsbit! Det brände både här å där i kroppen! Kändes förjävvla bra i början när vi körde intervaller i 15min med bara dryga minuten som vila totalt. Men sen... Sen kom d!
Benpasset va ju som vanligt inte att leka mä! Jag fattar inte hur jag kan ha så jävla svaga ben?! Va fan, jag kan ju gå å jag har spelat fotboll i större delen av mitt liv... Men det hjälper föga! För det är visst andra muskler än benböjs-, utfalls-, burpees- och jägarvilamuskler tydligen! =)
Å va säger man om överkroppspasset då?! Efter björnfällen, där det inte går att rubba sig själv en enda jävla millimeter, så va ju axlarna slut å så vare mä d! Ett fåtal armhävningar bara sen föll jag ihop... Flies gick rätt hyfsat, men biceps går ju att diskutera å triceps pratar vi inte ens om! =)
Magen fick sig en redig omgång åxå tillslut, men när vi kommer till plankan så kurkar jag med axlar å ben...
Jag hälsar träningsvärken hjärtligt välkommen redan! Axlar, armar, bröst och rygg... Men det ska ju som kännas å! Annars är ju träningen meningslös! Resultat märks!
Ryktet säger att jag gått från entrecote till oxfilé, enligt källan; "det är ju bara kött kvar..." Det lever jag länge på! =)
 
Ikväll är jag ensam hemma, vilket inte är helt fel ibland, å jag tänker göra precis som jag vill!
Jag har precis avslutat middan här framför datorn! Jag kommer kolla OTH hela resten av den här kvällen! Och jag tänker bre ut mig i soffan så mycke det går! Bara för att jag kan det och har gjort rätt för det! =D
 

Intervaller 3.0

Har fått sonat helgens trevligheter!
Lite lagom slititgt sådär... Uhh! Fick man spy eller hur va det?
25minuter skulle det kutas 1min åt gången med 30sek återhämtning mellan varje, det betyder 15 intervaller... Jag ställde in Runkeeper och tog på långkallingarna, mössan å reflextröjan å stack iväg och körde dem utomhus, bara för att jag gillar att va ute. Det är på 2 vis... Lättare att vika ner sig innan minuten har gått när man inte ser tiden riktigt, men å andra sidan så känns det som att jag sprang fortare än på löpbandet... =P
Jag stack iväg mot Västra Berget, uppvärmingen passade perfekt ditåt och det blev ett gäng på väg upp mot sjukhuset. Hade tänkt köra där fram å tebax, men jag mötte nån med en hund som gick lös och då ville jag inte störa dem så jag fortsatte neråt... Kuta upp på gamla järnvägsspåret och körde där fram å tebax istället, så om nån boendes på Vilda Västern hört nåt konstigt frustande å flåsande ljud så äre bara jag som varit där! ;)
Å hemma sen så blev det 3 varv mä den där gamla fina cirkeln... Fick man spy lr?! =D
Men nu såhär efteråt så känns det förbannat bra!
 
Höjden av lycka är söndagsmys med Vinterstudion och skidåkning!! Jag älsker't!! Å vilka insatser idag, både herr och dam! Blir skoj att följa dem i vinter! =) Vore väl inte dumt med snö här heller? Vi vill ju åxå köra! =)
 
Helgen har varit supermysig!
Ledins Showtime på Cirkus i fredas... Lite segt kan jag tycka, mycke snack å lite sång om man säger men slutet va ju röjigt så det kompenserar det tröga. Maten va grym! Oxfilé är ju aldrig dumt! Mums! =P
Hotellnatt och hotellfrukost är heller inte fel! Skitväder i Stockholm igår, men det stoppade inte M & mig från att göra en vända på Djurgårn. Hur mysigt som helst! 1,5 timme va vi ute och spatserade, regnet försvann å solen tittade fram tillslut...
Vidare mot Nykvarn å mys där, go'mat å trevvligt sällskap! <3
Tyvärr går ju helgerna på tok för fort bara, man hinner ju knappt blinka så är de övver!
 
