29 oktober...

Det är torsdag och den började bra imorse! Fick se och vinka till solstrålen Sofie när jag åkte till jobbet... Det gjorde min dag!!!
Nu har jag gjort helg!!! Fett najs!! =D
JAG ÄR LEDIG IMORRON!!! Såå skönt!
Kvällens program ser ut enligt följande;
>Ta hand om disken
>Packa en väska med kläder till imorron, tänker spendera natten hos mor & far... Och jag tar med lite tvätt också, hoppas det är ok mamma...?! ;) Jag sover där för att vi nämligen ska åka till Valbo imorron hon och jag... Det gillas!!! =)
>Möta upp Eva för en tjejkväll på stan... Lite erbjudanden i butikerna och sånt, kanske kan övertala henne till en fika också... ;P
Fan det känns som att jag håller på bli förkyld... Rethosta... =/
Har inte tid med nåt sånt!!! Bort med skiten!!

Valbo imorron som sagt, ska ha ett nytt sofföverdrag bland annat...
Sen har ju "brannkålen" sin höstfest imorron och var ska sleven vara om inte i grytan...???!!! KLART JAG SKA DIT!!! =)
Jag tror det kommer bli en superbra kväll, mycket folk och förhoppningsvis lite nya intressanta ansikten!!!

Det var ju det här med hallon...

Hittade denna artikel i Aftonbladet nyss... Det är ju såklart därför jag håller mig ifrån dem...!! ;P
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6028047.ab

Onsdagkväll...

Strax en fullbordad sådan... Väntar bara på Grey's och True Blood sen så... =)
Fixade en macka med tonfisk och purjolök i järnet efter jobbet, tänkte den skulle bli bra att träna på... Min plan var ju löpning före pumpen och det funkade! 30min löpning på bandet blev det och 1tim pump efteråt... Känns jävligt bra nu!!! Jag är redo för tv-soffan!!! =)

Är på hugget med musik idag också...
Här kommer en av mag-låtarna från passet, tänk er plankan till den här... =) GRYM!!!


Synd att jag missade dig där... Hade ju varit trevligt att få säga 'hej!', men förmodligen kommer fler tillfällen bjudas...?! ;P

28 oktober...

Seeeg dag!! =(
Trött imorse, blev väckt av ett sms inatt där grannen ville att jag skulle dämpa mig lite...
Jag måste verkligen snarka högt, för jag sov nämligen! =/
Kanske ska kolla ordentligt innan man anklagar nån för att störa, vad vet jag...?!

Hur som helst så fick jag ett tips för att pigga upp mig från min gamle vän och vapendragare Anders... =)
Och banne mig, hade han inte rätt!!!
YOU TUBE is da shit!!!
Jag glömmer aldrig den där monsterhelgen för ganska precis 2 år sedan...
Varningen löd; fylla, svineri och nolltolerans...
Och visst var det lite så också även om inte på värsta viset, men för vår del så handlade det om köttfärssås, kaffekask och Europe! I alla fall hela lördageftermiddagen/kvällen... =)
Låten ger mig rysningar över hela kroppen!!! Och vilka minnen, de kommer inte lämna mig så länge jag lever!!!
Trots att det även fanns med tok och ledsamheter så är det bland det roligaste jag gjort i mitt liv, jag ångrar inte en sekund!!! =D
TACK KÖTT'N för att du påminde mig och gjorde min dag lite bättre!!! =)

27 oktober...

Mat är livet det!!! Idag har jag kokat potatis för första gången på närmare 100 år!!! Stekt fisk dessutom och det händer inte ofta att jag äter fisk... Men jag lovar det var gott!!! Blir en matlåda också! =)
Borde ha rört på fläsket efter matintaget, men jag orkar inte... Jag är skittrött! Väntar på Plastikkirurgerna på tv istället... Rätt läskigt, men samtidigt lite spännande... =)
Sen är det ju husfruarna och Brothers & Sisters... Tv-kväll med andra ord! Sparar träningen till en annan och bättre dag! Undrar just var min disciplin tagit vägen...?! Nån som sett den??! Jag brukar ju vara skitduktig, men nu blir det nästan ingenting... =/
Imorron är det i alla fall pump med Anna igen... Jihoooo!!! =D

Har lite blåbärspaj kvar som jag kanske ska ta till lite kaffe nu, gott skit det där! =)


Sitter här och går igenom lite musik på datorn... Lyssnar lite här och där också, kul! Fattar inte va mycket minnen och känslor som finns i musik...! =)
Försöker få bort det som snurrar i mitt huvud sen helgen; "hänger öronen på dig ner, kan du ta dem att vifta med, kan du knyta en rosett, kan du slå en knut så lätt..."
Känner ni igen...? Mora Träsk... =D
Agnes körde hela reportoaren för mig och nu kan jag inte få de där låtarna ur skallen...! =)

Näh, nu ska jag ta hand om disken! Hörs då...!

