28 oktober...

En sketen dag kvar till helg... Rackarns va skönt!! :)

Har kört ett pump-pass på 1 timme idag å, inte dumt d heller! Känns på i armarna nu, kan knappt lyfta upp dem... :) Verkar va bra tränad?! Kommer bli iaf!
Har funkat tokbra med mat å träning hela veckan, slarvade lite idag å käkade ute... Men jag kunde kosta på mig det tycker jag när jag istället för bröd valde en banan till salladen igår, när de andra åt chokladboll till eftermiddagskaffet på jobbet så åt jag en clementin... Idag blev det dock lite pannkaka med sylt å grädde till efterrätt... :/ Men jag kunde inte motstå!
Gjorde en grönsakssoppa igår som jag tänker ta till när hungern sätter in... Ett smärre missöde inträffade dock då jag skulle mixa den å hela kannan sprack...! :(
Tur jag har världens schysstaste granne som låna ut sin mixer så jag fick till den där! :) Åt av den efter träningen både igår å idag, den ska även få hänga med till lunch imorron!
Före träningspassen har jag druckit Naturdiets shake, har testat tre olika smaker och hittade min favorit idag - choklad! :) Så jag ska köpa på mig ett gäng... De mättar faktiskt åxå! :)

Har bokat in After Work imöre med M... Ska bli riktigt kul!!! D va längesen vi språkas riktigt så jag antar vi har ett å annat att avhandla... ;P
Ska nog gå å lägga mig nu, invänta morrondan lixom... Måste hålla tummarna för Broberg imorron åxå! :P Seriepremiär i Kungälv för dem... Fan va läckert att bandysäsongen drar igång!!! :))


If this is what we've got, than what we've got is gold...!
We're shining bright and I want you, want you to know...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0