 

3.0

Formtoppen, träningsprogram 3.0 förklaras härmed invigt i och med att styrkepasset är avklarat!
H E L V E T E ! ! ! Va slut jag är! =) Wooohoooo!!!
Men jag är superglad för jag märker att jag är starkare, kunde lägga på mer vikt i chinsen idag t e x!! =P
Jag kommer bli livsfarlig om det fortsätter såhär! ;)
De nya övningarna med hantlar va inte å leka mä! Ouh, shit va tuungt! MEN, jag fixa't!!
Armarna och axlarna lär va obrukbara framåt eftermiddan å imorron...
Å va gött & lyxigt det är att kunna träna såhär på förmiddan!
Vi tog ju sovmorron imorse jag å L, pappan åkte till jobbet som vanligt stackarn...
Vi åt frukost å bytte kläder några gånger, först va kladdmaja framme å sen tror jag banne mig att råttorna varit framme å bitit hål i brallorna... =) Ett par leggings i soporna å resten i tvättkorgen.
Nästa gång som lillan kommer så ska vi göra advent har vi sagt! Ska på NK i helgen å leta nån fin belysning att ha i hennes fönster! ;) Önskemålet är såklart rosa, trodde vi annat?! =)
 
Kunde inte hålla mig från att färga håret igår heller... Vill tebax till mitt blonda svall, tycker som det passar! ;P
Men jag är inte där riktigt än, dock några nyanser ljusare i alla fall!
 
Lunchen är intagen, klänningen är packad och nu ska kläderna på, sen rullar den otvättade V60:n söderut.
Jag hoppas att Ledin bjuder på nå go mat ikväll, för det har jag fanimej gjort rätt för!! =)
 
Trevlig helg!

Måste bara få säga ett par saker

Sak 1; att det känns oförskämt piggt å fräscht i kroppen idag! Va jag för feg igår ändå tro å inte la på tillräckligt? =) Jag pallade ju inte mera, mjölksyran spruta ju ur öronen på mig och jag klarade inte alla reps...
Jag känner av lite träningsvärk i axlar och armar, men annars helt ok! Skulle nästan kunna köra ett pass idag åxå, men jag vilar idag! Är ledig imorron så vi tar sovmorron och äter frukost hemma i godan ro och i samband med dagislämning så kör jag det nya styrkepasset som vi fick i tisdags! Då vill jag va fräsch å full av energi för jag längtar efter att få köra det!! Ska bli otroligt roligt! =)
 
Sak 2; att jag led av insomnia igår.. Det va fan helt omöjligt! Åsså vet jag att klockan ringer tidigt och det är full fart redan från början, då kommer ju paniken å då äre ännu mera tji! Så... Jag tog mitt täcke och la mig på soffan, startade upp datorn (funka på första försöket) och satte i disc 1 av;
9 the complete and final season
 
Så nu är jag igång och abstinensen är ett faktum, hela tiden vill man veta va som händer i nästa avsnitt... =) Och insomnian då, ja det blev bara 2 avsnitt sen åkte ögonen igen...
 
Sak 3; att jag är såå JÄVLA GLAD!!!
Beställde 2 par byxor från VeroModa, ett par svarta och ett par röda... Har provat dem i butik fler än en gång å har känt mig och sett ut som en elefant!
Men vet ni! De här sitter perfekt!! Elefanten är borta!!! Så vi kan konstatera att Formtoppen ger resultat!!! =D Och än är mycket tid kvar! Nytt program åxå så nästan inte A4:at räckte till, så det är bara att köra!!

Bodypump

Har jag kört idag för första gången på länge, å det är ju såå kul!! Men det är ju inte lätt med gårdagens pass i kroppen! Phuuu! =)
Låren brann redan på uppvärmingen å axlarna höll på krypa ur för där har jag en skaplig träningsvärk idag! =)
Jag glömde ju säga tack igår till alla er finingar som peppar och hejar på mig! Ni är ovärdeliga! Å ni sätter press på mig, å det behövs ju! :P
SÅ TUSEN, TUSEN TACK!! <3
 
Nu ska jag se Berg flytta in hos Thomas Wassberg, det blir en höjdare! =)

Svett är fett som gråter...

