20 juli...

Dags för en uppdatering igen då...!
Är dålig på att uppdatera nuförtiden, lusten finns inte där ibland bara...
Nu blir det i alla fall en lång sammanfattning... =)
Första semesterdan och allt idag, vädret visar sig från sin sämsta sida. Regnet öser ner å det är helt igengrått... =(
Mina motionsplaner sket sig redan från dag 1, skitbra!!! NOT!!!
Nya tag imöre!!!

I lördags hade vi ju en heldag i Mohed... Började med fysträning 10-12... Intervaller på schemat, gick hyfsat tycker jag ändå med tanke på min ålder... ;P Haha!!!
Passet avslutades med ett gästspel av Emelie Becker som visade ett styrketräningsprogram som de brukar köra med jämna mellanrum... 16 olika övningar bestående av olika slags hopp, armhävningar, fällknivar, stjärtsaxar och en hel del annat skoj!!! =)
När vi som mest höll på att slita med de där övningarna så säger hon; 'första gången jag körde det här så kunde jag inte röra mig på flera dagar...'
Jippi, var min första tanke... Benen var tokslut redan sen vi hade ätit lunch och hur gårdagen var ska vi inte prata om men idag känns det bättre! =)
Efter lunchen drog vi oss neråt stranden för att spela beachvolley, hur kul som helst åsså badade vi naturligtvis!!! Vädret var ju toppen!!!
När vi tröttat på volleyboll så drog vi oss uppåt planen igen för tillsnyggning och grillning... Det vankades ju fest med inslag av födelsedagsfirande... =)
Jag blandade till bålen som blev hur god som helst, verkar vara fler än jag som gillade den för det var soprent i skålen...!!! =D
Började vispa grädden till tårtorna... Dennis fick avsluta det hela, min arm va helt slut... Men han fixade det galant!!! =)
Jag fick presenter... En tavla där alla skrivit nåt om mig, grymt kul! Ett presentkort på Harmoni så även om det inte blev nån fettsugning så kan jag i alla fall bli rejält snygg!!! =)
TUSEN TACK ALLIHOP!!! Jag måste ha världens bästa kompisar!!!
Vi tog bussen till krogen, ingen höjdarkväll denna lördan tyvärr... Men tycker nog vi hade rätt kul ändå!
Och igår mådde man ju som man förtjänade, men det gjorde liksom inget för det var ju skitväder... Pizza på Aspendos med familjen Tranberg  och sen var det soffan för hela slanten!!!

Nähä, nu får jag allt ta mig i kragen och röja lite här... Tvätt som ligger och väntar på att bli undanvikt och träningskläder som väntar på att bli tvättade... Disk fulla bänken också som måste tas väck, så jag har att göra märker ni...!

På återhörande...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0