Kunde inte hålla mig längre

Jag har gjort det! TRÄNAT!!
Ä N T L I G E N ! ! ! =D
Har varit i Harsa idag och sett massor av härliga skidåkare! Jag blev både imponerad och inspirerad av deras insatser och om möjligt ännu mer träningssugen! Så när jag kom hem dammade jag av mina springskor å drog iväg på en runda runt hela stan! :)
Det blev 5,77 km utan ETT ENDASTE ENDA GÅSTEG!! Jiiiihoooo!!! =) Träningssugen?! Skulle tro det!! Och ett löppass speciellt är ju som terapi, man hinner avverka massor av tankar och funderingar på kort tid! Eventuella aggressioner är som bortblåsta! Det är som balsam för både kropp och själ! Å känslan efteråt är oslagbar! Man är ju som ny och from som ett lamm! Ungefär samma effekt som boxning... =P Lägg därtill en massa bra musik i öronen så är saken biff! Testa själv vettja! =)
Nu hoppas jag att jag klarar mig utan bakslag, för imöre ska mina skidor dammas av och vallas om! Jag måste testa min barndoms spår igen! Där jag nött många, många kilometer och kvällar! :) Och tack vare detta nötande så har jag tekniken i behåll idag! Vid nästa års idrottsgala ska jag tacka min förste tekniktränare, vem nu det va - mor - far - morfar - jag har ingen aning, när jag tar emot priset för årets kvinnliga idrottare!! ;P
När jag stod där precis vid spåret å hejjade på idag så pumpade adrenalinet på branog! Fan, jag har åxå velat va med!! Å om jag inte blitt förkyld så har jag stått på startlinjen för att åka 21km idag, det lovar jag er!
Min finaste M va ju med å tävlade! Han är så duktig! 43km har han utan vidare bränt av idag! Hur fränt är inte det?! =) Jag är skitstolt över honom! Jag skulle aldrig mäktat med så länge! =)
Å killarna i täten... Fy fan!! Jag kan inte beskriva känslan när de öste på förbi där vid varvning... Tuppskinn typ! De är grymma! =) 
Just när det gäller idrott så tycker jag det är skithäftigt att se dem som verkligen kan sin sak utföra sina färdigheter! DET imponerar på mig! Å det ser så lätt ut! Tänk den dan man är exakt så bra själv! ;)


Kommentarer
siw aiehof

Härligt! Men va jag blir avundsjuk! Jag äger inte ens ett par längdskidor. Ska nog köpa ett par. Får hålla mig till långpromenader och Activ så länge.
Jag känslan efter träning, är belöningen. Sund själ
i en sund kropp. Ha en skön söndag! Sia

Svar: Ja, KÖÖÖP! =) D är ju förjävla härligt! Jag ska köpa nya tror jag näre blir rea sen... Vita! Å vita pjäxor, bara för att d är såå jävla snyggt! =)Hoppas du åxå haft en skön sönda! =) Kraaam!
Ullis

2013-01-27 @ 09:38:11
URL: http://ullispe.blogg.se
sia

Vitt! Finns det ? Det vill jag ha, om inte annat för att det skulle vara så dj. snyggt! I Sälen.
Framför allt skulle det vara roligt att åka på´t.
Love Sälen!

Svar: Jajjemän, vitt finns! Jag har sett dem! I dagens Söderhamnskuriren finns en bilaga från Team Sportia och där har du finfina kampanjer! Sälen i all ära, men jag är ruskigt nyfiken på Harsa! =)
Ullis

2013-01-28 @ 19:26:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ullis

~ make your own happiness, live & love

RSS 2.0