Ja, å nog fan grät fettet idag allt! Å låren brann, som vanligt! Jag som alltid trott jag haft starka ben, men ICKE!! De tar tvärslut!
PT-pass 6/8 idag... Vi har alltså avverkat 3/4 eller 75% av dessa pass i Formtoppen... Det går på tok för fort detta!
Men det vet våra "änglar" åxå så därför fick vi idag release 3.0 av vårt träningsprogram... PUUUH!!! Det ser svettigt ut! Så nu blire väl syndaflod framöver! Men ju mer tårar, desto gladare blir jag för då rinner ju fettet av! Tjohoo!! =D
Vi växlar upp igen alltså! Jag tycker det är härligt å ja! Det som inte dödar, härdar ju som bekant!
Nytt pass idag igen... Cirkelträning! Å jag giller't!! =) Som vanligt så innehåller det ju både puls och styrka. Å i och med det så innefattas ju en hel jävla massa hopp åxå förstås! GRODHOPPEN förstås, å jag känner mig som den där grodan på klistermärket å såna här knappar som man satte på kläderna lr Salomonryggan, från min ungdoms dagar som det stod "Kiss me" på...Nån som minns?! :P
Åsså de här benböjshoppen på bräda... Kyss mig därbak va de tar!! Whöööuw!
Burpees... Behöver jag säga nåt mer här? =)
Men hopprep är jag iaf grym på!! Många roliga stationer idag och faktum är att man är starkare än man tror! Jag menar när de sa att hantlarna vägde 8kg stycket å vi skulle köra biceps så tänkte jag att det skulle va tji att rubba dem, men va fan! VI LEKTE JU MÄ DEM!! ;P
Grymt roligt pass! 26 stationer och 30sek på varje x nästan 2 (eller det kanske va 2 å, jag kan lätt snurrat bort mig då jag bytte startposition på 2 varvet...)! =D
Hoppas jag återhämtar mig snabbt så jag kan hoppa på nåt av de nya övningarna redan temöran! =)
 
För övrigt så har jag vunnit en ny hårfön från Bosch i en tävling på Facebook...=)
Åsså har jag fått mail från CDON.com, ett nytt paket är påväg... Å DET ÄR ONE TREE HILL SÄSONG 9 som är på ingång!!! JIIIIHOOOOOOO!!! =)
Livet är en tävling, kompis det går bra nu!

Jaha..

D va den helgen d... Fan va fort d går! =(
Fullspäckat schema å då går ju allt som en svinblink...
Igår hade vi en sån söt liten kissemiss här hemma... Vi klippte päls och gjorde ett bälte till midjan och små armband till handlederna, vi sminka en liten nos och små morrhår... Sen for vi till E-center där den lilla missan hade dansuppvisning med sina små kattkompisar... Åh de är ju så söta!! Å grymma små dansare! =)
Efter det full fart mot stugan och grillade hamburgare i kylan med trevligt sällskap! Kusinen jäste nästan ihjäl sig när jag hoppade till när det small till i brasan! Han är ju så go! Fick värsta kramen när han skulle åka hem sen! =)
Lillan ville sova hos farmor & farfar och vem kan motstå hennes charm? Farfar är den första som faller pladask och pappan & jag fick åka hem ensamma... Så det blev romantisk lördag på Nian, go'mat å soffhäng! =)
 
Imorse drog M iväg på rullskidor tidigt... Jag kolla Nyhetsmorron och fixa frukosten till han kom hem...
Å finns det nåt som kan värma ett hjärta mer än några fina ord som uppskattning för en enkel sak som att fixa frukost? Att så lite kan göra så mycket för någon annan! Mitt hjärta svämmar över i alla fall, när jag ser hur glad och lycklig han blir! <3
 
Idag skulle lillan på kalas så vi fixade lite nya festkläder som jag såg i fredags men inte köpte, tyckte de skulle passa å hon blev tokglad! Såå himla fin! =) Och hon va mäkta imponerad av den fina hästtårtan som serverades! =)
Å medan hon va på kalas så passade vi på att träna tillsammans! M fick vikariera som PT-grupp idag! =) Vi åkte till Hällmyra och körde ett intervallpass och lite cirkelträning!
Värmde upp med 1,7kmslingan och sen drog vi igång med intervaller i backe, 2x10 st... Mellan 10:orna så körde vi en cirkel bestående av 15 grodhopp, 15 armhävningar, 20 stepup på bänk och 20 planktwist och efter den andra 10:an körde vi såklart en likadan! Vi avslutade även med att "jogga ner" med 1,7kmslingan... =)
Så nu har han fått en inblick i hur vi har det i veckorna å jag tror att han fattat varför jag är såå slut!! ;P
 
