Jul på Nian

Idag ska det firas jul i förskott på Nian! =)
Det blir tomtegröt och skinkmackor tills det sprutar ur öronen på oss, va jag längtas! Å jag tror att det finns en till som gör det... Det va mycket hopp och studs och skratt imorse när hon såg granen som lyste och paketen som låg därunder... Underbart att se lyckan i ögonen! <3
Å vilken härlig doft!! Julgran doftar verkligen jul!
Jag har önskat mig en ny spis i julklapp... Men om ni köpt en, lämna för guds skull tebax den och begär pengarna tillbaka... Jag har skurat och skrubbat den befintliga så den skiner likt nyputsat silver nu!! Ugnen och underskåpet är som nytt! Det va inte igår den såg ut så senast om man säger... Jösses!
Hela Nian blänker och vi kan spegla oss både här och var å jag giller't!! Det är en sån skön känsla när det är nystädat, även om jag inte är speciellt pedantisk så infinner sig nåt konstigt lugn i kroppen när det är rent och snyggt! 
Å va skönt det är att kasta saker i soporna! Wohoo!! Den känslan är om möjligt ännu bättre! Jag hittar nya grejer varje dag nästan att göra mig av med, å jag har bara börjat för det finns en hel del skräp att ta utav! En vacker dag så kanske jag kan känna mig klar... =)
 
Bordet står färdigdukat och vi har pyntat med nya och fina saker! Det är såå himla fint!
             
När vi kommer hem ikväll så skall gröten kokas, skinkan skall skäras och granen ska kläs... Och sen kan vi bara slå ner våra rumpor och njuta och vänta på tomten!!
 
Fick release 4.0 av Formtoppen häromdan... Herrejävvlar vilken vecka!! =) Det där va verkligen nåt rejält att bita i!!
Men som det känns nu får jag börja om med 1.0, för det va alldeles på tok för längesen man såg skymten av mig på gymmet... 2 veckors sjukdom och nu julstök, jag hinner fan inte! Har en lucka på fredagkväll, jag får nog passa in det då! Jag är fortfarande toktaggad å grymt sugen på att träna! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0