26 oktober...

Det va ett tag sen sist nu igen... Så här kommer en sammanfattning av de senaste dagarna...
Ni vet ju att det var konferensresa till Helsingfors på gång... Den gick av stapeln onsdag-fredag förra veckan. En trevlig tillställning får jag allt lov att säga! Blev rätt sent/tidigt där på torsdag morron, typ 03:30 när jag kröp till kojs... Vaknade redan 06:00 och kunde inte riktigt somna om... =/
Efter frukost så stod ett studiebesök i Helsingfors på agendan, rätt intressant faktiskt även om det blev rätt drygt på slutet där... Språket framförallt!! =)
Sen en snabbis på stan, Apoteket skulle ju besökas för att köpa lite hudsalva som bara finns i Helsingfors numer... Och sen tillbaka för en powernap på båten innan kvällens möten och middag... Ullis var huur slut som helst den här kvällen så redan 22:30 gick hon till sängs... =)
När vi kom till Stockholm fredag förmiddag så begav jag mig mot Karlbergs station för att därifrån ta pendeln till Södertälje där Madde och Agnes skulle möta mig!!! ♥
Jag tog mig till stationen släpandes på en resväska av bly och en öllåda som jag tror vägde minst ett ton!!! Men jag fixade det! Grejen var bara den att två stationer innan Södertälje C, så säger föraren att vi måste byta till buss då det var nåt jävla brofel vid nästa station!!! =/
Ullis blev inte särskilt glad över den informationen, för nu skulle hon få släpa IGEN!!! Men jag fixade det!!! =)
Och det var värt allt slit när jag kom fram till min slutstation där världens bästa mötte upp mig!!!
Vi käkade lunch på McDonalds... Gillar skarpt att Agnes anammat det här med att dippa! Hon har full koll på hur man dippar ett strips i ketchup!!! =D Hon är bara för härlig!!
På lördan hade vi shoppingdag... Jag hittade lite grejer på Vero Moda som vanligt... En lång skjorta och ett knytskärp... Sen hittade jag också en ny träningströja... =) Köpte lite grejer till Agnes också förstås, kan ju inte hålla mig! =)
Vi avslutade dan med en fika på stan, helt underbart för det gör jag aldrig annars tyvärr...
Sen blev det ju söndag och mor & far kom förbi och hämtade upp mig...
Vi stannade till i Kungens kurva och shoppade lite till... Jag köpte mig ett par till löpardojor (verkar aldrig få nog av dem...) och ett par handskar som jag kan ha på min löpträning! =)
Har haft en toppenhelg!!! Men kan nån säga mig varför tiden går såå jävla fort...???!!! =/
Det är såå tråkigt att åka därifrån... Längtar tillbaka!!!

Idag har allt varit precis som vanligt... Måndag... Trött... Jobba...
Hem och fixade ihop en blåbärspaj, Jossan skulle ju komma på fika! =)
Sen iväg till pump... Har lite ont i halsen så jag vågade mig inte på nån löpning innan idag, få se hur det känns imorron så kan jag kanske få prova på mina nya löpargrejer utomhus!!! Hoppas att vädret tillåter också för idag har det inte varit nån höjdare alls... =(
Eva hängde med hem också, blev sugen på blåbärspaj hon med! Trevligt som fan! Sånt här borde göras oftare - MERA FIKA ÅT FOLKET!!!
Nu har jag precis grejat mat till matlåda så jag ska bara svänga ihop den och sen blir det faktiskt kväller här...
Go'natt!!!

20 oktober...

Jag har packat lite inför resten av veckan och helgen...
Åker ju till Helsingfors på konferens med jobbet från imorron till på fredag, sen tillbringas helgen i Nykvarn! ♥
I farten så åkte sommarkläderna och resväskan(ÄNTLIGEN!) ut på vinden och vinterkläderna togs in... Duktigt där tycker jag! =)
Tvättar lite samtidigt också, dessutom har jag diskat! =O
Full fart märker ni!

Fick restnoteringen från H&M idag... En top/klänning samt ett par jeans, (slim modell, förstår inte hur jag tänkte där för de slimmade fast redan på vaderna... =D) som nog får åka tillbaka till Borås...