Jag har hämtat min klänning!!! Å den satt som en smäck!! Jag är såå himla glad!! =D
Vi har varit på dansträning idag också och efter den slog vi till med middag på Kina, pappans önskan och jag kunde rakt inte motstå! =)
Å vi har efter en "liten" fadäs (typ hallon över halva köket, synd jag inte hann få nån bild...) avslutat söndan med kvällsfika bestående av varma hallon & mango med glass för de andra och jag då som emellanåt lyckas vara riktigt duktig, kesella egen vanilj!

Finally

Äre veckans favorit; F R E D A A A ! ! Såå jävla skönt!
Hade inte alls nån lust att stiga upp imorse. Jag hade velat ligga kvar i sängen längre, fast ensam är väl inte det så mysigt heller... Men ätit en gofrukost, gått å tränat, städat, handlat, tvättat å sånt så allt har varit klart till kvällen... Allt blir ju så komprimerat efter jobbet å kvällen på tok för kort!
Ont i magen har jag åxå... Vette fasen va som är fel! =/
 
Dagens skryt; lyxa till det med en nachotallrik igårkväll... Å vetni... JAG ÅT INTE UPP!!! =) Ni som har sett mig äta nachotallrik vet hur det brukar se ut... Mount Everest typ på tallriken... Pappa skulle nog gråta av besvikelse om han sett mig igår! Han brukar se på mig med en beundrande blick när jag äter nachos annars, det ser så gott ut säger han! Men det är nya tider nu! Svärmor undra om jag håller på att försvinna helt och hållet... ;) (Hon hade inga glasögon...) 
 
Ikväll blire en tur till gymmet, styrkepass väntar å jävlar va jag ska köra! Stor & Liten har andra planer så då passar jag på...
1 timme kvar till lunch, längtas! =) Idag blire sallad från E-Center, ska fylla upp kylskåpet och göra ett par andra ärenden så då blir det perfekt!
 
Min klänning är på väg!! Jiihooo va spännande!! Då kanske jag kan ha den nästa helg! Hoppas, hoppas!! =)
Helt ärligt så saknar jag mitt blonda hår, jag vill ha det tillbaka... Å det är ju så snyggt med blont hår till röda kläder... Så undrar om jag inte ska slå till på en förpackning hårfärg åxå idag...!

Go'morron!

Solen skiner och himlen är blå! Å jag va uppe med dubbeltuppen imorse å träna! =)
Fan va skönt det är! Blev ett bonus-easylinepass imorse, bara för att det va så längesen! Det är ett skönt sätt att sparka igång dan på! Svetten stänker runtomkring... =)
Ikväll blire ett Formtoppenpass igen, har dock inte bestämt om det ska bli styrkepasset eller intervallpasset... Har ju lite tid på mig att vrida och vända den tanken!
 
Testade Mallans kycklingpaj igår och den va suuupergood!! M gilla den åxå så den blire fler gånger! Fick precis ett fint sms om att den va perfekt i matlådan åxå! Längtar redan till lunch så jag får klämma en bit igen! =)
Att träna är som balsam för kropp och själ, att shoppa är också som balsam åtminstone för själen... Å jag tyckte att jag behövde en balsamering igår så jag trillade in på MQs hemsida och tänk... Det sa bara klick!! ;)
Åsså får vi väl ta d här med fotbollen åxå då... För ni fattar ju att jag såg matchen! Jag menar, d va ju SVÄÄÄRJEEE!! =) Jävla frän arena de byggt alltså! Jag hoppas att jag får förära bygget med ett besök där i sinom tid! Å fatta va fränt å spela inför 48 000 personer i publiken... JISSES va läckert!!
Jag får väl krypa till korset och lyfta på hatten, men jag gillar't inte, för Zlatan... En showens man igår verkligen! Men jag jäser mest på Hamréns svar på puckot Ekvalls fråga, där fick han så han teg! =D
En spelare gör inte ett lag! Men ett lag gör en spelare!!
 

