27 oktober...

Mat är livet det!!! Idag har jag kokat potatis för första gången på närmare 100 år!!! Stekt fisk dessutom och det händer inte ofta att jag äter fisk... Men jag lovar det var gott!!! Blir en matlåda också! =)
Borde ha rört på fläsket efter matintaget, men jag orkar inte... Jag är skittrött! Väntar på Plastikkirurgerna på tv istället... Rätt läskigt, men samtidigt lite spännande... =)
Sen är det ju husfruarna och Brothers & Sisters... Tv-kväll med andra ord! Sparar träningen till en annan och bättre dag! Undrar just var min disciplin tagit vägen...?! Nån som sett den??! Jag brukar ju vara skitduktig, men nu blir det nästan ingenting... =/
Imorron är det i alla fall pump med Anna igen... Jihoooo!!! =D

Har lite blåbärspaj kvar som jag kanske ska ta till lite kaffe nu, gott skit det där! =)


Sitter här och går igenom lite musik på datorn... Lyssnar lite här och där också, kul! Fattar inte va mycket minnen och känslor som finns i musik...! =)
Försöker få bort det som snurrar i mitt huvud sen helgen; "hänger öronen på dig ner, kan du ta dem att vifta med, kan du knyta en rosett, kan du slå en knut så lätt..."
Känner ni igen...? Mora Träsk... =D
Agnes körde hela reportoaren för mig och nu kan jag inte få de där låtarna ur skallen...! =)

Näh, nu ska jag ta hand om disken! Hörs då...!



Kommentarer
Caroline

Ja jag tycker också att 2an är så jäkla snygg!! Men som du sa, lite väl mörk kanske.. kör nog på 1an först sen 2an nästa gång. då har man ju lixom hunnit prova båda två :D

men tack för hjälpen!!

kraaam!

2009-10-28 @ 09:16:37
URL: http://carolinerosen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0