Har bestämt mig nu...
Jag ska sluta stirra på vågen och hela tiden kämpa för att gå ner i vikt...
Istället ska jag försöka äta lite tidigare på kvällen och äta vanlig mat, inte krångla till det och istället träna bättre eller egentligen lite hårdare... Längre pass och mera förbränningsträning!
Som det är nu så hoppar jag upp på vågen det första jag gör på morron, varje dag! Och varje gång som det inte hänt nåt neråt på vågen så blir man besviken och stressad över att det inte händer nåt... Inte undra på att magen tillslut säger ifrån! Tror att det kan vara en anledning till att den nu krånglar...
Borde ta en vit månad eller nåt också, för alkoholen är en riktig bov!!! Men det får vi se... Vill jag gå på fest så tänker jag göra det!
Sömnen måste också bli bättre...
Detta blir Ullis nästa projekt!!! Säg till om jag blir fetare bara!!! ;P

Nu väntar jag på lite underhållande tv... Husfruarna först och sen Brothers & Sisters...

19 oktober...

Måndagkvällen är över för min del, jag tänker slå igen mina gröna efter detta...
Magen kändes bra när jag vaknade imorse, men det var falskt alarm för så fort jag kom igång lite som kom det tillbaka... =(
Men jag var på Apoteket efter jobbet, fick ju en kapsel (Omeprazol) av coach i somras som var jättebra så jag köpte såna för att prova och banne mej hjälpte den inte direkt!!! Såå jäkla skönt!!!
Jag gick iväg till Active för lite löpning och ett pumppass om jag efter hårdbevakning hela dan lyckades komma med på, TACK FÖR DET EMELIE!!! =)
Klättrade upp på löpbandet och hade bestämt mig för en halvtimme så jag ställde in det... Men när jag började springa så upptäckte jag att jag tryckt in intervaller... =S
Och när man har börjat så kan man ju bara inte stoppa och starta om... Särskilt inte när det är fullt med andra människor runt omkring...! =)
Så jag körde de där intervallerna i 30 min, sen Andreas pumppass på det!!! Benen kändes ganska trötta på väg ner för trappan på Active... Men nu känns det såå jäkla bra! Jag är grymt nöjd med dagens insats!!! =D
Gjorde iordning en omelett när jag kom hem som jag har ätit... Lite upproriskt i magen, men inte samma smärta... Och omeletten... Ja, den är borta! Mycket skitsnack nu, men... ;)

Gjorde en annan bra grej igår när jag inte kunde somna... Raderade en hel drös med gamla mms och sms ur mobilen som jag inte behöver längre... Känns faktiskt rätt så bra! Men jag erkänner att jag kollade vartenda ett innan jag tog bort dem! =)
Ska ta ett gäng till nu så kanske det är tomt snart, det var ju en hel del... =)
Gör plats för nya liksom, så kom igen nu!!! Trakassera mig vettja!!! ;P

18 oktober...

Söndagkväll och helgen är förbi...
Ny vecka och nya tag imorron igen... Kortvecka, åker till Helsingfors på konferens på onsdag eftermiddag och kommer hem fredag förmiddag. Då stannar jag i Stockholm och åker vidare mot Nykvarn... MYSIGT!!! ♥
Mor och far åker till Eskilstuna och kommer förbi för att hämta mig på söndag sen! Det gillas!!!

Hade en trevlig kväll igår igen i glada vänners lag!
Superkul att Julle & Johanna kom hit!! Det var en rätt lugn förfest, eller egentligen så var hela kvällen rätt lugn. Inte som det brukar i alla fall, FULL GAS... =)
Min mage verkar ha gett upp i helgen, den är inte alls bra... Ont, mår illa och hinner bara äta så blir det retur... Så det blev ingen träning för mig idag, vågade helt enkelt inte... Synd, för det såg jävligt roligt ut! Kul med lite nya ansikten, hoppas vi ses fler gånger!! Bjöds på fika efteråt också, inte dumt det!
Sofie fick ett mindre utbrott efter att jag fixat mina mackor; "Vem fan har lagt marmeladskeden i smöret?!" skrek hon... Och det var ju jag... Plötslig sinnesförvirring där... =)

Nu ligger jag under fleecepläden i soffan, ensam... Skulle ha varit mysigt med lite sällskap men man får ju inte alltid som man vill här i livet... Har kollat på Ensam mamma söker... Marcus fick lämna Madde idag... Hur får man tag i han då tro...??!!! ;P Shit, vilken kille!!! Helt i min smak! ;)
Ska nog ta och krypa ner i sängen snart och hoppas att magen är bättre imorron för det här är inte kul! =/

Wrong place at the Wrong time...

