Ombyte förnöjer

Å som vi brukar säga så ska man ju prova allt minst en gång! :)
Idag föll lotten på att testa leka mä den här polarn! Vettefan om vi fortfarande är vänner imöre alltså, för den va BRUTAL!!
40minuter långt va passet, å redan efter uppvärmningen så spruta svetten om mig å jag va slut å ville bara ge upp! MEN...
DET ÄR KLART JAG INTE GJORDE! Så jävlarannamma va fettet brann! :)
Jag skakar fortfarande fast passet är över sen flera timmar tillbaka! Men det va kul, såå jäkla kul så jag tänker göra't igen! Detta tror jag på! Om inte detta shapar upp kroppen, då vet inte jag va som ska göra det! En redig genomkörare det lovar jag! Fick ringa färdtjänst för hemfärd efteråt! :) Å den berömda Activetrappan va knappt manövrerbar, jag ville nästan åka ledstång för att ta mig ner säkert!
Träningsvärk är ett faktum, den är redan här... Så det ska bli ett sant nöje att se om jag tar mig ur sängen ens imöre! Har ett pumppass inbokat, men vi får väl se hur det blir med det! ;)
 
Så ska vi ta det här med skidåkning åxå...
Det är inte ens roligt längre! VM menar jag, inget annat...
Det kan verkligen inte va kul för alla andra än de där röda tomtarna från grannlandet i väst, hur kan de va så jävla överlägsna?! Alltså Charlottes besvikelse efter loppet idag... Jag lider verkligen med henne! Hon åker som en furie själv juh å räcker inte till, får stryk mä en halvminut... Å Yvette... Jag har alltid gillat henne, men vilka jävla korkade frågor hon ställer nuförtin! :(
Hur orkar man ändå ställa frågan; HUR KÄNNS DET? Efter att Charlotte sagt att jag vill helst inte vara här, men jag måste väl svara på frågorna ändå så jag har det gjort...
Önskar att hon svarat; ja, hur fan tror du själv att det känns?!
 


Kommentarer
frida

härligt å höra :D GRYMT jobbat. helt sjukt vad man svettas, har nog aldrig svettas så mkt på ett pass för. riktigt nice =)

Svar: Jamen desamma! Såg junte ut som du gjort annat senaste tiden! :)Ja, de va helt otroligt! En pöl på golvet efter mig... Å redan efter uppvärmningen! Det här blir roligt att fortsätta med, tänk när vi kan byta upp oss i kulstorlek! :P Då får världen backa! ;)
Ullis

2013-02-26 @ 20:55:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0