En helt vanlig fredakväll på Nian

Det är sällan jag blir förbannad... Men det händer, och näre gör d så brinner jag av ordentligt! Ibland kan jag behärska mig, men den där sista matchen i somras... Ni vet då jag fick tag i den där hästsvansen som jag drog i... Å när jag gick fram till gubben i publiken som kalla mig filmstjärna när jag som är som ett betongblock flög som en vante... Då såg jag både rött och svart och det va på vippen att jag kunde hejda mig...
Riktigt så äre inte idag, men jag är heligt förbannad! Jag vill vidta åtgärder, men vet innerst inne att det dessvärre inte hjälper... D vore jävligt skönt iaf att få statuera exempel!!
Inte ett ord till av dravel jag vill höra, för då exploderar jag å sanningen kommer upp till ytan...

En go vän till mig brukar säga att man ska göra allt minst en gång... Och idag vare dax igen... Har provat att VABba på eftermiddan... Och vi har haft skitmysigt! Börja mä att jag fick en riktigt go bamsekraaam när jag hämta L hos mormor å sen har vi bara jäst och jobbat på att bli frisk... =)
Hoppas hon är piggare imöre så hon får baka pepparkakshus med farmor & farfar! Så härligt när de ringde idag å hon jublade när hon; "ÅH, D ÄR FARMOR!!" <3
Å pappan & jag tänkte passa på att smita iväg på lite egentid såhär dagarna före jul medan de bakar... ;)

Jag vill även idag ta chansen att tacka mina fina, fina vänner för era uppmuntrande och värmande ord! Ni hjälper mig verkligen att fortsätta hålla ryggen rak och vara stolt! Det är svårt att vara förbannad och på dåligt humör när ni är i farten!! =)
Än en gång TACK!! <3

Å vetni... Till lunch idag blev d en klassiker! Köttbullar mä potatis & lingonsylt på mormors vis!! <3





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0