För det var väl så det var eller...?!
Den där lördan för si sådär ett par tre veckor sen då jag hängde med till ditt place...
Smet ut dan efter då du sov eftersom jag hade en hel del att göra innan min semester... Ville liksom inte väcka dig när jag gick, du hade inte sovit så många timmar och du såg ut att sova så skönt!
Och det var du som tog mitt nummer...
Men det är andra tider nu...
Sofie, nu handlar det inte om att må dåligt...
Det handlar om mig och ikväll kan vi inte skylla på att jag är för full heller!!
Att säga att du är blyg eller att nån annan har din telefon, att behöva gå nån annanstans för att dricka ett glas vatten eller att vända ryggen till mig... TACK, DET RÄCKER!!! Jag förstår... Ska aldrig "besvära" dig mera!! Men varför inte säga som det är?!
Jag kommer inte heller i fortsättningen låtsas om dig... Gick förbi dig idag också, men det var du som tog tag i mig för att få uppmärksamhet... Va ska jag göra för att göra rätt...??!!!
Det värsta är och som gör mig förbannad är att DU GÖR MIG SÅ JÄVLA NYFIKEN!!! Jag vill ha mera, veta mera vad än du säger... Men som jag förstår så kommer jag aldrig att få chansen för du har bestämt dig...! =(

17 oktober...

Lördag och dagen efter kvällen före...
TACK FÖR EN SKITKUL FOTBOLLSAVSLUTNING IGÅR!!! Det går inte att misslyckas i ert sällskap!!! =)
Tycker nog att det var en rätt lugn tillställning ändå... Det var inte värsta sorten faktiskt! Men nog känns det i kroppen idag ändå... Det skiter vi i och kör ikväll igen!!! =D
Har nyss kommit hem efter en promenad till Söderala där jag har hämtat bilen... Skönt att komma ut lite! Nu är mitt stora dilemma om jag ska korka upp eller om jag ska ta en tupplur...? Jag är trött som fan, vaknade halv 8 imorse och har inte sovit sen dess så för mitt eget bästa behöver jag nog sova ett tag annars blir det nog en URSPÅRNING ikväll igen och det vill vi inte!! Malin och jag konstaterade att vi skulle ta det lite lugnt så kanske hallonen blev kvar i hinken och inte trillar ur... ;)
Jag lägger mig i soffan framför tvn så löser det sig ganska snabbt, där somnar jag på nolltid!!! =)
Sen ska jag baka pizza!!! Gott!!!

16 oktober...

Det är fredag...
Det vankas fest!!! =D
Vi ska avsluta fotbollssäsongen 2009 ikväll...
Det blir mat, det blir dricka, det blir dans och det ska bli såå jäkla kul!!!
Jag har en känsla... Att ikväll blir en bra kväll!!! Har ju haft fel förr, men nu vet jag att det blir bra!!!
Ska hem fort som bara den efter jobbet... Fräscha till mig lite... ;)
Mamman kör mig till Mohed sen, jag lämnar bilen hos dem så kan jag ta en promis imorron för att hämta den... Bra, för då kommer jag ut istället för att dega bort hela dan!!!
Sen är det en ny fest imorronkväll... Kör en 2dagars, kan orienterarna köra 5dagars så kan jag köra 2dagars också! Vill ju inte missa nåt på krogen!! ;P
Lovar dock att det inte ska bli som förra helgen... OK?!
Jasså, jag tror minsann att du är lite rädd för mig... Du behöver inte vara det, men jag förstår varför... =)

Hörde den här på radion... Den passar ju ikväll, eller varför inte hela helgen...???!!! ;P
Den är riktigt bra!!!

15 oktober...

1 dag kvar till helg!!! =)
Vilken dag...!
Man ska ju höra mycket innan öronen trillar av sägs det och idag har jag fått höra både det ena och det andra...! ;)
Vissa saker tror man inte är sant och man undrar ju hur det står till däruppe på endel personer... Ibland kanske man inte ska säga allt man tänker, utan kanske tänka efter både en och två gånger innan man öppnar munnen... =/
Andra saker är bara hur trevliga som helst och gör att man blir lite extra nyfiken... ;)

Fotbollsavslutning imorron!!! =D
Har laddat upp med strumpbyxor och dricka så nu är det bara att åka!!! =)
Benen är nyvaxade också, så det kommer att gå lätt att dansa imorron!!! =) TACK BÄSTA EMELIE!!! ♥
Undrar just om sponsorn är där...?! ;P

Åt lunch på CFL...
Det var några bandyspelare där och laddade upp inför World Cup... Oj, oj va vackert säger jag...!!! ;)
Blev sjukt sugen på pannkaka ikväll så jag har ätit tunna sådana... =)
Blev proppmätt och orörlig så jag har inte tränat nåt ikväll, förutom den något förlängda promenaden till och från vaxningen... =)
Tar igen det nån gång... ;)

Tror jag ska packa ihop för idag faktiskt och säga go'natt!!!


