Löpintervaller

För att få veckan att gå ihop så fick det bli ett löpintervallpass ikväll, det blev dock lite förseningar i schemat så det där med maten blev lite halvdant idag... =/ Det börjar bra! NOOT!! Jag förberedde mig jättebra på jobbet, men sen gick det inte riktigt som jag tänkt mig... Men jag lovar att skärpa till mig!!
Det va inga lätta intervaller direkt å svårt att få till dem på löpbandet så till nästa vecka måste jag be om lite hjälp och instruktioner... Kanske blev det 9st, eller kanske blev det 11st... Inte lätt att hålla reda på antalet när man är trött så man kan spy! :) Inte heller lätt att minnas vilken tid man ska starta och stoppa intervallen när man får styra farten själv! Å ju tröttare man blir, desto svårare blir det ju att hålla fokus å komma ihåg alla detaljer!! :)

Vilken match det blev igår då!! Vem i hela friden kunde tro att SVÄÄRJEE skulle vända underläget 4-0?! FANTASTISKT!! Å Mikael Lustig is my man!! :P

Såg ni Felix Baumgartners fritt fall från 39 mil rätt upp i rymden i lördags? Jag hade ju inte fattat att det va nu som det skulle ske, men har sett ett klipp idag... Jag kollar om och om igen... Åh, shit vilken grej!! Woooow!! Jag ryser när jag ser det! :)


Besök hos frissan temöran äntligen!!
Frågan är; vitt, svart, rött, brunt, grått, blått, grönt lr lila...? :)
Får nog ta å sova på den saken!
06:15 ringer klockan, då äre upp å hoppa igen! Ett nytt easylinepass som väntar! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0