26 juli...

Hade inte riktigt tid igår att skriva om 25 juli... Men hav tålamod mina vänner, det kommer här! =)

Gårdagen började med brännboll i Bergvik på förmiddan... En riktigt trevlig tillställning!!! Ni hade gjort det grymt bra Malin och Ingela!!! Synd att vi va bara 4 lag, men va fan gör det egentligen?! Vi hade kul, vi va snyggast och alla verkade nöjda!
Nästa år så tror jag att det blir fler lag!
Jag erkänner att jag är lite anti brännboll för jag suger...! Men ju längre dan gick desto bättre slag fick jag in och lyckades väl ändå nypa en och annan lyra också..! ;P
Så Ingela, jag tvekar inte på att vara med flera gånger om bara det passar!!! =)
Efter brännbollen blev det en grillad hamburgare på Marknaden där i Bergvik... Fattar inte va gott det smakar vid såna där tillfällen!!! =)
Vidare därifrån mot Mohed och våra div2-tjejers första match efter uppehållet... Vi ordar inte mycket om den annat än att det blev stordäng, 1-9... ='(
Åh, jag lider med er tjejer! Det kan inte vara lätt när man vill och gör vad man kan åsså funkar det bara inte! Va är det som är fel???! Jag fattar inte...
Hem sen fixade ihop lite mat till mig, Hanna, Nicklas och Alex innan det var dags att bege sig mot Marma och Hannas 21-årskalas...
Va nog lite sugen där på att vara med och sprätta öl... Men med facit i hand så är jag grymt nöjd och glad att jag inte gjorde det!!! Körde istället och inte min egen bil utan Nicklas nya... GRYMT SKÖN BIL så jag har läskat mig bra nog!!!
Körde ett gäng till Bergvik innan jag tog med mig ett annat gäng till stan och O'Learys... Och jäklar va mycket folk!!!
KUL!!! En toppenkväll i IOGT-NTOs tecken! Och som jag sagt förr, det är rätt intressant att vara nykter på såna tillställningar och se hur folk beter sig!!! =)
Vi kan sammanfatta kvällen såhär;
1 Hallon - jag är jävligt nyfiken och vill verkligen veta mer!!! ;P
1 Adonis - som han tror själv, guds gåva till kvinnan, men du kompis... Du har då stött på fel person för passar det inte vid det ena tillfället så gör det fanimej inte det vid det andra heller!!! Å du! Jag är inte sur, men tycker att Ditt beteende innan emot mig gör att jag kan behandla dig precis som jag vill nu!!! Hoppas att vi hamnar på samma tillställning nån gång så ska jag visa dig på riktigt!!! (Skulle verkligen behövt dina horn nu Malin!!!)
1 Lurvpöse - En pekning och sen skratta åt mig... Hmmm?! Vad säger man... Jag förstår att du vet, å du... Det gör inget!!! Kommer aldrig hända dig ändå!!! =D
1 Hare - Måste säga att du verkligen såg rädd och skrämd ut... Antar att det finns en hel del ångest där... Men skyll inte på mig... Du kan bete dig i alla fall, jämfört med andra!
1 Kärleksförklaring - från Bea... Undrar hur mycket pengar hon egentligen behövde?! ;P Alltså hennes ord, hon öste över mig hur många fina såna som helst! Så sa hon att jag fick fråga henne idag också om hon tycker om mig så skulle hon svara samma sak... Jag ska göra det, hoppas att vi ses på matchen!!! =)
1 sargad själ - Men på återuppbyggnad!!! Det gör allt lite ont att se men inte röra... För jag gillar verkligen det jag ser!!!

Nu frukost och full laddning för match!!! Vi startar också om idag efter uppehållet!
Och grabbar, som ni ser så har jag tagit fasta på vad som sas på mötet!!!
Har hållit mig i skinnet hela helgen juh... ;)
NU KÖR VI!!!


Kommentarer
Bea

klart jag kommer ihåg vad jag sa och jag menade vartenda ord!:) kram

2009-07-26 @ 16:14:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0