Mör

Förjävla rolig träning igår!! IGEN!! =)
Å vilken lyx att va ute å köra! Perfekta förhållanden igår, -1 på termometern och understället på, likaså löpartightsen, mössan å handskarna! Jag giller't!! =)
Intervallträning blev det, i backe.. Som fotbollsspelare har man ju gjort d förr! =) Å såklart de obligatoriska styrkeövningarna i en cirkelträning efteråt!
Det gick så jävla bra! Nog känns det att träningen gett resultat allt! Jag älsker't!! =)
Och det tack vare våra underbara PT:ar, de har ju lixom räknat ut allt! DE ÄR BARA BÄST HELT ENKELT!
Idag är jag rätt mör, har inte träningsvärk riktigt men kroppen känns mör!
 
För ungefär en timme sen bestämde jag mig för att växla upp ännu mera! Jag ska testa lite ny mat...
Äre nåt som jag kan skryta med att jag har så äre då ett jävlarannamma utav rang! Det vore så jävla kul att göra ett grymt slutresultat!
Det finns en tjej i min närhet, om man nu kan kalla gymmet och world wide web för det, som gjort en helt fantastisk resa det senaste året. Hon har tappat nästan halva sig själv i vikt genom rätt mat och bra träning! Hon är en grym inspirationskälla, hennes glada humör smittar av sig och hade man bara ett uns av hennes energi så finge man mycke gjort! =) Jag beundrar henne för hennes engagemang, hon sköter om sin familj samtidigt som hon tränar och pluggar, bakar och lagar mat... Hennes dygn har åxå bara 24 timmar, men ändå får hon ihop d!
Hon heter Malin och jag följer hennes blogg bland annat... Där har jag hittat massor av recept och tips som jag nu helt skoningslöst har snott åt mig för att testa! ;P
Rätt oskyldigt ändå, det är ju inte så att jag stiger i hennes fotspår innan hon hunnit ur dem själv.. För det är bara byfånigt tycker jag! Detta är nåt helt annat! Och jag har hennes godkännande! TACK! <3

Upp på hästen

Formtoppengrupptisdag å förberedelserna är i full gång! Både de mentala och andra, såsom vätske- och näringspåfyllning till exempel! =)
Vi ska infinna oss på Hällmyra idag, så för mig blire upp på hästen igen! Jag skulle ju inte dit i mörkret mera, men nu har jag ju inget val! Haha! Borde ju inte komma vilse idag iaf, kan vi inte hålla ihop då? Snälla...!!! =D
Det ska bli oerhört spännande! Va kan de två filurerna ha hittat på idag? Intervaller? Långlöp? Löptest?  
Det är lite som GH:s fysträningar detta! ALLT KAN HÄNDA, och jag menar verkligen ALLT! Han fick ju oss fotbollstjejer till att göra i princip va som helst, å desamma gäller nu för våra PT:ar... Jag längtas!!

Fars dag

Idag, och jag vill börja med att ge en bamsekraaam till alla pappor därute!
Endel vill jag krama om lite mer och lite hårdare än andra, bara för att de är värda det.
Ni gör ett fantastiskt jobb och ibland får ni tyvärr inte cred för det, vilket verkligen är synd...
Dagens största kram får min egen lilla pappa, han är lixom klippan att luta sig emot när det blåser hårt på Mount Everest! Och den näst största får min allra finaste M, för han är värd det och han gör verkligen ett fantastiskt jobb som pappa! <3

Om ni funderar varför det regnar idag, så kan jag ta på mig det! Det är helt och hållet mitt fel, för jag putsade fönster igår efter konstens alla regler! Men faktiskt har jag inte sett en enda rand idag så jag gjorde d bra! =)
Å Nian har äntligen fått upp gardiner i vardagsrummet!! Blev ju som ett helt annat rum! Mycke hemtrevligare! Nu saknas bara några fina blommor å krukor sen äre som klappat å klart! =)
 
Har varit iväg å gjort Formtoppen-styrkepasset...
Va nästan helt ensam på gymmet där ett tag, riktigt gött å kunna leva om som man vill å slippa trängas! =)
Å det va verkligen ingen lek idag... Herr jävlar va jobbigt! Trodde aldrig jag skulle sluta skaka, men har tillslut lyckats gjort d nu tror jag... =) Modell kylskåp imöre skulle jag tro! Har verkligen fått en genomkörare! Benen brann...
 
