Formtoppen #dag20

REDAN!! Va fort det går! Imorron har vi vårt tredje gemensamma gruppass... Vi får se hur det kommer se ut, vem som piskar oss då tyvärr vår fina PT-Malin lämnat... :( Kommer sakna henne, men jag hoppas det blir bra fortsättningsvis åxå! För nu känns det verkligen bra! Allt flyter på och resultaten kommer!! Både jag och min omgivning märker! Å det är såå jävla roligt!! :) Jag tyckte det kändes lite trögt i början av veckan, men det har hänt grejjer sen dess...! Woooohoooo!!! :D
 
Jag körde mitt styrkepass igår å det gick förbannat bra! Jag va GRYM igår!! :P
Ökade på samtliga vikter och gjorde rekordmånga armhävningar!! Pulsklockan visade en maxpuls på 198, men det måste ha blitt nå tok för även om jag va slut så va jag inte såå slut! :)
Passet börjar med en uppvärming på löpbandet i 10min och redan här började min rekorddag, jag sprang längre än va jag gjort innan! :)
Efter uppvärmningen ska benen få va de tål, först i benpress å här ökade jag tokmycke! Jag har nog safat lite tidigare men igår tänkte jag att jag ska piska på mig ordentligt så jag ökade vikten med 13kg!! Från 73 till 86... Å det finns mer att ta! ;) Efter pressen väntar utfall... Å de är ju som de är, ALLTID!! 15st på varje benx3, å sista vändan bränner det så in i helvete!!
Chins sen å jag lyckades iaf göra första halvan av första setet med tyngre vikt än sist, sen körde jag resten på samma som förra veckan... Men i dips ökade jag!!! :) Det finns hopp för triceps ändå! Tjooohooo! Gäddhäng - väck!! :)
Även sittande rodd med ökning! Förra veckan körde jag bara första setet med vikten som jag körde hela passet med igår! :)
Sen stod armhävningar på mitt schema å det är max som gäller, först 1 på tå å sen följande 3 på knä och jag har hela tiden slagit mina rekord. Hädanefter blire svårt, för igår gjorde jag 25st på tå rakt av!!! :) Följande 3 seten va åxå bättre än sist! Träning ger färdighet!! :)
Flies för mina axlar, ökade från 4kg till 5kg på hantlarna!!
Som om det skulle va slut här... Närå, inte en chans!! Det är nu det börjar!! ;)
En cirkel med 8 olika övningar väntar, som ska köras 3ggr!! Upprepningarna på varje övning ändras för varje varv som körs, med undantag för ett par övningar...
Det handlar om benböjshopp med medicinboll, "helikoptern" för ryggen, plankrodd med kettlebell (12kg igår, 10kg tidigare), hopprepshopp, plankan och rygglyft... Om nu pulsen va uppe i 198 så vare här kan jag säga!! Fyyy faaaan va spyan är nära! Men det är såå jävla roligt! Å VÄRT DET!! :)
 
Lördasmys idag å vila inför det som komma skall! Delvägning imöre åxå så det kommer bli matintag med eftertanke idag!
Trevlig helg!!
 
 
 


Kommentarer
Lise-Lott

FAN vad du är bra! När dom där fina resultaten kommer vill man ha mer :)
Härligt att höra att det går bra.

Svar: Tack snälla!! :) Ja d är inte dumt! Otroligt peppande när resultaten kommer!!
Ullis

2013-04-13 @ 13:17:16
URL: http://minafyravaggar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0