9 augusti...

Söndagkväll, ganska sent å semestern är slut... ='(
Sammanbrottet är nära... Ger mig fan på att det är soligt och varmt imorron också!!! =/
Tur att jag sparat en semestervecka till sol & bad längre fram i höst, längtar som fan!!!
Har inte haft särskilt mycket tur med vädret på min semester jag inte... Några dagar med sol i Sälen nu så jag har gått omkring på myrarna på fjället i bikini och gummistövlar, smaka på den ni!!! =)
En syn för gudarna, såg en och annan vandrare med kameror och objektiv stora som periskop så vem vet... Man kanske dyker upp på nån läsarbild i Aftonbladet, håll utkik vettja!!! =D

Veckan i Sälen har gått tokfort... Fattar inte var tiden tar vägen?! Nån som vet??
Vi har plockat hjortron och mamma har kokat sylt på löpande band... Hittade en hel del singelhjortron, ska nog sluta leta hallon för det verkar finnas hjortron i alla fall! ;) Finns singelsylt nu också alltså så jag kommer ha burkar med mig att ta till... Vänta bara och se! =)
Vi har ätit och druckit gott... Mått som prinsar och prinsessor!
Vi har busat, dansat och sjungit...  Agnes tokdiggar PokerFace...! =D
Vi har kört lite höghöjdsträning, 2 löppass à 4km för min del... 1 km nerför, 1km uppför, 1 km nerför igen å 1km uppför igen... Å det är inga små backar heller mina vänner...
Hade tänkt köra ett pass till för att komma över milen på 1vecka... Men pappan och Magnus fick jag (alltså blev jagad) av en älgko på ett av passen så sen vågade jag mig inte ut nåt mera... Jävla djurjävel!!! Såg henne också med kalv under ett av mina pass, men jag var en bit ifrån tack och lov!!! Men grabbarna satte hon efter!!!
En underbar vecka avslutades med pizza på altan hemma hos mor & far ikväll när vi kom hem...
TUSEN TACK!!! NI ÄR UNDERBARA, HELA BUNTEN!!! ♥
Körde dock ett löppass innan pizzan också! 2,5an i Söderala... Duktig tycker jag, men det behövs också!!! Fan, nu är det slut på fetlivet!!! Dags att komma iform nu!!!
Det allra sista som hände på semestern var en mal som sket ner mig där jag satt i godan ro och jäste efter maten ikväll... Tack för den du och jag säger det igen; JÄVLA DJURJÄVEL!!!

Jag tackar för mig nu, går till sängs och laddar för en ny dag imorron! Fotbollsmatch väntas 19:30 imorron också, å jävlar om vi inte tar hem 3poäng!!!
Go'natt!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0