Och humorn då...?!
Befriad från den plötsligt eller...???!!! =/

Adjö, VM 2010...

En helt ok match ändå... Ett par läckra mål!!! Längesen vi fick se några såna... Men idag hände det plötsligt, när det redan är för sent! =(
Livet går väl vidare utan Sverige i VM, men det känns bra surt...
God mat, kall öl och MYCKET TREVLIGT SÄLLSKAP - TACK FÖR DET!!! =) Så det har ändå varit en bra kväll och seger blev det ju även om det inte räckte till...
Den där magkänslan dock... Måste ha varit en fis på tvären eller nåt, för den var då helt fel... Nog för att det var mycket folk på Olles, men inte vad jag trodde skulle vara där efter min känsla... ;)

Träningen gick också bra!
Först 20 min i bra tempo på löpbandet, sen Annas pump... Alltså jag gillar det som fan!!! (Har jag sagt flera gånger förr, men det tål att upprepas!) Musiken är klockren verkligen!!! Precis vad som behövs för att man ska ta i det där lilla extra... Även om jag inte orkar hela tiden, men jag kör tills mjölksyran sprutar!!! =)

Har missat både Grey's och vampyrerna ikväll tyvärr, men det gör inget...
Vampyrerna kan jag se på webb-tv och Grey's går i repris på söndag, kan hända att jag missar det då vi har fotbollsträning men jag har missat så många avsnitt förr så vad gör det om jag missar ett till... Får väl köpa boxen sen...! Har jag ändå tänkt göra... ;)

Nu ska jag i alla fall sova, drömma nåt trevligt kanske...?! =P
En ny arbetsdag imorron som startar med massage!!! TACKAR!!!
Go'natt!!!

14 oktober...

Halvtid!!! =)
Tror banne mig det här är världens bästa onsdag...
När jag åkte hem från jobbet så kände jag att jag är sjukt sugen på mat, öl och fotboll på O'Learys... Känns också som att det skulle kunna va mycke folk, har en skön känsla i magen på nåt vis...
Kollade av med två kamrater... Den ena va på direkt, den andra lite tveksam... Men jag ringde och hörde ifall man behöver boka bord och fick till svar att för att vara garanterad plats så var det bäst, det ringde hela tiden...
Jag säger bara MAGKÄNSLA!!! Den kanske inte är så dum ändå...?! ;P Vi får väl se hur många som är där...
Hur som helst så är vi i alla fall tre som ska äta och dricka gott!!! Den tveksamma ändrade sig i ett huj! =)
JAG ÄLSKAR SÅNA HÄR SPONTANA GREJER OCH DE BRUKAR SÄLLAN GÅ FEL!!!

Men först nu lite löpning och pump!!!
HEJJA SVERIGE!!! Hejja Sverige...!!! Hejja Sverige...!!!
Ikväll kommer hela Sverigestassen på i alla fall, det hänger inte på mig nu!!!

Tisdakväll...

Och jag väntar på att det ska bli lite tv...
Tycker jag är värd det efter att ha varit otroligt duktig idag, hör bara här;
Lyckades först fixa en rapport på jobbet efter många försök, mycket slit och ett och annat utbrott... Men jag lyckades tillslut!!! Får nog tacka min bästa egenskap - ENVISHETEN - för det!!! =D

När jag kom hem snodde jag ihop en potatis- & purjolökssoppa som jag också åt med ett par ostmackor till, idag du Emelie blev det regelbundet ätet i alla fall... ;P

Hade ju planerat in en löprunda till kvällen, men eftersom jag åt så fick jag helt enkelt avstyra den... Istället blev det en promis i skapligt tempo i 1h och 10min, har varit överallt och ingenstans... Spanat lite...! ;P
Kallt och härligt ute å det var jävla bra brallor jag köpte! =)

Näh, nu ska jag ta en varm dusch...

13 oktober...

