Aldrig mera müsli...

Glömde berätta om min skräckupplevelse imorse...
När jag handlade i fredags så köpte jag müsli... Tänkte att det skulle vara nyttigt och bra!!! =)
Jag brukar inte gilla det, för det värsta jag vet är russin!!! Och det brukar det ju vara i all müsli... Nu trodde jag att jag hittade en sort som var utan russin, för jag läste på förpackningen flera gånger och såg det inte... Förrän imorse då jag öppnade påsen och tömde upp lite för att ta med till jobbet...
Nu var ju inte russinen det värsta...
Hade ätit två tuggor när jag upptäcker nåt svart i filen... (Jag plockade ur alla russin jag såg innan jag började äta...)
Jag tog bort det där svarta och slängde det i slasken och när jag sköljer bort filen så ser jag att det var en TVESTJÄRT!!!
Det var den frukosten det!!! :X Fyy faaan vad äckligt!!! Jag åt inget mer, müslin åkte i soporna och resten av paketet kommer åka ut med ens jag kommer hem!!! OCH JAG KOMMER ALDRIG MER ATT KÖPA MÜSLI!!! Blääääh!!!

Regn och rusk därute igen... =(
Sitter och kollar lite resor i slutet av september...
Nån som är sugen att hänga med???!!! =P


Kommentarer
Heléne

Hej,nej men Usch å fy va snuskit,..har precis läst om en annan som fick larver i sin müsli blä! Vilket sammanträffande. Jasså så du va värst igen,i helgen :) ha ha som d ska va..ja vi fick en hel full helg vi me,men d e kul när d händer saker..imorrn ska ja å Livia på öppnaförskolan för första gången,ska bli mysigt men först ska vi äta frukost på tewes me en annan mamma å hennes son,Så nu blire sängen..gonatt!

2008-08-11 @ 23:10:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0