20 oktober...

Jag har packat lite inför resten av veckan och helgen...
Åker ju till Helsingfors på konferens med jobbet från imorron till på fredag, sen tillbringas helgen i Nykvarn! ♥
I farten så åkte sommarkläderna och resväskan(ÄNTLIGEN!) ut på vinden och vinterkläderna togs in... Duktigt där tycker jag! =)
Tvättar lite samtidigt också, dessutom har jag diskat! =O
Full fart märker ni!

Fick restnoteringen från H&M idag... En top/klänning samt ett par jeans, (slim modell, förstår inte hur jag tänkte där för de slimmade fast redan på vaderna... =D) som nog får åka tillbaka till Borås...

Har bestämt mig nu...
Jag ska sluta stirra på vågen och hela tiden kämpa för att gå ner i vikt...
Istället ska jag försöka äta lite tidigare på kvällen och äta vanlig mat, inte krångla till det och istället träna bättre eller egentligen lite hårdare... Längre pass och mera förbränningsträning!
Som det är nu så hoppar jag upp på vågen det första jag gör på morron, varje dag! Och varje gång som det inte hänt nåt neråt på vågen så blir man besviken och stressad över att det inte händer nåt... Inte undra på att magen tillslut säger ifrån! Tror att det kan vara en anledning till att den nu krånglar...
Borde ta en vit månad eller nåt också, för alkoholen är en riktig bov!!! Men det får vi se... Vill jag gå på fest så tänker jag göra det!
Sömnen måste också bli bättre...
Detta blir Ullis nästa projekt!!! Säg till om jag blir fetare bara!!! ;P

Nu väntar jag på lite underhållande tv... Husfruarna först och sen Brothers & Sisters...


Kommentarer
Linnea

Bra tänkt ullis,det låter mkt sundare än att stirra sig blind på vågen! Hårdare träning är mkt bättre :)Fast jag tycker du är väldigt fin som du är :)

2009-10-20 @ 21:11:41
Ullis

Sv; Linnea, du är för gullig du! =) Egentligen så ska jag inte klaga, men jag stör mig på vissa saker och med tanke på att jag tränar rätt mycke så borde jag kunna äta mat också... Så därför har jag bestämt mig för att ta i lite till!!! =)

2009-10-20 @ 21:21:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0