Tisdagar som för mig brukar vara veckans värsta dag, men idag är jag pigg! Vaknade långt före klockan... Skönt!
Kanske att det lönar sig ändå att komma i säng tidigt, ska fortsätta med det i mesta möjliga mån så kanske det på lång sikt ordnar till sig!
Det faller direkt ikväll, då det är Brothers & Sisters 22:25... Men skit desamma, jag vill ju se det!

Läste på text-tvn i söndags att Stephen Gately från Boyzone lämnat jordelivet på sin semester på Mallorca, kvävd i sina egna spyor... Tragiskt!!! =/
Boyzone är ju mina favoritkillar!!! Hur blir det nu?! Såg att bästa Ronan var knäckt, de skulle tydligen släppa ny skiva och allt i vår... ='(

Två män fick sätta livet till här i stan i helgen också...
En 20-åring i en förmodad olycka, 20år...!!! Det är på tok för tidigt för att dö!!!
Och en 27-åring, MÖRDAD...!!! =S
Vart är världen på väg??!! Lilla, lilla Söderhamn och människor blir mördade...
Sänder en tanke till dessa två unga människors familjer och anhöriga!


R.I.P Stephen Gately

12 oktober...

Och vi har kommit till vecka... 42!!! =D
Ännu en måndag har passerat och det är en dag närmare helg... =P
Var på tok för trött för att göra nåt inlägg igår så här kommer hela helgen också...

Paddan va kvar på Lindex i lördags, så det blev inget klädinköp... Min plånbok jublade och gjorde vågen!
Däremot klippte jag till på ett par stövletter för 300:-- på Skokanonen, det var ett kap tycker jag!!
Hem sen och drog iväg på en löprunda... Försöker att undvika asfalt så mycket det bara går, men lite blev det ändå... Jag var ute i 55min, sprang hela tiden nästan sånär som på kanske 5min... Mätte upp rundan idag med IForms bra verktyg och den mätte 9km...!!! Gissa om jag är nöjd??!! =D
Och precis som jag trodde så smakade ölen gott efteråt!
Vi såg matchen hos Elin & Henkan. Supertrevligt som vanligt!!! Men matchen... Vilket fiasko! =(
Jag får väl ta på mig förlusten för jag hade inte Sverigetrosorna och nya Sverigetröjan på mig, jag var ju klädd för fest! Däremot så trodde jag det skulle räcka att jag hade dem på mig hela dan innan... Men icke!
Efter matchen åkte vi på krogen... Olles va vi på och shit va folk!!! Skitkul kväll!!!
Hallonhinken var fylld till bredden där ett tag, men jag måste ha snubblat på nån rot eller stubbe för plötsligt var den bara helt tom igen... Har inge vidare flyt...=(

Just ja... Jag ska börja som rörmokarlärling, mitt första uppdrag är att vara assistent vid ett elementbyte... Vilket jag ser fram emot som fan!!! Kunden gjorde klart i lördags att uppdraget skall utföras denna veckan och att jag skulle deltaga, jag föreslog att vi skulle fixa det redan då men det sköts upp! Väntar bara på klartecken nu!!! ;P

Igår va jag som en slagen hjälte igen... Fick ingenting alls gjort... Orkade inte hålla emot längre än till 21:10, då slog jag igen mina gröna...

Har varit trött idag också, men med lite träning så känns det lite bättre... Värmde upp på löpbandet i ca 20min och sen ett pumppass som var grymt!!! Fan, va jag körde! Kommer säkert kännas imorron också!!! =P
Pappan va in med en matlåda imorse... Den kändes tung som fan och jag hade tänkt dela den på två dagar, men jag åt upp ALLTIHOP idag... Det var ju såå jäkla gott!!!
Hade planer på att göra potatis- & purjolökssoppa idag, men det känns inte som att det är rätt läge för det nu... Blir en utelunch imöre... Furansallad kanske, TACKAR!!! =D

Go'natt!!!

1 000...

Vet ni...
Detta är mitt 1 000:e inlägg!!! =)
Coolt!

Städningen är äntligen klar!!! Tänk att det ska behöva ta sån tid att få det gjort, det är ju såå skönt när allt är klart!
Sista tvätten är i maskinen också, sen kan jag packa undan sommarkläderna och ta fram höstkläderna...
Jag har även slängt laddaren till min tandborste... Ja, det är sant... Jag har förstått att den aldrig kommer flytta hem till mig igen... Om den finns kvar, vilket är högst otroligt, så bor den i en lycklig familj... Det kan den väl vara värd, även om det kanske känns som ett hål i mitt hjärta... ='(

Vi ser matchen hemma ikväll, det blir billigast så... Kommer gå åt mycke pengar till dricka på krogen annars, vi dricker hemma å går på krogen sen istället! =)
Ses vi där?!

