ENERGIKICK!!! =D

Om det är nån som undrar så gick vi till semifinal i cupen förra helgen och åkte ut där... Över det hela så gjorde vi en bra turnering!
Relaxen i tisdags igen med laget, det är såå jäkla mysigt! Lyx på högsta nivå! Ska införa det varje vecka i mitt liv hädanefter!!! =)
Fick träffa bästa Emelie♥ också, vi blev kvar till sist hon och jag... Det var länge sen sist! Vi ska ses igen på lördag då hon ska snygga till mig lite, frans och bryn på schemat! =)

Men åter till energikicken...
Vi har åkt skidor ikväll!!! ÄNTLIGEN!!! Som jag tjatat om denna skidåkning men aldrig blivit av... Men ikväll så slog vi till! =)
Elin, Julia, Sofie och jag... Mitt i en skidtävling!!! =) Vi deltog inte i själva tävlingen men körde in ett varsitt poäng till Söderala AIK...
Jag har varit nervös hela dan! Trodde jag skulle va skitdålig... Men jag är faktiskt stolt över mig själv nu!! Det gick riktigt bra! Jag ramlade inte en enda gång!!! =D
Det höll på skita sig rejält, för mina pjäxor är spårlöst försvunna... =/ De finns inte här hemma, de finns inte hemma hos mor & far... =( Så jag hoppas att den som har dem har användning för dem!!!
Va mycket folk det var på plats, vi var i Norrala... Har aldrig sett den där banan förr så det var riktigt spännande!!! Efteråt så känns det helt fantastiskt, jag har hur mycket energi som helst känns det som!!! Verkligen skitkul så det här ska också införas i mitt liv i fortsättningen! Fattar inte hur jag ska hinna med allt, men det löser sig säkert!!! =)
Fick se ett par skidåkarkändisar också... Herr och fru Östlund från Segersta ni vet... LÄCKERT!! =)
Åsså blev det ju en korv och lite fika också, riktigt mysigt!!!
Tack för ikväll tjejer!!! ♥




Tror minsann min parkering snöat över... =/


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0