M har dragit iväg på cykel, å jag ska slänga mig i bilen efter! För nu ska våra fina pappor firas!

Freeeedaaaa

Såå jävla skönt mä helg!!
Veckan har gått superfort, å va bra d gått med dagishämtning/lämning! Pappan jobbar ju i Gävle numer å åker med tåget i ottan å kommer hem efter mörkrets inbrott... Nu blire tomt en vecka igen...

Har man inge annat å göra en fredakväll så kan man ju dra på sig löparkläderna å dra upp på Hällmyra i mörkret! Fast d är elljus så äre lätt å hamna alldeles åt helvete! Fråga mig! =)
M hade trimmat skorna idag så han såg jag inte ens ryggtavlan på, hade tänkt haka på han på milen men i mörkret och förvirringen så tappade jag spåret och siktade in mig på kortare sträcka... Lyckades springa åt fel håll åxå så vi har kunnat mötts där uppe på skogen om jag inte lokaliserat mig och vänt! Vi tackar 3,0km skylten för d annars hare blive tok! =) Haha!
Nästa gång jag besöker Hällmyra så skare va i dagsljus och jag ska lära mig hur slingorna går innan jag återkommer på kvällsbesök!!
Fick iaf ihop 43minuter men sträckan, 6,8 km, ifrågasätter jag för det kändes verkligen bra och d borde va längre! Skitteknik! ;)

Härmed säger jag tack & go'natt!

Nöjdöga!!

Men först måste jag få svära... FAAAAAAN!!!
Hade skrivit ett lååångt och fint mobilinlägg, åsså krånglar anslutningen såklart när jag ska publicera men lyckades iaf kopiera texten... MEN, jag tvingades starta om telefonen å finns då den kopierade texten kvar?! NÄÄÄH! HELVETE!!
Men åkej, jag gör det igen då...
 
Vilken dag jag haft idag!
Först lunch med en nybliven och mycket stolt och lycklig farmor!! <3
Tacka för det när han va sååå himla sööt!! =)
Inte konstigt med tanke på föräldraunderlaget, han har ju de bästa förutsättningarna!
Nu önskar jag hela familjen ett stort lycka till och hoppas att de alla mår bra! <3
 
Sen... 17:00... Efter jobb och efter dagis... Efter världens längsta eftermiddag... För jag har varit SÅÅ nervös!!
D va ju dags för halvtids mät och väg!!
Men med facit i hand så har jag inte behövt vara ett dugg nervös! Men man är ju rädd för att inte nå det resultat som man förväntas göra... Vill ju inte svika de andra lixom... Och framförallt så vill man ju inte va sämre än nån annan! Inte jag iaf! Har ju en vinnarskalle av rang! =)
4 veckor har gått och det är lika lång tid kvar av Formtoppen och vågen visade på -2,5kg... Hade ju önskat mer, men när måttbandet kom fram så åkte mungiporna upp igen!! =D
Totalt har jag tappat 15,5cm!!! Varav nästan hälften i midjan!!
Ni må tro att jag är glad OCH STOLT!! Det är ju såå häftigt att inse att jobbet man gör ger resultat!! Jag kan med lätthet säga att det inte kommer bli några problem att motivera sig de kommande 4 veckorna heller! =)
Intervallpasset idag gick som en dans och t o m de efterföljande cirklarna gick bra! Och GRODHOPP kan jag säga igen, GRODHOPP, och igen och igen GRODHOPP, GRODHOPP utan att kräkas!! De va riktigt roliga idag!! =D
Nu har jag gett mig fan på att ta minst lika mycke under den resterande tiden, MINST!! ;)
Har precis tittat på "Aldrig mera fet" på TV3 också och inte blir man ju nåt mindre inspirerad då! Shit va jag tycker det är härligt att se hur långt man kan komma med rätt hjälp, envishet, vilja och ett JÄVLARANNAMMA utan dess like!! Jag ska åxå göra en sån resa!! Och jag är på god väg! =D
Jag vet att jag kommer sova gott inatt, med ett leende på läpparna!!
 

