Före och efter

Häromdan hade jag ett mail i min inbox från PT-Malin... En upplysning om att det gått 8 veckor sen Formtoppen tog slut... För mig har det ju varit 8 veckor med förkylning från och till, med endast några enstaka sporadiska försök till träning och inte en tillstymmelse till korrekt mattänk... Mailet innehöll även ett erbjudande om ny invägning och en bild... Bilden va en före- och efterbild från de 8 Formtoppenveckorna vi körde... Å jag måste säga att det va intressant, MYCKET INTRESSANT att se! :)
Vilken skillnad! 6,1 kg och 25 cm låter rätt mycket... Men se själva hur det ser ut!!
Jag blir förstummad! Mest över hur jag såg ut från början... :/ Inte undra på att jag fick höra att det bara va kött kvar!! :)
Tänk om det på 3x8 såna här veckor skulle gå att tappa lika mycket...! Wooow! Fatta! 18kg!! 75cm skulle ju va en omöjlighet, men 18kg vore ju fränt!
Jag ska jobba på't!
Jag har börjat ikväll... Har smygit igång med en halvtimmes Easylinepass, å det kändes bra! RIKTIGT, RIKTIGT BRA!!
Hjälp mig hålla tummarna nu för att jag lyckas hålla mig ifrån bakslag! Jag skulle bli överlycklig om jag utan besvär kunde få fortsätta min resa mot toppform!!
 
Så den som funderar på detta med PT... Till er vill jag bara säga KÖR!! Jag lovar att det är värt varenda krona, vartenda öre! För som ni ser ger det resultat! Både kroppsligt å själsligt, för har man en kropp som känns bra och man är nöjd med så mår även själen bra! Tro mig! Jag är ett livs levande exempel!
Och jag vill varmt rekommendera de två änglar som drillade oss i höstas! Malin och Li är fantastiska!!
Kolla in deras hemsidor/bloggar för tips, tricks och inspiration!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0