Första passet...

På Active är avklarat!!! =D
Löste årskort och allt så nu finns INGEN återvändo!!! Både diverse pass och gym skall genomföras, flera gånger i veckan!!!
Fullt på pumpen ju, men det blev i alla fall 20 minuter löpband... Jag är ju inte fri min förkylning än så jag vågade inte gå på så mycket...
Efter löpningen lite olika maskiner, mest axlar och bröst... Nästa gång ska vi se till att ha med en instruktör så vi gör rätt!!!
Magen fick sig givetvis en omgång också!!! =P
Avslutade med några minuter på Crosstrainern och shit vilken bra träning det är!!! =D
Jag kommer ha träningsvärk imorron, men det är det absolut värt!!!
Fotbollsträning imorron, sen ska vi försöka få plats på Pump-passet på onsdagkväll!!! Det kommer bli en riktig höjdare!!!
Åh, vad snygga vi ska bli!!! ;)

Nu lite käk igen...
Har gjort pasta med medelhavsgrönsaker och fetaost... NYTTIGT OCH GOTT!!!
Tv-läge på det sen, det har jag minsann gjort rätt för idag!!! =)


Kommentarer
Heléne

Hej hej. Längesen. Ser att du haft d bra iaf. Skönt me lite omväxling i arbetet. Å va avis ja blev på dej nu som har börjat att träna på active,själv har ja börjat me herbalife,gjorde d förut å gick ner 11kg sist ja åt d :) är dålig på frukost å lunch så hellre dricka sånt än att inte äta något alls,kan blandas me yoghurt,juice och massa bär,så d blir jättegott faktiskt. Inget blask som nutrilett fy va d e snuskigt..nej nu ska ja mata lillan men ha d bra å lycka till me träningen vi ses nog där nån gång :)

2008-09-15 @ 20:24:34
Heléne

..ja d e så skönt att få komma igång,ja å en till mamma har börjat me herbalife idag,sen tyckte vi att d blir för dyrt me 300kr mån för att träna,vi har ju bara föräldrarpenning och d ska täcka mkt,så vi ska försöka hålla oss till promenader till att börja med :) men ja hänger mer än gärna på någon dag..Jasså blir d mera resa? Ja men tyckte ja såg nåt om cypern i din blogg..härligt! Syster m familj,och mamma å pappa e i turkiet å kommer hem imorrn e så avis :( nu blir d sängen för mej me. Gonatt!

2008-09-15 @ 22:13:35
Stina

åh, va roligt !!

Tack för att dina ord : )



ja, jag har ju oxå kommit igång med träningen. . mkt mkt viktigt i mitt yrke !!

Lycka till ; )

2008-09-15 @ 23:04:56
URL: http://stinakampe.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0