Nervös

Jag är skitnervös!! Om det inte va så långt till 17:00 skulle jag svälta idag, inte för att det hjälper men ändå! ;)
Ska bli otroligt spännande att se siffrorna som vågen tar fram! Jag hoppas att även om de stora siffrorna inte är just nåt annorlunda mot förra gången så hoppas jag att det finstilta har förändrats mera! =)
Efteråt ska jag iaf ta tjuren vid hornen direkt och köra det nya intervallpasset... Får väl se om jag överlever! :P
Så håll tummarna för mig nu!
 
Ser att jag har många läsare! Va kul!! Roligt om ni ville ge er tillkänna också! =)

4/8

PT-gruppass 4/8 är avklarat! Det betyder att 2/4, 1/2 eller om man så vill 50% = hälften är avklarat!!
Blandade känslor äre allt! För hur skare bli sen lixom??! =)
Nu äre iaf ÄNNU hårdare tag som gäller!! Tumskruvarna är åtdragna REJÄLT!!
Å mina vänner, ovänner å annat löst folk... Jag säger det igen; DETTA ÄR INGET FÖR VEKLINGAR!!
Vettefan om jag nånsin återhämtar mig efter kvällens genomkörare! Tror t o m jag utvecklade astma på kuppen!! =) Lr åtminstone hål i lungorna...Satan va jobbigt d va!! Ouhh!!
Torsda får vi en första indikation på hur allt går för mig... Hörde idag att mina kumpaner uppvisar strålande resultat å då vill man ju ICKE va sämre! =) Jag har hört ett par fåglar som viskat att d syns att min träning ger resultat! Får väl lita på dem då å hålla tummarna på att vågen säger desamma!! ;))
Vad som nu återstår av min tisdakväll är att ta min utpumpade lekamen å gå till sängs! Mina finingar är redan där så jag tänker göra dem sällskap här å nu!!
Tack å go'natt!! Får väl se om jag får kontakta Räddningstjänsten å deras stegbil imörebitti... =)
 

Söndakväll

Pang bom å helgen är över... Fan, man hinner ju inte mä nåt!
Har kastat lite gamla blommor i blomlådorna idag, å d va knopp i en pelargon igen! Å i syrenen mä förresten! I november lixom! =) Skulle behövt några timmar till innan mörkrets inbrott för å få riktigt fint härute, men d får väl vänta till nästa helg då...
I veckan här ska Livia å jag köpa ett fågelbord å mat till småpippisarna, d blir ju mysigt! =) Blev inspirerade när vi såg domherrarna hos farmor & farfar, vi blev bjudna på mat idag mä, sicket flyt vi har! =)
Stressade hem för den obligatoriska söndagsdansen... Men när vi kom dit så vare visst inge... =/ Info om d fanns tydligen på Facebook fick vi veta sen... Hmm, INTE OK!! Alla har ju faktiskt inte Facebook...
 
Ny träningsvecka imöre, vi går in i halvtid... Blandade känslor! =/ Å en delvägning åxå, spännande!!
Tycker att jag haft en riktigt bra helg!! Å veckorna funkar helt ok, så nervositeten kan jag släppa! Jag tror d kommer gå bra! =)
S O F F L Ä G E N U ! ! !

Vill man va fin, får man lida pin!