Glömde kommentera Idol igår också...
Tycker nog det var rätt många bra insatser, lite konstigt att Karolina åkte ut... Hon är ju duktig även om hon valde fel låt igår, den passade inte henne...
Bäst av allt var Darins version av Coldplays Viva la Vida!!! Jag är rätt trött på den låten, men han gjorde den grymt bra!!!

10 oktober...

Lördagförmiddag...
Heelt underbart!! Sovmorron framförallt!!! =)
Tvättmaskinen jobbar fortfarande, jag har precis avslutat min frukost framför Melrose Place och har lite städning kvar...
Sen ska jag faktiskt ta och bege mig tillbaka till Lindex för att prova den där toppen igen, hittade ett par byxor på nätshopen också som skulle funka till... Hoppas bara den där paddan i provhytten stuckit därifrån så jag får vara ifred!!!
Behöver ett par skor också, stövletter vill jag ha... Lyxfällan, här är jag! ;)

Planen för eftermiddan lyder; LÖPRUNDA... Inte toksugen, men måste göras förr eller senare så varför inte ta tjuren vid hornen direkt och bara göra det...!!! Det är ju hur skönt som helst efteråt!!!
Och va gott det kommer vara med öl sen, bara det borde ju få mig än mer intresserad! ;)
VM-kval ikväll... Ny Sverigetröja har jag... Frågan är bara hur vi gör med matchen... Olles eller hemma?! Antar att frågan kommer vändas fler än en gång idag... ;)

Ha en toppendag hörrni, för det tänker jag!!! =)





Vad tror ni om detta?!
 

9 oktober...

FREEEDAAAG!!! =D
Efter jobbet och här börjar veckans bästa!!!
Ikväll blir det god mat, "nån kall" och lite godis!
Har jag minsann gjort rätt för, så det så! Tvättmaskinen går för fullt, resväskan är urpackad och kläderna sorterade i tvätthögar, gruvar mig för disken men den ska undan, dammsugarn ska fram - eller den är redan framme men den ska användas, golven ska torkas och det ska dammas...
Sen ska jag minsann tippa omkull mig i soffan och njuta av helgen till Idol!

Har redan öppnat en öl...
Blev lite bekymrad för jag hittade kabeln till mp3-spelaren, som jag nästan vände upp å ner på hela lägenheten igår för att hitta... Nu när jag kom hem, låg den plötsligt helt synligt på sängen... =/
Känns som att jag inte är ensam här hemma, fast jag egentligen är det... Har märkt det förr, men nu funderar man ju ännu mer! Synd bara att den som är här inte hjälper mig med tvätt, disk och städ mm... ;)
Hoppas det är mormor så det inte är nån okänd... Det är lite läskigt!

Var in på Lindex när jag var och handlade...
Såg en sån läcker top på nätet som faktiskt fanns här! Provade den, men nja... Jag ser ju ut som en padda!!! Så jag hängde tillbaka den...
Tjejerna i kassan hade sett mig ta in den i provhytten och frågade hur den var... Jag sa att jag såg ut som en padda, men fick till svar att jag inte alls gör det! TACK SÅ MYCKET!!! Komplimanger värmer, har fått i alla fall två för håret idag också!!! =)
Men provhytter är inga hitar!! Det där ljuset... En veckas sol & bad va som bortblåst...! No good! =(
Men bli inte förvånad om jag åker tillbaka imorron och gör ett nytt försök med kanske ett par brallor till också... ;P

Fick skrapa rutorna imorse också...
Tur att pappan var på curlingresa i vintras så han fick lite mutor... ;)
Jag tog tacksamt emot paketet med mössa och isskrapa, tror jag ska ringa sponsorn och tacka faktiskt för skrapan va riktigt bra!!! =D




Å nu...
Tebax te disk å städ...


8 oktober...

Nån som vet var jag gjort av kabeln till min mp3-spelare...?!
Hade den när häromdagen när den satt på laddning i datorn, men imorse va den puts väck! Har letat den ikväll också, men den är spårlöst borta...! =S
Tur jag hade en annan kabel som funka, så jag fick in min nya favvo i spelarn! Hur skulle min promenad tur & retur till Vågbro annars funkat...?! Hemvägen gick Bulletproof på repeat en halvtimme!!! =D
Tycker själv att jag fick upp ett jäkla tempo tack vare den! =)

Har varit till frissan idag... Därav promenaden om det va nån som undrade varför i hela friden jag gått till Vågbro tur & retur... Finns en annan anledning, men den måste få godkänt först innan den går att genomföra... ;P
Håret då?!
Jo, jag är skitnöjd! Ny färg eller egentligen nya färger och lite klippning så håret känns fräscht nu! Skönt!

