# 7

Av Formtoppens gruppass är avklarat... Känns sådär att det bara är ett gemensamt pass kvar... =/ Tråkigt att inte längre ha detta att se fram emot... Då återgår tisdagarna med ens till att bli RÖVHÖLSDAGAR!
Som vanligt så va ju dagens pass en riktig munsbit! Det brände både här å där i kroppen! Kändes förjävvla bra i början när vi körde intervaller i 15min med bara dryga minuten som vila totalt. Men sen... Sen kom d!
Benpasset va ju som vanligt inte att leka mä! Jag fattar inte hur jag kan ha så jävla svaga ben?! Va fan, jag kan ju gå å jag har spelat fotboll i större delen av mitt liv... Men det hjälper föga! För det är visst andra muskler än benböjs-, utfalls-, burpees- och jägarvilamuskler tydligen! =)
Å va säger man om överkroppspasset då?! Efter björnfällen, där det inte går att rubba sig själv en enda jävla millimeter, så va ju axlarna slut å så vare mä d! Ett fåtal armhävningar bara sen föll jag ihop... Flies gick rätt hyfsat, men biceps går ju att diskutera å triceps pratar vi inte ens om! =)
Magen fick sig en redig omgång åxå tillslut, men när vi kommer till plankan så kurkar jag med axlar å ben...
Jag hälsar träningsvärken hjärtligt välkommen redan! Axlar, armar, bröst och rygg... Men det ska ju som kännas å! Annars är ju träningen meningslös! Resultat märks!
Ryktet säger att jag gått från entrecote till oxfilé, enligt källan; "det är ju bara kött kvar..." Det lever jag länge på! =)
 
Ikväll är jag ensam hemma, vilket inte är helt fel ibland, å jag tänker göra precis som jag vill!
Jag har precis avslutat middan här framför datorn! Jag kommer kolla OTH hela resten av den här kvällen! Och jag tänker bre ut mig i soffan så mycke det går! Bara för att jag kan det och har gjort rätt för det! =D
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0