Å jävlar va jag har slitit idag! Styrkepasset på menyn, å varje gång äre kräksvarning! Säg grodhopp å jag spyr rakt ut! Heeelt sjukt va slut jag blir! Men ni kan ge er fan på att d ger resultat å! Jag märker d! Jag blir starkare å starkare för varje gång! Å går man tillräckligt djupt på armhävningarna när man slår pannan i golvet?! =D
Efter mat å dusch sen så är man ju som en ny människa! Inte mycke som slår den känslan! =)
Har suttit och tittat på massvis med människor som varit på kyrkogården idag och tänt ljus för sina anhöriga, det är riktigt vackert härute i mörkret nu! Vi blev så inspirerade att vi åxå kände att vi måste göra samma sak! =) Lilla L sa när vi åt lunch att "jag vill också tända ljus på nån grav nångång"... Lillgumman! =)
Sagt å gjort! Började i Söderala hos min farmor & farfar och mormor, sen vidare till Bergvik och M:s mormor & morfar och kusiner... Tid för eftertanke!
På hemväg stannade vi i Söderala igen hos mor & far med gäster. Blev bjudna på finmiddag och småtjejerna fick leka lite. Mycke trevligt! Å ett stort tack för en fantastisk dag! =)
Nu äre väl bara resten kvar, jag kan riktigt höra hur den nybäddade sängen kallar!
Go'natt!

Äntligen freda!

Om ni inte redan förstått så är freda verkligen min favoritdag! :)
Speciellt idag, då det är lite kortare dag eftersom det är helgdag imorron... D giller ja som fan!
Vädret är botten idag å det är just detta som jag hatar med november, att det är kolsvart och regnrusk! Önskar det vore snö som föll så det i alla fall blev lite ljusare. Jag tycker november är ungefär lika onödigt som måndagar och tisdagar... :)
Tacka vet jag december med alla fina stakar och stjärnor, det är mysfaktor så det dånar om det! Å snart är vi där! Har ett par nyheter som bara väntar på att få hoppa upp i fönstren! Kanske blir adventsskyltning på Nian... ;)
 
Igår körde jag veckans intervallpass i Formtoppen! Gick förjävvla bra! Ökade farten på bandet under själva intervallträningen och efteråt körde jag lite vanlig löpning, totalt kom jag upp i 45 minuter och över 500 brända kalorier!! :)
Fan va skönt det är när man känner att man orkar! När jag kom fram till de sista 3-4 intervallerna så drog jag ner på vilotempot emellan för att hinna återhämta mig och för att kunna hålla högre fart under snabblöpningen.
Sen kunde jag inte riktigt bestämma när jag skulle sluta min efterlöpning... Först siktade jag på 5 km, men hade mer å ge tyckte jag så sen blev det 500 kalorier men stannade till sist på 45 min i totaltid fast jag funderade på om jag inte skulle köra timmen bara för å se hur långt jag skulle hinna... :)
Lika förvirrad som vanligt när det gäller antalet intervaller, hade full koll på min sluttid och lyckades hålla räkningen på antalet avverkade rätt bra åxå fram till den 6:e lr nåt sånt sen slutar hjärnan att fungera! Så när jag enligt min uträkning gjort mina 10 så drog jag av tempot å startade min nerjoggning.. Då plötsligt fick jag för mig att jag inte räknat bort tiden för uppvärmningen så paniken kom och jag ökade bandet igen! Men under tiden så kom jag på att jag räknat rätt så det blev en bonusintervall! :)
Å såhär nöjd å glad är man efteråt! :)
 
Rätt slut och mör efter passet kom jag hem till M, som gjort iordning middan... Lax... Mmm! Favorit... NOOOOT! :/
Duschade och satte mig till bords! Lade upp mat på tallriken och började äta, men tänk att jag har så svårt att äta sådär direkt efter att ha tömt mig på energi! Kroppen behöver det ju, men för mig är det en plåga. De där stackars potatisen, laxen och grönsakerna åkte hiss tills det va tomt på tallriken. Jag fick i mig det, men det är med tvång! Det hade gått ca 1h sen jag avslutat träningen...
Nu har jag gruppass och styrkepass kvar att klara av denna vecka, gruppasset blir pump på sönda för det var alldeles på tok för längesen sist! Och kanske blire styrkepasset idag, har en hel del att dona med efter jobbet så vi får se om jag hinner. Annars blire imorron förmiddag, kan åxå va skönt för då äre kanske lite folk i gymet...
Lill-blondie kommer idag åxå, så nu blire fulla spett en vecka igen! :)
Det händer lite grejer här på Nian och vi har en spännande framtid att vänta..
Men det är först på måndag det! Nu njuter vi av helgen till fullo!
 

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0