Kollade nyss in Lyxfällan...
Jag ska aldrig sätta mig i en sån situation då man lever långt över sina begränsningar...
Nästan så jag får dåligt samvete för att jag gjorde av med mycket pengar på semestern, trots att jag vet att jag har de pengarna sparade... Å ännu fler grejer är det på gång också, men jag klarar det!!! =)

Nu ska jag faktiskt krypa ner... Har blivit sent flera kvällar nu, så jag tänker passa på!!!
Go'natt!!!

7 oktober...

Som egentligen blitt 8e... Men det skiter vi i nu! =)
Bra vecka det här! Redan över halvtid... Snart helg igen, skönt!
Vad har hänt idag då...?!
En helt vanlig dag på jobbet först... Hämtade ett paket från H&M innan jag åkte hem, provade och allt satt perfekt!!! Bra, nu har jag lite kläder till mina kommande event! Skulle behöva ett par skor också, men det får vi se...
Snodde ihop lite mat, köttfärsgratäng som jag åt lite av innan jag gav mig iväg på pump med Anna... Å tusan va bra det kändes att träna!!! Antar att jag har träningsvärk imorron, men det gör inget! Hennes pass är super, musiken passar så jävla bra! Kommer en ny favorit här nedan, man bara rycks med och kör på så mjölksyran sprutar!!! =) GILLA!!!
Efter pumpen bjöd Jossan på fika! Ett trevligt inslag i vardan liksom! =)
Mackor, kladdkakemuffins och kaffe! TUSEN TACK, DET VAR GRYMT GOTT!!! Satt som en smäck!
Och sen skvaller naturligtvis!!! Fan, jag har ju varit borta i en vecka... Och grejer hade det hänt, trevligt!!! ;)
Nästa gång är det min tur sa vi... Att bjuda på fika alltså, för nåt smaskigt skvaller finns inte mycket underlag för i mitt liv... Men vem vet...?! Eller hur sa vi, Malin...?! Remmar till alla skor va?! ;P

Måste nog sova lite också...
Go'natt!!!

 

6 oktober...

Hemma igen och har jobbat en dag efter en toppensemester!!!
Vi har haft det huur bra som helst!
Det är nästan som att jobba heltid det här med att vara på stranden...
Vi steg upp runt 9... Fixade frukost... Smörjde in oss... Och knallade iväg... Shoppingstopp för att köpa läskande drycker... Leta solstolar... Bada... Sola fram, sola bak... Öppna första... Äta macka... Öppna andra... Bada... Flytta solstolen efter solen... Sola fram, sola bak... Bada igen... Flytta solstolen... Sola fram, sola bak... Gå till baren... Köpa läskande drycker och nåt gott att äta... Bada... Flytta solstolen... Sola fram, sola bak... Packa ihop... Flytta tillbaka solstolen... Knalla hemöver... Stanna på nåt Supermarket för att köpa grejer till After Beachen på balkongen... =)
Ni hör själva, fullt upp hela dagarna!!! Å va jävla fort de där dagarna gick! Vi va på stranden runt 11-tiden, kollade på klockan så va den vips 13 å sen 16 å det var dags att gå hem... Man hinner knappt njuta förrän det är över!
Vi har ätit god mat... Druckit goda drinkar... Träffat trevliga människor såsom Ölänningar, Norrlänningar och Muminar... ;P
Tror att favvostället när det gäller mat är Mexicanska restaurangen Los Bandidos och när det gäller drinkar så vinner Grabbarna Grus! "Gillar ni mjölkdrinkar...?!"
Efter denna veckas liv och leverne så förstår ni att det är dags att ta i med hårdhandskarna igen...
Träning och äta bra...
Har köpt mig ett par löparbrallor idag så nu kan jag ge mig ut på rundor trots att det är kallt ute! Hade tänkt inviga dem redan ikväll, men jag spar dem till en bättre dag... Fixade käk istället och åkte till mor & far på en fika... =)
Det regnar och är skitkallt ute, riktigt höstrusk... Och det lockar mer att vara inne än ute och springa... Och varför överdriva?! Träning ska ju kännas bra, inte som ett tvång då tappar den ju all sin glädje!

Brothers & Sisters har säsongspremiär ikväll... Reklamen är slut nu... =)

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0