Feels good!!!

Nån mer överraskning har inte dykt upp, men jag gråter inte för det...

Jag vet inte vad det beror på, men hela eftermiddan har jag haft en sån skön känsla i kroppen... Inget att fundera på, d är väl bara å åka mä på den då!! :) Om möjligt så är känslan ännu skönare nu efter 1timmes pump-pass och 30min jogging på löpbandet, jo jag tackar!!! :)
Hade bestämt mig för 30min på löpbandet, men innan d hade gått en kvart va jag rätt slut... Men då... Dök senaste H&M-reklamen upp på skärmen... Herrkläder... :P Å när man ser HAN, då vill man inge annat än springa efter... ;) Så d va inga problem att klara de där 30 minutrarna!!!
Kan inte riktigt glömma den där klänningen heller så jag ska ge mig fan på att komma i den till jul!!! Kanske inget man har på julmiddag hemma med familjen, men vid nåt festligt tillfälle... Å såna tillfällen lär det väl bjudas på några stycken kring jul, lr...?! :)
OPERATION KLÄNNING FÖRKLARAS HÄRMED INLEDD!!! :D

Jag va in till Malin på Hollywood efter jobbet och min galaklädsel imorronkväll är klar! Det blir ingen klänning utan det blir mina nya "skinnleggings" och en ormskinnsmönstrad top till... Stövlarna får vänta på sin premiär ett tag till... :P

Nu ska jag se efter om det kanske är nåt att se på tv, reklam om inte annat... ;P 
Å änte ja ledi imorrn ja...?! :P



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0