4 november...

FULL FART MOT HELGEN!!! :)

Det verkar vara en överraskningarnas dag idag så jag håller tummarna för att det håller i sig... ;)
Börja med massage imorse, hade jag totalt glömt bort... Åsså blire inge extraarbete imöre så jag är L E D I G ! ! !
Problemet med kläder inför morrondagens gala kvarstår dock... Ska göra en kraftansträngning ikväll, hoppas du jobbar Malin! :)
Jag ska ju på gala imorron!!! I Hudik!!! Fotbollsgala, å Tomas Brolin är där...!!! :P Ska bli skitkul! Har aldrig varit där tidigare så d ska bli riktigt skoj! Efter min chatt mä Ida här på morronkvisten så längtas jag som tusan, ska bli jättekul å få träffa dem åxå!
Ett litet dilemma dock, som jag redan nu gruvar mig för... Är att Två Backar Läsk spelar här hemma imorronkväll... Vi har bestämt oss för att inte åka buss utan åker bil så vi kommer hem i tid å kan se dem...
MEN!! Tänk om d är så skoj i Hudik att jag inte vill åka hem... Det blir trubbel!!! ;) Om jag håller mig ifrån sprit så blir jag iaf inte elak å d kanske går att diskutera med mig iaf! :D

D va ju det här med kläder igen... Märkte igår åxå att jag överskattar mig själv... Hur kunde d bli så?! :) Äre önsketänkande månne...? Hoppas jag hittar nåt! Är insnöad på klänning, men d kan ju gå med annat åxå... Vi får se vare blir för nåt! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0